Maja prihajajo v Planete Tuš Crvena jabuka, Vlado Kreslin in Mali bogovi, Nude, Prezioso feat. Marvin ter DJ Molella

Planeti Tuš bodo ta mesec kar kipeli od dogajanja. Na filmska platna prihajajo v maju številne novosti. Ta četrtek si bodo gledalci v Planetih Tuš na novo ogledali romantično komedijo Rezervni načrt z Jennifer Lopez v glavni vlogi. Filmska platna bodo v tem mesecu gostila še druge težko pričakovane novosti, med drugim Robina Hooda, animirano 3D družinsko pustolovščino Shrek za vedno in domišljijsko akcijsko pustolovščino Perzijski princ: Sipine časa. Statistika gledanosti priča, da je minuli vikend največ zanimanja vladalo za ogled filma Iron man 2, ki si ga je ogledalo kar 2.238 gledalcev. Izjemno raznoliko bo tudi majsko dogajanje na bowlingih Planetov Tuš, saj bodo ti gostili Crvena jabuka, Nude, Vlada Kreslina z malimi bogovi, Colonio, DJ Molella, Prezioso feat. Marvin, Liso Millett, Miss Kelly Marie in bolgarsko plesno skupino Maximus Boys Show.

Planeti Tuš bodo v četrtek svoji publiki predstavil romantično komedijo Rezervni načrt, v kateri se Zoe, ki jo igra Jennifer Lopez, po letih čakanja in iskanja primernega kandidata za očeta svojega otroka odloči in odide na umetno oploditev. Na isti dan Zoe sreča Stana, ki njen trdo skovan načrt obrne na glavo. V mesecu maju prihajajo v Planete Tuš še druge novosti. Akcijska drama Robin Hood bo na filmskih platnih na ogled od 13. maja. V četrtek, 20. maja prihaja v kinodvorane domišljijska akcijska pustolovščina Perzijski princ: Sipine časa, teden kasneje pa težko pričakovana animirana sinhronizirana 3D družinska pustolovščina Shrek za vedno.

Statistika minulega vikenda razkriva, da je gledalce tokrat najbolj prepričala znanstveno-fantastična akcija Iron man 2, ki si jo je ogledalo 2.238 gledalcev. Na drugo mesto je s prvega zdrsnil domišljijski akcijski 3D spektakel Spopad titanov, ki si ga je ogledalo 1.868 gledalcev. Na tretjem mestu pa ostaja družinska animirana 3D pustolovščina Kako izuriti svojega zmaja, ki si jo je ogledalo 1.137 gledalcev. Peterico najbolj gledanih zaključujeta romantični komediji Predobra zame in Romanca v Rimu. Planeti Tuš so sicer v minulem vikendu pred filmska platna privabili skoraj 8.400 ljubiteljev sedme umetnosti.

Filme v Planetih Tuš bo ta vikend dopolnjevalo zanimivo spremljevalno dogajanje. V Novem mestu bo v četrtek, 6. maja, za salve smeha poskrbela stand-up komedijantka Martina Ipša. V Celju bodo v petek, 7. maja, večer na bowlingu Planeta Tuš ogreli kubanski ritmi in večer salse. V soboto bo klubski večer potekal znamenju dress coda hot & sexy. Maribor bodo v petek greli Hip hop in r’n’b ritmi. V soboto pa bosta z mešanico popa, r’n’b-ja in housa za nepozaben večer poskrbela Lady Aysha, DJ Sid Templer.
Petek bo v kranjskem Planetu Tuš zares poseben, saj bodo svoje moči združili skupina Nude in legendarna sarajevska skupina Crvena jabuka. V soboto bo klubski večer potekal znamenju dress coda hot & sexy. Bowling Planeta Tuš Koper pa bo ta petek gostil Prezioso feat. Marvin, DJ-ja in vokalista ene najbolj udarnih dance zasedb vseh časov in avtorja hitov Let me stay, Tell me why, Rock the discotek, We rule the danza in Voglio vederti danzare.

Številni dogodki bodo v Planetih Tuš potekali tudi v nadaljevanju meseca maja. Skupina Crvena jabuka bo obiskala še Planet Tuš Celje in Koper. Planet Tuš Maribor bo v drugi polovici meseca gostil Vlada Kreslina z Malimi bogovi. Eden najuspešnejših Italijanskih DJ-ev in producentov Molella, avtor hitov Discotek People, Listen, Love Lasts Forever, Whistle’s Party in T. V. A. B. bo nastopal v Planetih Tuš Celje in Kranj. Planet Tuš v Kopru bo gostil fante skupine Nude ter Ladies in the house večer z Liso Millett, Miss Kelly Marie, Sid Templer in Magic Jay. Dirty dance večer z Maximus Boys Showom pa bo zabaval žensko občinstvo v Mariboru in Kranju.