Mesec zdravja pri Tušu

Mesec januar smo pri Tušu posvetili zdravju. To je namreč naše največje bogatstvo, zato je zanj potrebno skrbeti in ga negovati.

Mesec januar smo pri Tušu posvetili zdravju. To je namreč naše največje bogatstvo, zato je zanj potrebno skrbeti in ga negovati. Redno gibanje, uživanje raznovrstne in kvalitetne hrane, sprostitev in dober spanec so osnova, da nam zdravje ne spolzi med prsti.

Za vse obiskovalce naših spletnih strani smo se potrudili pripraviti zanimive prispevke na temo zdrave prehrane in zdravega življenja, naš kuharski mojster Janez Vinšek je posebej na to temo pripravil lepo število receptov, pripravili pa smo vam tudi posebno razvedrilo, nagradno igro Jogurt party!

Pobrskajte po naših spletnih straneh in na zdravje!

< Nazaj

Ostale novice

  • 8

    Pred glavno turistično sezono smo znova odprli mobilno trgovino Tuš v River Campingu Bled. V njej bodo gostom kampa in okoliškim prebivalcem vse do konca turistične sezone na voljo osnovna živila, pakirani sveži izdelki, hlajene pijače in osnovni neživilski izdelki. Koncept mobilne trgovine smo prvič predstavili lani s priročno in … Več

  • Prihranite ob nakupu izdelkov za dojenčke in malčke. Včlanite se in prejmite brezplačno knjižico z več kot 200 ekskluzivnimi kuponi, ki jih lahko unovčite v trgovinah in franšizah Tuš, Tuš drogerijah in pri zunanjih partnerjih. Več na tus.si/druzina.

  • 21

    V veleblagovnici Nama ljubljančane odslej navdušuje tudi vrhunska trgovina Tuš gourmet&delikatesa s skrbno izbranimi izdelki, kjer bodo kupcem med drugim na voljo izbrani lokalni izdelki socialne kmetije Korenika, Božičeve kmetije 1987, številnih slovenskih kmetov ter Hiše Marinič, unikatne čokolade čokoladnice Lucifer Chocolate, peciva in ostale slastne dobrote Keksarne Brodnjak. Kupci … Več