Modna preobrazba z rahlim jesenskim pridihom

29. avgusta se je v Planetu Tuš odvijala modna preobrazba, ki jo je vodil Franci Podbrežnik. Prireditev se je pričela ob 20.00 uri. Tokrat sta bili preobrazbe deležni Silva Plevnik iz Podčetrtka in Ana Verhovšek iz Loč.

Modna preobrazba z rahlim jesenskim pridihom Modna preobrazba z rahlim jesenskim pridihom
Modna preobrazba z rahlim jesenskim pridihom

29. avgusta se je v Planetu Tuš odvijala modna preobrazba, ki jo je vodil Franci Podbrežnik.

Prireditev se je pričela ob 20.00 uri. Tokrat sta bili preobrazbe deležni Silva Plevnik iz Podčetrtka in Ana Verhovšek iz Loč, ki sta bili deležni poletno-športne modne preobrazbe z že jesenskim pridihom.

Modno preobrazbo je s svojim nastopom popestril Domen Kumer in plesno-glasbena skupina. Sledil je sprehod kandidatk v zakulisje, kjer jih je stilistka modno oblekla, obula in uredila. Ana in Silva sta bili nad svojo novo podobo zelo navdušeni in se nista morali načuditi svojemu novemu izgledu.

Modna preobrazba z rahlim jesenskim pridihom Modna preobrazba z rahlim jesenskim pridihom
Modna preobrazba z rahlim jesenskim pridihom

Poleg obleke iz trgovin Champion, obutve Mass in nove modne frizure frizerstva Mitja Hair Team sta prejeli tudi darilni bon Solarija Solisun, cd-walkmene trgovine Janus Trade z zabavno elektroniko, darilno vrečko Parfumerije Beauty World-Nivea in drobne pozornosti iz Boutique Alenka ter za na konec še šopka Cvetličarne Šopek iz Planeta Tuš, ki jima ga je podaril sam Domen Kumer.

Prireditev si je ogledalo okoli 400 ljudi, ki so se skupaj z nami dobro zabavali.

< Nazaj

Ostale novice

  • Cenjene stranke obveščamo, o odpoklicu izdelka: SUŠENI DATELJNI S KOŠČICO, 200g uporabno najmanj do: 31.12.2023 LOT:HA310/43 zaradi možne prisotnosti tujka v živilu. Kupci lahko izdelek vrnete, na mesto nakupa in povrnili vam bomo kupnino.

  • 52

    Tudi letos bomo skupaj s partnerji v okviru dobrodelnega projekta Pričarajmo nasmeh 500 otrokom omogočili brezplačno enotedensko letovanje v Zdravilišču RKS Debeli rtič. V 21 letih bomo tako s počitnicami na morju razveselili že nekaj več kot 10.500 otrok. Za njihovo dobro počutje in razvedrilo skrbijo vzgojitelji, ki jih spremljajo … Več

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka PECIVO QUADRONE VARIEGATO (EAN: 8015854142501, uporabno najmanj do 21. 9. 2023, 02. 11. 2023, 23. 11. 2023,) zaradi kemične neskladnosti – prisotnosti nedovoljenega pesticida. Kupci lahko izdelek vrnete na mesto nakupa in povrnili vam bomo kupnino.