Medvedek Pu se odpravlja na sprehod po kinematografih Planetov Tuš

Minuli teden je kinematografe Planetov Tuš obiskalo 15.188 gledalcev. Prismuknjeni agent Johnny English se je že v prvem tednu predvajanja povzpel na vrh lestvice. Na jesenski pohod po velikih platnih se odpravlja priljubljeni Medvedek Pu. V Planetih Tuš po vsej Sloveniji potekajo številne rekreacijske prireditve, tržnice, razstave in predavanja, ki vas bodo odpeljale v zdravo in energije polno jesen. Še naprej bo vroče tudi na plesiščih Disco Planetov Tuš.

Ta teden bo začel sprehod po kinematografih planetov Tuš simpatični medvedek Pu, ki zaposluje otroško domišljijo že 85 let, ko mu je knjižno življenje vdahnil pisatelj Alan Alexander Milne. Studio Walt Disney se je odločilo, da na velika platna vrne zgodbo o priljubljenem rumenem medvedku in njegovih prijateljih iz Stoletne hoste. Film odlikuje odlična ročna animacijo risarjev Studija Walt Disney, zato si jo bodo radi ogledali tudi starši, saj jih bo s svojo skoraj klasično formo nostalgično vrnila v lastno otroštvo. Animirani film Medvedek Pu odlikuje tudi odlična sinhronizacijska ekipa in glasbena spremljava.

Druga novost tega tedna je romantična komedija Prijatelja samo za seks, ki raziskuje intimne odnose generacije, ki ne verjame v ljubezen in trdnost zvez. Po vlogi v Hudi učiteljici se na platna Planetov Tuš z glavno vlogo vrača Justin Timberlake, v dobri družbi letošnje nominiranke za oskarja Mile Kunis (Črni labod, Oh ta sedemdeseta). Družbo jima dela dolga vrsta igralcev, ki so znani predvsem po nastopih v popularnih TV serijah in romantičnih komedijah. S tem pa še ni konec filmskih novosti tega tedna, v Celju in Mariboru si boste že ta vikend lahko ogledali tudi romantično dramo En dan z Anne Hathaway.

Lestvica prvih pet najbolj gledanih filmov v kinematografih Planet Tuš Celje, Novo mesto, Maribor, Kranj in Koper od 16. 9. do 18. 9.:

Skupaj vseh kino obiskovalcev: 15.188

Lestvica prvih pet najbolj gledanih filmov:
1 Johnny English 2 (KC) 7.944
2 Smrkci (CF) 3.838
3 Ta nora ljubezen (BF) 1.336
4 Brez povratka 5 (BF) 1.076
5 Oskrbnik (CF) 570

Čeprav jesen še ni prišla v naše kraje, v Planetih Tuš že razmišljamo o prihodnjih mesecih, ko vreme ne bo najbolj naklonjeno rekreaciji na prostem, zato pričenjamo z vadbo popularne Zumbe na plesišču Disco Planetov Tuš Celje, Kranj, Maribor in Koper, kjer vas s športnim zagonom pričakujemo vsak ponedeljek in sredo od 19. septembra dalje. Tudi sicer v Tušu skrbimo za vaše zdravje, saj lahko v Planetih Tuš Celje, Maribor, Koper, Novo mesto v soboto obiščete domačo tržnico, kjer lahko najdete mnoge dobrote in priboljške s slovenskih kmetij. V Planetih Tuš Kranj in Maribor pa se bodo razmigali tudi otroci, ki jih pričakujemo na telovadbi za otroke v okviru Fit Planeta, najbolj pridni telovadci bodo tudi nagrajeni. Vabimo vas tudi na predavanje Dežele zdravja z naslovom »Kako do več energije?«, ki bo v soboto dopoldne v kino dvorani 7 v Planetu Tuš Celje. V Kranju in Mariboru pa boste lahko sodelovali na predavanju Kluba Gaia z naslovom »Jesenska zasaditev«.

V vseh Planetih Tuš po Sloveniji lahko obiščete alternativni kotiček z revijo Misterij. V Mariboru si lahko ljubitelji plazilcev ogledate razstavo kač, v Celju pa bodo na svoj račun prišli ljubitelji gob in gobarjenja, saj si bodo lahko ogledali razstavo gob.

Na plesiščih Disco Planetov Tuš pa bo še vedno vroče, v Celju se boste lahko vrteli v ritmu, ki ga bo v petek narekoval Mr Andy DeeJay, v soboto pa se boste s Fantasyjem poslavljali od poletja. V Kranju in Mariboru bodo na svoj račun prišli ljubitelji Abbe na Revival eventu, v soboto pa vas vabimo v Planet Tuš Kranj na vroč FHM Wild West Party. V Planetu Tuš Maribor vas v petek pričakujemo na ekstravagantni in eksotični Trendy friends zabavi. V Planetu Tuš Koper se bomo v petek vrteli na plesišču s Collegiumom in Red Love Party, v soboto pa bo za zabavo poskrbel DJ Cvere v Planet Clubbingu.

< Nazaj

Ostale novice

  • 86

    Danes je vrata odprl popolnoma prenovljen Tuš supermarket Lucija z nakupovalno potjo po meri kupca in ambientom, ki je prilagojen sodobnemu načinu nakupovanja.V prenovljeni poslovalnici je na voljo še več pripravljenih jedi iz toploteke ter širok izbor pripravljene hrane za malico in za na pot, kupce pa presenečamo tudi z … Več

  • 66

    Tuš market Radovljica, ki je doslej deloval kot franšizna trgovina, smo včeraj odprli v osveženi podobi. Celovita prenova vključno z energetskimi izboljšavami je načrtovana v prvi polovici prihodnjega leta, delno prenovljen market v središču Radovljice pa že sedaj prinaša optimizirano nakupovalno pot, ki omogoča hitre in učinkovite nakupe. Kupci lahko- … Več

  • Od 19. 10. 2022 do 17. 1. 2023 z nakupi v Tušu zbirajte točke zvestobe in pridobite do 60 % popusta na izdelke iz linije Dormeo® Charming. Za vsakih 10 € nakupa prejmete eno točko zvestobe kot nalepko za zbiranje na zbirnem kartončku v info letaku in v digitalni obliki, … Več