Modni šov za vse generacije: Modne ulice v Planetu Tuš Celje

  • 1

V Planetu Tuš Celje bo ta petek, 22. marca, in v soboto, 23., potekalo modno doživetje za vse generacije: Modne ulice. Modni šov bo na petkovi veličastni modni reviji postregel s predstavitvijo aktualnih modnih trendov, z nasveti bodo za obiskovalce na voljo izkušeni stilisti in vizažisti, sobotna modna revija bo namenjena najmlajšim, obiskovalci pa si bodo lahko sami izdelali nakit.

Planet Tuš Celje bo ta petek, 22., in soboto, 23. marca, obsijan v soju modnih žarometov. »Modno doživetje za vse generacije, Modne ulice v Planetu Tuš Celje, so šov, ki ga ne sme zamuditi noben pravi modni navdušenec,« poudarjajo v Planetu Tuš Celje. Petkovo dogajanje se bo začelo opoldne z ličenjem v Tuš drogeriji, kjer bo vizažistka za ličila Manhattan prijavljene obiskovalce naličila, podučila o trikih ličenja in na željo svetovala pri nakupu ličil. Prijave že sprejemajo na FB strani celjskega Planeta.

Vrhunec vikenda bo zagotovo v petek zvečer, ko bo ob 18. uri na glavni Modni ulici potekala veličastna modna revija oblačil iz kolekcij sezone pomlad-poletje 2013. Modne trgovine Planeta Tuš Celje se bodo predstavile z najnovejšimi kolekcijami, ki jih bodo stilisti vključili v kreativne kombinacije.

Na Modne ulice se bodo lahko v tem vikendu podali tudi najmlajši. Najprej jih bo ogrel živahni Lino ples z animacijo, ki bo v soboto, 23. marca, ob 11.15. Kasneje se bodo na ustvarjalnih delavnicah lahko naučili izdelave nakita in modnih dodatkov, simpatične poslikave telesa in se udeležili delavnice manekenske hoje za otroke. Vrhunec sobotnega modnega dogajanja bo zagotovo otroška modna revija Johnson’s baby, kjer bodo predstavili kolekcije sezone pomlad-poletje 2013.

V soboto bo na Modnih ulicah med 10.00 in 14.00 potekalo barvno svetovanje, kjer bodo
skrivnosti barvnih kombinacij in pristajanje modelov oblačil obiskovalci, ki se bodo prijavili prek FB strani Planeta Tuš Celje, odkrivali z barvno svetovalko. Deležni bodo barvne analize in svetovanja, katere barve jim najbolje pristajajo. Od 11.00 do 13.00 ure in od 17.00 do 19.00 ure bo na Modnih ulicah potekalo svetovanje pri nakupu oblačil. »Sprememba stila ali izbira oblačil za posebne priložnosti je za nekatere prava muka. Pomoč strokovne osebe je včasih več kot dobrodošla, zato bo modna oblikovalka in stilistka na voljo pri izbiri oblačil ali iskanju prav posebnega kosa,« razlagajo v Planetu Tuš Celje in dodajajo, da naj obiskovalci termin svetovanja rezervirajo s prijavo prek Fb strani.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.