Modna preobrazba z rahlim jesenskim pridihom

29. avgusta se je v Planetu Tuš odvijala modna preobrazba, ki jo je vodil Franci Podbrežnik. Prireditev se je pričela ob 20.00 uri. Tokrat sta bili preobrazbe deležni Silva Plevnik iz Podčetrtka in Ana Verhovšek iz Loč.

20 65
66

29. avgusta se je v Planetu Tuš odvijala modna preobrazba, ki jo je vodil Franci Podbrežnik.

Prireditev se je pričela ob 20.00 uri. Tokrat sta bili preobrazbe deležni Silva Plevnik iz Podčetrtka in Ana Verhovšek iz Loč, ki sta bili deležni poletno-športne modne preobrazbe z že jesenskim pridihom.

Modno preobrazbo je s svojim nastopom popestril Domen Kumer in plesno-glasbena skupina. Sledil je sprehod kandidatk v zakulisje, kjer jih je stilistka modno oblekla, obula in uredila. Ana in Silva sta bili nad svojo novo podobo zelo navdušeni in se nista morali načuditi svojemu novemu izgledu.

21 67
68

Poleg obleke iz trgovin Champion, obutve Mass in nove modne frizure frizerstva Mitja Hair Team sta prejeli tudi darilni bon Solarija Solisun, cd-walkmene trgovine Janus Trade z zabavno elektroniko, darilno vrečko Parfumerije Beauty World-Nivea in drobne pozornosti iz Boutique Alenka ter za na konec še šopka Cvetličarne Šopek iz Planeta Tuš, ki jima ga je podaril sam Domen Kumer.

Prireditev si je ogledalo okoli 400 ljudi, ki so se skupaj z nami dobro zabavali.

< Nazaj

Ostale novice