Modna preobrazba ‘Vaša nova podoba’ tudi v avgustu

V mesecu avgustu, bolj natančno 29. avgusta ob 20:00, nas čaka še ena modna preobrazba.

V mesecu avgustu, bolj natančno 29. avgusta ob 20:00, nas čaka še ena modna preobrazba. Ponovno bomo dvema izbrancema spremenili izgled. Poskrbeli bomo za njuno pričesko, oblačila in obutev, skratka modno ju bomo preobrazili.

V avgustovski preobrazbi bodo sodelovali trgovina Mass z obutvijo, trgovina Champion z oblačili, Mitja Hair Team bo skrbel za pričesko, za druge modne dodatke pa bodo poskrbeli: Parfumerija Beauty World, Boutique Alenka, Janus Trade s svetom zabavne elektronike, Solarij Solisun in Cvetličarna Šopek!

Vabimo vas, da se prijavite, če zelite spremeniti svoj izgled, vsekakor pa ste toplo vabljeni na ogled prireditve!

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.