Modrijani, Aca Lukas, Mambo Kings v vročem aprilu v Planetih Tuš

  • 1

Družinski športni vikend bo od 19. do 21. aprila postregel s pestrimi zabavnimi, poučnimi dogodki, ugodnimi nakupi in zabavo za vso družino.

Pomlad v Planete Tuš prinaša najbolj vroče zabave. Prvič bodo žurerji na Bowlingu pozdravili najbolj priljubljeni slovenski narodnozabavni ansambel Modrijani, prihaja tudi najbolj priljubljeni srbski pop roker Aca Lukas, manjkali ne bodo niti Mambo kingsi. Družinski vikend bo v aprilu športno obarvan, saj za obiskovalce pripravljajo mnoge brezplačne zabavne dogodke in ugodnosti pri nakupih. Po pomladi pa diši tudi na Domačih tržnicah, ki jih v Planetih najdete ob sobotah.

V Planetih Tuš Celje, Maribor, Kranj in Koper bo od petka, 19. aprila, do nedelje, 21. aprila, vladalo športno vzdušje. Družinski športni vikend bo obiskovalce očaral z dogodki za najmlajše, doživetji za vso družino, s pestro ponudbo in z ugodnimi nakupi v trgovinah. V nedeljo bo povsod potekal Družinski bowling. Družinski športni vikend se bo v celjskem Planetu Tuš začel v petek s Hula hop Sola Ananas, kjer se bodo obiskovalci ob pomoči izkušene plesalke naučili obvladati ta rekvizit. V soboto bo ves dan potekala brezplačna šola rolanja, ob 10. uri pa se bodo v otroški igralnici Oslarija začele ustvarjalne delavnice z morsko tematiko.

V Planetu Tuš Koper bo v petek pristal Aeroklub Portorož, in to s Pipistrelovim letalom VIRUS SW, ki bo na ogled še ves naslednji teden. Izvedeli boste lahko vse podrobnosti o letenju in šolah letenja. V petek ob 18. uri vas na Bowlingu čaka brezplačna Zumba, kjer se boste lahko rekreirali s profesionalno vaditeljico in spoznali, kako zabavna je lahko Zumba. Ta priljubljena vadba bo v koprskem Planetu potekala tudi v soboto, ko vas čaka tudi vadba s trenerji in s priljubljenimi čevlji Walkmaxx. Za najmlajše bodo v Oslariji potekale ustvarjalne delavnice. V soboto in nedeljo bo potekal avtomobilsko-košarkarski spektakel Kia Road Show, na katerem bodo obiskovalci doživeli športno obarvano animacijo z možnostjo meta na koš, ki se bo odvijal v duhu prihajajočega Eurobasketa.

Na Gorenjskem se bo družinski vikend v Planetu Tuš Kranj začel z brezplačno Zombatomic, namenjeno otrokom. V soboto bodo obiskovalci z Rolerskim klubom Kranj na igriv način spoznali vožnjo na osmih koleščkih. Za posebne izzive bo poskrbljeno na Red Bull Crashed Ice Kinect in Formula 1 postojanki,kjer boste lahko izzvali svoje prijatelje in se pomerili v igranju igric. Najmlajšim bodo v soboto namenjene ustvarjalne delavnice, ki bodo morsko obarvane. Družinski športni vikend bo v Planetu Tuš Maribor odprla zabavna vadba Zumbe na Bowlingu. V soboto se bodo navdušenci ali začetniki rolanja z gibalnico Hop hop na igriv način spoznali z vožnjo na osmih koleščkih. V otroškem kotičku Oslarija bodo potekale ustvarjalne delavnice, ki jih bodo tokrat obarvale morske tematike in izdelki, ki jih bodo ustvarili otroci.

Bowlingi Planetov Tuš bodo tudi v aprilu prizorišča vročih pomladnih zabav. V petek, 12. aprila, bodo na Obali nastopili najbolj vroči slovenski muzikanti tega trenutka – Modrijani. Na ta petkov večer bodo v Celju za zabavo skrbeli žurerji Mambo kings, ki bodo teden dni kasneje, v petek, 19. aprila, nastopili tudi v Planetu Tuš Kranj. Po vedno razprodanih koncertih prihaja v Planete Tuš tudi najbolj zaželeni srbski pop roker Aca Lukas. V soboto, 20. aprila, bo za zabavo poskrbel v Celju, v petek, 26. aprila, v Kopru in v soboto še v Kranju.

V petek, 12. aprila, bo v Studiu Gorenje v Planetu Tuš Koper potekal polfinale »Kuhna pa to«, ki želi pri otrocih spodbuditi spoznavanje slovenskih jedi, njihove zgodovine, običajev, ko so se pripravljale in zakaj so se pripravljale. Otrokom so v Kopru namenjene tudi posebne ustvarjalne delavnice vsak četrtek med 17. in 18. uro.

V pomladnih dneh vas vabijo tudi domače tržnice, kjer lahko vsako soboto med 8. in 12. uro v Planetih Tuš Celje, Maribor in Novo mesto kupite domače in lokalno pridelane izdelke.

Podrobnejši program in morebitne spremembe lahko spremljate na www.planet-tus.si.

< Nazaj

Ostale novice

  • V soboto, 23. 10. 2021, med 9. in 13. uro bo pred Tuš supermarketom Lenart potekala največja čarovniška zabava. Začarala vas bo interaktivna akrobatska predstava, vaši najmlajši pa se bodo lahko preizkusili v mini golfu, ustvarjali na kreativnih delavnicah in popestrili obraz z atraktivnimi obraznimi poslikavami. Veselimo se vašega obiska.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več