Mesec zdravja pri Tušu

Mesec januar smo pri Tušu posvetili zdravju. To je namreč naše največje bogatstvo, zato je zanj potrebno skrbeti in ga negovati.

Mesec januar smo pri Tušu posvetili zdravju. To je namreč naše največje bogatstvo, zato je zanj potrebno skrbeti in ga negovati. Redno gibanje, uživanje raznovrstne in kvalitetne hrane, sprostitev in dober spanec so osnova, da nam zdravje ne spolzi med prsti.

Za vse obiskovalce naših spletnih strani smo se potrudili pripraviti zanimive prispevke na temo zdrave prehrane in zdravega življenja, naš kuharski mojster Janez Vinšek je posebej na to temo pripravil lepo število receptov, pripravili pa smo vam tudi posebno razvedrilo, nagradno igro Jogurt party!

Pobrskajte po naših spletnih straneh in na zdravje!

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.