Modna revija v centru Tuš Kočevje

V petek, 17. oktobra je bila v centru Tuš Kočevje modna revija, kjer so si obiskovalci lahko ogledali modne smernice za jesen in zimo.

V petek, 17. oktobra je bila v centru Tuš Kočevje modna revija, kjer so si obiskovalci lahko ogledali modne smernice za jesen in zimo. Modna revija je bila spektakularna, kot še nikoli doslej, pričela pa se je ob 18. uri. Scenografijo za modni dogodek je pripravila Saša Dimič, priznana modna stilistka.

Modna revija v centru Tuš Kočevje Modna revija v centru Tuš Kočevje

V modni reviji so se predstavile naslednje trgovine: Gracia, La scarpa, Polzela z nogavicami, Celi svet, In Shoe s svojo obutvijo, URE Specter, Otroška trgovina Ariel, KBM Fashion s svojo novo jesensko kolekcijo 2003, trgovini Mit in Splet, Drogerija Tuš s kozmetiko v jesenskih barvah, Trgovini Adut in Medo, Cvetličarna JO-JO in Mitja Hair Team s svojimi modnimi pričeskami.

Modna revija v centru Tuš Kočevje Modna revija v centru Tuš Kočevje

Spektakel so dodatno popestrili glasbeni gostje: skupina JO-ZO in plesno glasbena skupina Art & Beat. Za konec so obiskovalci lahko degustirali torto Restavracije Tuš kar z obraza voditelja Franca Podbrežnika.

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.