Modni šov za vse generacije: Modne ulice v Planetu Tuš Koper

  • 1

V Planetu Tuš Koper bo ta petek, 22. marca, in soboto, 23., potekalo modno doživetje za vse generacije: Modne ulice. Modni šov bo postregel s predstavitvijo aktualnih modnih trendov na sobotni veličastni modni reviji, v petek bodo prijavljene obiskovalce naličili profesionalni vizažistki, petkova modna revija bo namenjena najmlajšim, obiskovalci pa si bodo lahko sami izdelali nakit. V soboto zvečer se bodo modne ulice preselile v utrip noči na Bowling Planeta Tuš Koper in zaživele v večeru Planet Fashion Night.

Planet Tuš Koper bo v petek, 22., in soboto, 23. marca, obsijan v soju modnih žarometov. »Modno doživetje za vse generacije, Modne ulice v Planetu Tuš Koper, so šov, ki ga ne sme zamuditi noben pravi modni navdušenec,« poudarjajo v Planetu Tuš Koper, kjer domuje več kot 70 priznanih blagovnih znamk. Dogodek je ideja enega najbolj prepoznavnih imen v slovenskem modnem svetu Maje Štamol Droljc: »Ponovno nas bo navdušila z edinstvenim modnim šovom, ki ga ne gre zamuditi,« dodajajo.

Dogajanje se bo na modnih ulicah začelo v petek ob 16. uri. Profesionalni vizažistki Nataša Pinoza in Nika Veger bosta brezplačno ličili prijavljene obiskovalce in predstavili smernice za brezhibno ličenje. Ličenje obiskovalcev bodo pripravili tudi v parfumeriji Limoni. Vrhunski oblikovalki nakita Katja Koselj in Bojana Kovačič Zemljič pripravljata delavnice, kjer si bodo obiskovalci lahko sami izdelali nakit. Prijave na ličenje in delavnice zbirajo na Facebook profilu planet.koper.

Na Modne ulice se bodo lahko v tem vikendu podali tudi najmlajši. V petek jih bo ogrel živahni Lino ples z animacijo, ki se bo začel ob 18. uri. Udeležili se bodo lahko udeležili delavnice Bodi model, kjer bo pravo manekensko šolo vodila stilistka in novinarka Tjaša Kokalj. Prijave na delavnice zbirajo na facebook profilu Planeta. Vrhunec petkovega modnega dogajanja bo ob 18.30 zagotovo otroška modna revija Johnson’s baby, kjer bodo predstavili kolekcije sezone pomlad-poletje 2013 in na kateri bo nastopila tudi vedno nasmejana Anika Horvat.

Veliki finale modnega dogajanja bodo Modne ulice v soboto. Svoje unikatne, posebne in tudi ekstravagantne kreacije bosta predstavila modni čevljar iz Litije Mitja Hojak in oblikovalka torbic Editta Zelolepo ter vrhunski oblikovalki nakita Katja Koselj in Bojana Kovačič Zemljič. Prvi pravi Vintage sejem na Obali bo pripravila skupina Vintage Vikend, pionirji ljubljanske (in verjetno tudi slovenske) vintage scene. Ob 17. uri bo na glavni Modni ulici modna poznavalka in ikona Lorella Flego vodila modno revijo oblačil iz kolekcij pomlad-poletje 2013 trgovin Planeta Tuš Koper. V soboto bo znana tudi zmagovalna družina natečaja, ki poteka na Facebook profilu Planeta Tuš Koper. Družino bodo preobrazili v trgovinah C&A, Mass, s.Oliver, Baby Center, Bags&more, Accessorize ter s pomočjo strokovnjakov ličenja v Limoni parfumerijah in frizerjev salona Mitja Hear Team.

Zvečer se bo sobotni modni utrip nadaljeval na Bowlingu Planeta Tuš Koper, kjer bo pod zvezdnim nebom luči prižgal Planet Fashion Night. S svojimi kreacijami se bodo predstavili slovenski modni oblikovalci Mojca Celin, Urška Drofenik, Alice Bossman in Maja Štamol Droljc. Skozi trende se bo z obiskovalci sprehodila Lorella Flego, posebna gostja večera pa bo letošnja predstavnica Slovenije na Eurosongu Hannah Mancini.

< Nazaj

Ostale novice

  • 8

    Prisluhnil smo željam kupcev in prenovil izjemno priljubljen lokalni market, ki ponuja najsodobnejšo, priročno nakupovanje v trajnostno opremljenem ambientu z razširjeno ponudbo svežih izdelkov.

  • Cenjene stranke obveščamo, o odpoklicu izdelka Sladoledna palčka Snickers Ice, 6x48G, Mars Wrigley, zaradi vsebnosti etilenoksida v eni od sestavin izdelka. Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • 1

    V Tušu smo se v zadnjem tednu Dirke po Franciji obarvali v rumeno. Rumena je postala prevladujoča in tako v finalnem tednu v podporo našemu kolesarskemu asu Pogiju zamenjala našo prepoznavno zeleno.