Madagaskar 3 z naskokom na vrh lestvice gledanosti

  • 1

Minuli konec tedna je z vso filmsko konkurenco opravil film Madagaskar 3 3D, ki se je kot novost z naskokom zavihtel na prvo mesto lestvice gledanosti. Na slovenska filmska platna s torkovo premiero v Planetu Tuš Celje prihaja hrvaški film Larina izbira: Izgubljeni princ, ki je filmski epilog popularne TV serije. Ljubitelji akcijskih filmov in junakov si bodo lahko od četrtka dalje ogledali akcijsko poslastico Plačanci 2, v kateri nastopajo številni kultni igralci tega žanr. Na platna prihaja tudi francosko-ameriška komedija 2 dni v New Yorku, v kateri blesti ameriški komik Chris Rock. Ljubitelji glasbe se bodo lahko v petek in soboto v Celju zabavali ob ritmih Mr. Andy DJa.

Madagaskar 3 3D je minuli vikend zavladal kinematografom po Sloveniji. V kinematografih Planetov Tuš si ga je ogledalo kar 7.402 gledalcev. Tudi sicer so v Planetih Tuš zabeležili velik obisk kino predstav, saj se je število gledalcev od minulega tedna skoraj podvojilo. Ta vikend je kinematografe Planetov Tuš obiskalo 14.978 obiskovalce, ki so si poleg Madagaskarja 3, največkrat ogledali film Ted (2.958 obiskovalcev) in Ledena doba 4: Celinski premiki (1.659 obiskovalcev). Po evforiji v prvem tednu predvajanja je film Vzpon viteza teme pristal na 4. mestu gledanosti, druga novost minulega tedna Popolni spomin pa zaključuje lestvico gledanosti.

Prihodnji konec tedna bodo na svoj račun prišli ljubitelji hrvaške televizijske serije Larina izbira, ki je bila na Hrvaškem in tudi v Sloveniji predvajanja v preteklih mesecih. Serija, ki je požela izjemne simpatije gledalcev, bo epilog dobila na TV ekranih. Tisti najbolj neučakani ljubitelji serije si bodo film Larina izbira: Izgubljeni princ lahko premierno ogledali v planetu Tuš Celje že v torek, 14. avgusta.
Druga novost tega tedna je akcijska poslastica Plačanci 2, v katerem svoje moči razkazujejo nekateri superzvezdniki akcijskih filmov, med drugimi Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren in Bruce Willis. V kinematografih Planetov Tuš bodo poskrbeli tudi za svežo dozo smeha, kajti ta teden na platna prihaja francosko-ameriška komedija 2 dni v New Yorku, ki je avtorski projekt francoske igralke, režiserke in scenaristke Julie Delpy. Ameriški del je dodal popularni komik Chris Rock, ki sicer posoja svoja glas zebri v animiranem filmu Madagaskar 3.

Poletje se v vročici stopnjuje tudi na plesiščih Planetov Tuš. V petek in soboto se po krajšem premoru na teraso Planeta Tuš v Celju vse rača poletna zabava z Mr. Andy DJem. Planetu Tuš Kranj pa bo v petek zopet Minglal po svetu, tokrat v stilu poletne Italije. Bowling Planeta Tuš v Kopru bo v petek v stilu romantičnega Balkana z ansamblom Balkania, ki igra bo začaral s starogradsko glasbo. V soboto pa boste v Kopru lahko skozi glasbo potovali v času nazaj v 90. leta z Back to the 90’s zabavo z največjimi hiti tega desetletja. Čez dan lahko športni navdušenci pred Planetom Tuš Koper uživajo na igrišču na mivki, ki je obiskovalcem na voljo za rekreacijo ali organizacijo raznih rekreativnih turnirjev.

Tudi v avgustu lahko obiskovalci Planetov Tuš v Celju, Mariboru in Novem mestu nakupujejo na Tuševi domači tržnici, kjer se z različnimi domačimi izdelki, pridelki in dobrotami predstavljajo domači proizvajalci in predelovalci.

Planet Tuš Koper širi svojo ponudbo s popularno modno trgovino Desigual, ki navdušuje mlade po vsem svetu. Španska znamka modnih oblačil in dodatkov Desigual, v Planetu Tuš Koper odpira svojo največjo poslovalnico v Sloveniji. Ljubitelji pisane mode bodo lahko nakupovali kar na 220 m2.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.