Modna preobrazba in žrebanje nagradne igre Nivea

Tokratna modna preobrazba je bila praznično obarvana, še posebej spektakularna pa zaradi posebnega glasbenega gosta Jana Plestenjaka.

Tokratna modna preobrazba je bila praznično obarvana, še posebej spektakularna pa zaradi posebnega glasbenega gosta Jana Plestenjaka. Dogajanje je 28. novembra ob 18:00 začel voditelj Franci Podbrežnik. Na modni preobrazbi so sodelovale naslednje trgovine Planeta Tuš: Sisley, Ars, Mitja Hair Team, Parfumerija Beauty World, Solarij Solisun, Boutique Alenka in Cvetličarna Šopek.

Modna preobrazba in žrebanje nagradne igre Nivea Modna preobrazba in žrebanje nagradne igre Nivea
Modna preobraženca sta bila Natalija Zorko in Janez Dolinar, par. Modna stilistka Saša Dimič ju je preobrazila na elegantno trendovski način, tako da sta pripravljena na novoletni večer.

Med modno preobrazbo smo izžrebali tudi nagrajence nagradne igre Nivea, ki je po določenih Tuševih centrih potekala med 29. oktobrom in 18. novembrom. Izžrebali smo 12 novih lastnikov koles Nivea. Prvih šest lastnikov je izžrebala deklica iz občinstva, naslednjih šest pa modna preobraženca v novi podobi.

Modna preobrazba in žrebanje nagradne igre Nivea Modna preobrazba in žrebanje nagradne igre Nivea
Jan Plestenjak je občinstvo očaral s svojim glasom in nastopom. Zlasti se ga je veselil ženski del občinstva. Prireditev si je ogledalo približno 600 obiskovalcev. Otroci so se najbolj veselili balonov Nivea, ki jih je med obiskovalce delila njihova promotorka.

< Nazaj

Ostale novice

  • 86

    Danes je vrata odprl popolnoma prenovljen Tuš supermarket Lucija z nakupovalno potjo po meri kupca in ambientom, ki je prilagojen sodobnemu načinu nakupovanja.V prenovljeni poslovalnici je na voljo še več pripravljenih jedi iz toploteke ter širok izbor pripravljene hrane za malico in za na pot, kupce pa presenečamo tudi z … Več

  • 66

    Tuš market Radovljica, ki je doslej deloval kot franšizna trgovina, smo včeraj odprli v osveženi podobi. Celovita prenova vključno z energetskimi izboljšavami je načrtovana v prvi polovici prihodnjega leta, delno prenovljen market v središču Radovljice pa že sedaj prinaša optimizirano nakupovalno pot, ki omogoča hitre in učinkovite nakupe. Kupci lahko- … Več

  • Od 19. 10. 2022 do 17. 1. 2023 z nakupi v Tušu zbirajte točke zvestobe in pridobite do 60 % popusta na izdelke iz linije Dormeo® Charming. Za vsakih 10 € nakupa prejmete eno točko zvestobe kot nalepko za zbiranje na zbirnem kartončku v info letaku in v digitalni obliki, … Več