Mora v ulici brestov in Morilci – filmski novosti tedna

Shrek za vedno in Seks v mestu 2 tudi ta teden ostajata na vrhu lestvice gledanosti, le da je vodstvo zopet prevzel zeleni grdobec. Filmski novosti tega tedna sta grozljivka Mora v ulici brestov in akcijska romantična komedija Morilci.

Že naslednji teden pa v Planete Tuš prihaja poslastica za oboževalce sage Somraka, domišljijski romantični triler Mrk, ki ga bomo v Planetih Tuš premierno prikazali v sredo, 30. junija. V tem tednu bo izjemno raznoliko dogajanje na koncertnih odrih in plesiščih Planetov Tuš, saj bodo ti do 27. junija med drugim gostili DJ Molella, Jugo pop rock večer, različne zabave v pozdrav poletju in večer popa, r’n’b-ja in housa z DJ Aquo in DJ Cevere v Ritmu Planeta.

Ta teden se nam v Planetih Tuš obetata kar dve filmski novosti. Grozljivka Mora v ulici brestov vrača na velika platna vladarja nočnih mor Freddya, ki ponovno krade spanec skupini najstnikov. Film Morilci pa je akcijska komedija s Katherine Heigl in Ashtonom Kutcherjem v glavnih vlogah. Po nenadnem razpadu ljubezenske zveze Jen Kornfeldt misli, da se ne bo nikoli več zaljubila. Na potovanju, spozna moškega svojih sanj, zgodba pa se zaplete nekaj let kasneje, ko njuno idealno zakonsko življenje zmoti žvižganje krogel. Kmalu, že 30. junija, pa prihaja na filmska platna Planetov Tuš poslastica za oboževalce sage Somraka, domišljijski romantični triler Mrk.

Filmske uspešnice so ta vikend v kinematografe Planetov Tuš privabile 14.014 ljubiteljev filma. Boj za prvo mesto gledanosti je ponovno potekal med romantično komedijo Seks v mestu 2 in animirano družinsko pustolovščino Shrek za vedno. A Shrek je tokrat močno povedel, saj si je njegove dogodivščine v kinematografih Planet Tuš ogledalo kar 6.853 gledalcev. Seks v mestu 2 je z 3.469 gledalci zdrsnil na drugo mesto. Na tretje mesto se je z 1.178 gledalci uvrstil akcijski pustolovski spektakel Perzijski princ: Sipine časa, na četrto je zdrsnila akcijska drama Robin Hood, ki si jo je ta vikend ogledalo 1.040 gledalcev. Peterico zaključuje najstniška ljubezenska drama Poslednja pesem z 1.005 gledalci.

Ker bo tokratni vikend daljši, bo v njem tudi več časa za večerno zabavo. Številni dogodki bodo plesišča Planetov Tuš popestrili že v četrtek. V Kopru bo večer pred praznikom zaznamovala ex-jugo nostalgija z glasbo velikanov jugo pop rocka, kot so Parni valjak, Prljavo kazalište, Bijelo Dugme in Psiho modo pop, mariborsko plesišče pa bo obiskal eden najuspešnejših Italijanskih DJ-ev in producentov Molella, avtor hitov Discotek People, Listen, Love Lasts Forever, Whistle’s Party. DJ Molella bo svojo energijo in karizmo v petek predstavil še v koprskem Planetu Tuš. V petek se bodo v Celju, Kranju in Mariboru zvrstile vroče zabave v pozdrav poletju. DJ Aqua in DJ Cvere pa bosta v soboto v Kopru poskrbela za nepozabno zabavo v ritmih popa, r’n’b-ja in housa.

Raznoliko dogajanje bo ta vikend potekalo tudi v avlah Planetov Tuš in pred njimi. Na parkirišču pred Planetom Tuš Celje bo v soboto od 12. ure, potekal Planet TUŠ – FHM turnir malega nogometa. V Kopru bo sobotno popoldne razgrel nastop orientalskih plesalk, v Novem mesu pa bo v soboto zvečer nastopil narodnozabavni ansambel Šment. V Kraju in Mariboru se bodo obiskovalci v soboto lahko pomerili v žongliranju z diabolom, popularnim žonglerskim rekvizitom v obliki peščene ure. Na bowlingih v Celju, Mariboru, Kranju, Kopru in Novem mestu pa lahko vsi ljubitelji nogometa še vedno spremljajo tekme svetovnega prvenstva v nogometu.

< Nazaj

Ostale novice

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več

  • 8

    Prisluhnil smo željam kupcev in prenovil izjemno priljubljen lokalni market, ki ponuja najsodobnejšo, priročno nakupovanje v trajnostno opremljenem ambientu z razširjeno ponudbo svežih izdelkov.