Modna revija v centru Tuš Kočevje

V petek, 17. oktobra je bila v centru Tuš Kočevje modna revija, kjer so si obiskovalci lahko ogledali modne smernice za jesen in zimo.

V petek, 17. oktobra je bila v centru Tuš Kočevje modna revija, kjer so si obiskovalci lahko ogledali modne smernice za jesen in zimo. Modna revija je bila spektakularna, kot še nikoli doslej, pričela pa se je ob 18. uri. Scenografijo za modni dogodek je pripravila Saša Dimič, priznana modna stilistka.

V modni reviji so se predstavile naslednje trgovine: Gracia, La scarpa, Polzela z nogavicami, Celi svet, In Shoe s svojo obutvijo, URE Specter, Otroška trgovina Ariel, KBM Fashion s svojo novo jesensko kolekcijo 2003, trgovini Mit in Splet, Drogerija Tuš s kozmetiko v jesenskih barvah, Trgovini Adut in Medo, Cvetličarna JO-JO in Mitja Hair Team s svojimi modnimi pričeskami.

Spektakel so dodatno popestrili glasbeni gostje: skupina JO-ZO in plesno glasbena skupina Art & Beat. Za konec so obiskovalci lahko degustirali torto Restavracije Tuš kar z obraza voditelja Franca Podbrežnika.

< Nazaj

Ostale novice

  • V Tušu se zavedamo velike izpostavljenosti zdravstvenih delavcev v času epidemije COVID. V zahvalo za njihov trud, čas in požrtvovalnost v težkih pogojih dela smo darovali pakete z dobrotami Tuš izdelkov.

  • 15

    V Tušu ponosno stopamo v 18. leto dobrodelnega projekta Pričarajmo nasmeh. Letos bomo morske počitnice ob pomoči partnerjev in kupcev omogočili 250 otrokom iz socialno ogroženih družin iz vse Slovenije. Otroci bodo v Mladinskem letovišču in zdravilišču Rdečega križa Slovenije na Debelem rtiču preživeli teden dni, poln brezskrbnih morskih radostih, … Več

  • 11

    V Tušu smo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja v Petrovčah odprli nov market. Prebivalcem v Savinjski dolini je zdaj čisto blizu doma na voljo market za priročne, vsakodnevne nakupe, kjer najdejo vse za dom in gospodinjstvo.