Modna revija v centru Tuš Kočevje

V petek, 17. oktobra je bila v centru Tuš Kočevje modna revija, kjer so si obiskovalci lahko ogledali modne smernice za jesen in zimo.

V petek, 17. oktobra je bila v centru Tuš Kočevje modna revija, kjer so si obiskovalci lahko ogledali modne smernice za jesen in zimo. Modna revija je bila spektakularna, kot še nikoli doslej, pričela pa se je ob 18. uri. Scenografijo za modni dogodek je pripravila Saša Dimič, priznana modna stilistka.

59 60

V modni reviji so se predstavile naslednje trgovine: Gracia, La scarpa, Polzela z nogavicami, Celi svet, In Shoe s svojo obutvijo, URE Specter, Otroška trgovina Ariel, KBM Fashion s svojo novo jesensko kolekcijo 2003, trgovini Mit in Splet, Drogerija Tuš s kozmetiko v jesenskih barvah, Trgovini Adut in Medo, Cvetličarna JO-JO in Mitja Hair Team s svojimi modnimi pričeskami.

61 62

Spektakel so dodatno popestrili glasbeni gostje: skupina JO-ZO in plesno glasbena skupina Art & Beat. Za konec so obiskovalci lahko degustirali torto Restavracije Tuš kar z obraza voditelja Franca Podbrežnika.

< Nazaj

Ostale novice