Modna revija v centru Tuš Kočevje

V petek, 17. oktobra je bila v centru Tuš Kočevje modna revija, kjer so si obiskovalci lahko ogledali modne smernice za jesen in zimo.

V petek, 17. oktobra je bila v centru Tuš Kočevje modna revija, kjer so si obiskovalci lahko ogledali modne smernice za jesen in zimo. Modna revija je bila spektakularna, kot še nikoli doslej, pričela pa se je ob 18. uri. Scenografijo za modni dogodek je pripravila Saša Dimič, priznana modna stilistka.

V modni reviji so se predstavile naslednje trgovine: Gracia, La scarpa, Polzela z nogavicami, Celi svet, In Shoe s svojo obutvijo, URE Specter, Otroška trgovina Ariel, KBM Fashion s svojo novo jesensko kolekcijo 2003, trgovini Mit in Splet, Drogerija Tuš s kozmetiko v jesenskih barvah, Trgovini Adut in Medo, Cvetličarna JO-JO in Mitja Hair Team s svojimi modnimi pričeskami.

Spektakel so dodatno popestrili glasbeni gostje: skupina JO-ZO in plesno glasbena skupina Art & Beat. Za konec so obiskovalci lahko degustirali torto Restavracije Tuš kar z obraza voditelja Franca Podbrežnika.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.