Modna preobrazba in žrebanje nagradne igre Nivea

Tokratna modna preobrazba je bila praznično obarvana, še posebej spektakularna pa zaradi posebnega glasbenega gosta Jana Plestenjaka.

Tokratna modna preobrazba je bila praznično obarvana, še posebej spektakularna pa zaradi posebnega glasbenega gosta Jana Plestenjaka. Dogajanje je 28. novembra ob 18:00 začel voditelj Franci Podbrežnik. Na modni preobrazbi so sodelovale naslednje trgovine Planeta Tuš: Sisley, Ars, Mitja Hair Team, Parfumerija Beauty World, Solarij Solisun, Boutique Alenka in Cvetličarna Šopek.

Modna preobrazba in žrebanje nagradne igre Nivea Modna preobrazba in žrebanje nagradne igre Nivea
Modna preobraženca sta bila Natalija Zorko in Janez Dolinar, par. Modna stilistka Saša Dimič ju je preobrazila na elegantno trendovski način, tako da sta pripravljena na novoletni večer.

Med modno preobrazbo smo izžrebali tudi nagrajence nagradne igre Nivea, ki je po določenih Tuševih centrih potekala med 29. oktobrom in 18. novembrom. Izžrebali smo 12 novih lastnikov koles Nivea. Prvih šest lastnikov je izžrebala deklica iz občinstva, naslednjih šest pa modna preobraženca v novi podobi.

Modna preobrazba in žrebanje nagradne igre Nivea Modna preobrazba in žrebanje nagradne igre Nivea
Jan Plestenjak je občinstvo očaral s svojim glasom in nastopom. Zlasti se ga je veselil ženski del občinstva. Prireditev si je ogledalo približno 600 obiskovalcev. Otroci so se najbolj veselili balonov Nivea, ki jih je med obiskovalce delila njihova promotorka.

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.