Modna preobrazba v znamenju jeseni

Jesenska modna preobrazba se je pričela 26. septembra ob 19.00 uri.

Jesenska modna preobrazba se je pričela 26. septembra ob 19.00 uri. Vodil jo je Franci Podbrežnik. Najprej so se predstavili vsi sodelujoči, potem pa je voditelj povabil glavna predstavnika petkovega večera: Jasmino Rezec iz Prevorja in Matica Kveder iz Celja.

Med modno preobrazbo je nastopila glasbeno plesna skupina Select. Sledil je sprehod kandidatov v zakulisje, kjer ju je stilistka modno oblekla, obula in uredila. Jasmina in Matic sta bila nad svojo novo podobo zelo navdušena in se nista mogla načuditi svojemu novemu izgledu.

Poleg obleke iz trgovine CM Collection, obutve Fan Sport in nove modne frizure frizerstva Mitja Hair Team sta prejela tudi darilni bon Solarija Solisun, darilno vrečko Parfumerije Beauty World in drobne pozornosti iz Boutique Alenka ter za konec še šopka Cvetličarne Šopek iz Planeta TUŠ.

Prireditev si je ogledalo okrog 300 ljudi. Naslednja modna preobrazba bo 28. novembra ob 19:00 uri. Če si želite spremembo vašega videza, se prijavite!

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.