Madagaskar 3 kmalu v Planetih Tuš

  • 1

Avgust prinaša v Planete Tuš po vsej Sloveniji 10 novih filmskih premier. Zagotovo je najbolj težko pričakovani tretji del animiranega filma Madagaskar. Ob tem prihajajo še komedija Ted, znanstveno fantastična akcija Popolni spomin, akcija Plačanci 2, komedija 2 dni v New Yorku, pustolovsko-akcijska družinska drama Larin izbor: Izgubljeni princ, akcijski triler Bournova zapuščina, plesno-glasbeni film Odpleši svoje sanje 4 3D, animirana avanturistična pustolovščina Paranorman 3D in komedija Stari je nor.

Minuli vikend so v Planetih Tuš našteli 8.908 gledalcev. Na prvo mesto se je zavihtela novost prejšnjega tedna, tretji del triologije o Batmanu: Vzpon Viteza teme, ki je tako končal nekaj tedensko zmagoslavje Ledene dobe 4: Celinski premiki. Avgustovske premiere, med katerimi je kar nekaj potencialnih kandidatov za prva mesta na lestvici najbolj gledanih filmov, se bodo ta teden začele s komedijo Ted. Zgodba govori o Johnu Bennettu, odraslem moškem, katerega preprosta otroška želja je oživila njegovega medvedka. Skoraj 30 let kasneje je pravljice že davno konec. Ted noče zapustiti Johna, kar vse bolj jezi Johnovo dekle Lori Collins, ki ji zmanjkuje potrpljenja.

Prihodnji teden bodo žarometi usmerjeni v premiere tretjega dela animirane družinske pustolovščine Madagaskar 3, ki bo na ogled v sinhronizirani, podnaslovljeni in 3D verziji. Ob njej bo od prihodnjega četrtka na ogled še znanstveno fantastična akcija Popolni spomin. Tretji avgustovski četrtek bodo v Planetih Tuš tri premiere – akcije Plačanci 2, komedije 2 dni v New Yorku in pustolovsko-akcijske družinske drame Larin izbor: Izgubljeni princ. Teden dni kasneje bodo premierno prikazali akcijski triler Bournova zapuščina, zadnji avgustovski četrtek pa bodo premiere plesno-glasbenega filma Odpleši svoje sanje 4 3D, animirane avanturistične pustolovščine Paranorman 3D in komedije Stari je nor.

Poletna vročica se bo v avgustu nadaljevala tudi v Discih Planet. V Kranju bodo vsak tudi vsak avgustovski petek potekali tematski večeri Minglajmo po svetu. Z glasbo in zabavo se boste sprehodili od Irske in ZDA do Italije preko Hrvaške do Slovenije. Vroči klubski večeri vas ob vikendih v drugi polovici avgusta čakajo tudi na terasi Disca Planet Tuš Celje, ko bodo za zabavo poskrbeli priljubljeni DJ-i. Najbolj vroče bo v Discu Planet Tuš Koper, in sicer že ta petek na zabavi z Duo Plastik in na X night after partyju z In & Out in Matijo Jahnom. V petek, 24. avgusta, bodo Obalo razgreli Global Djs, zadnji avgustovski petek pa prba truba Guče House and Trumpet. Še vedno pa v Planete Tuš Celje, Novo mesto in Maribor ob sobotah zjutraj vabijo domače tržnice z mnogimi dobrotami.

< Nazaj

Ostale novice

  • 8

    Prisluhnil smo željam kupcev in prenovil izjemno priljubljen lokalni market, ki ponuja najsodobnejšo, priročno nakupovanje v trajnostno opremljenem ambientu z razširjeno ponudbo svežih izdelkov.

  • Cenjene stranke obveščamo, o odpoklicu izdelka Sladoledna palčka Snickers Ice, 6x48G, Mars Wrigley, zaradi vsebnosti etilenoksida v eni od sestavin izdelka. Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • 1

    V Tušu smo se v zadnjem tednu Dirke po Franciji obarvali v rumeno. Rumena je postala prevladujoča in tako v finalnem tednu v podporo našemu kolesarskemu asu Pogiju zamenjala našo prepoznavno zeleno.