Matej Lovše svetovni prvak in podprvak

  • 2

Avgust je za najboljše amatersko kolesarsko moštvo na svetu Tuš team zelo pester. Po napornem tednu v začetku meseca v Italiji, kjer se je ekipa udeležila etapne dirke Friulli, so v sredini meseca kolesarili v avstrijskem Hartbergu na mednarodnem kolesarskem tednu, 21. avgusta pa že pripotovali v francoski Albi.

Na svetovnem kolesarskem amaterskem prvenstvu KK Tuš team in slovenske barve zastopajo člani Mitja Mahorič, Iztok Melanšek, Matej Lovše, Borja Jelič, Mitja Mesarič, Andrej Žavbi, Matej Kravos in Dunja Selan.

Na dirki v kronometru so dosegli odlične rezultate. Matej Lovše je postal svetovni prvak v kronometru, Kravos je dosegel 8., Mesarič pa 21. mesto. Preostali rezultatsko niso zaostajali in v svojih kategorijah dosegli, Jelič 9. mesto, Žavbi 17. ter Dunja Selan 12. mesto.

Na cestni dirki pa je Matej Lovše postal svetovni podprvak in s tem še potrdil vrhunsko formo.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več