Modna preobrazba v znamenju jeseni

Jesenska modna preobrazba se je pričela 26. septembra ob 19.00 uri.

Jesenska modna preobrazba se je pričela 26. septembra ob 19.00 uri. Vodil jo je Franci Podbrežnik. Najprej so se predstavili vsi sodelujoči, potem pa je voditelj povabil glavna predstavnika petkovega večera: Jasmino Rezec iz Prevorja in Matica Kveder iz Celja.

Modna preobrazba v znamenju jeseni Modna preobrazba v znamenju jeseni

Med modno preobrazbo je nastopila glasbeno plesna skupina Select. Sledil je sprehod kandidatov v zakulisje, kjer ju je stilistka modno oblekla, obula in uredila. Jasmina in Matic sta bila nad svojo novo podobo zelo navdušena in se nista mogla načuditi svojemu novemu izgledu.

Poleg obleke iz trgovine CM Collection, obutve Fan Sport in nove modne frizure frizerstva Mitja Hair Team sta prejela tudi darilni bon Solarija Solisun, darilno vrečko Parfumerije Beauty World in drobne pozornosti iz Boutique Alenka ter za konec še šopka Cvetličarne Šopek iz Planeta TUŠ.

Modna preobrazba v znamenju jeseni Modna preobrazba v znamenju jeseni

Prireditev si je ogledalo okrog 300 ljudi. Naslednja modna preobrazba bo 28. novembra ob 19:00 uri. Če si želite spremembo vašega videza, se prijavite!

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.