“Lovec na glave” in “Kako izuriti svojega zmaja” že v kinematografih Planeta Tuš

V sredo, 31. marca, odpira vrata največji slovenski zabavno-nakupovalni center Planet Tuš v Kopru. Njegovo otvoritev bo spremljalo zanimivo 10-dnevno otvoritveno dogajanje, že v prvih dneh pa organizatorji napovedujejo koncerta Kingstonov in Jana Plestenjaka. V Celju bo petek v znamenju vročih balkansko-romskih ritmov, saj bodo oder zavzeli trubači. Na filmska platna med tem prihajata že dolgo pričakovana filma Lovec na glave in Kako izuriti svojega zmaja 3D. Na prvem mestu gledanosti pa že četrti teden vztraja družinska domišljijska pustolovščina Alica v čudežni deželi 3D, ki je na sporedu le v kinematografih Planetov Tuš.

Ob otvoritvi novega Planeta Tuš se začenja v Kopru kar 10-dnevno dogajanje. V četrtek bo ob 16. uri ozračje ogrela skupina Kingston, v petek bo za odlično zabavo poskrbel Jan Plestenjak, sobotni večer pa bo oder zavzela ekipa italijanskih slačifantov. Zanimivo bo tudi otvoritveno dogajanje za otroke. Na otvoritvi jih bo zabaval čarodej Jole Cole, v četrtek bodo pihali milne mehurčke s Teatrom Cizamo, v petek rajali z Alenko Kolman, v soboto pa z risanim junakom Frančkom spoznavali zabavne strani šole.

Zanimivo dogajanje se bo odvijalo tudi v ostalih Planetih Tuš. Iz srbskega Vranja prihajajo v Celje v petek trubači Gipsy Magic & Jagori s pevko Jeleno Bakić, ki bodo poskrbeli za odlično zabavo in vroče romske ritme. Petek bo v Planetu Tuš Kranj utripal v ritmih housa, sobota pa bo v Celju v ritmih popa, r’n’b-ja in housa. Italijanski slačifantje ne bodo ogreli le primorske, saj bodo svoj show v petek predstavili tudi v Mariboru.

V sredo, 31. marca, bodo v kinematografih Planeta Tuš Koper začeli predvajati dokumentarni film Želvino osupljivo potovanje, zgodbo o mali, komaj izleženi glavati kareti, ki se poda na eno najbolj neverjetnih popotovanj v svetu žive narave. Ali se je med Gerardom Butlerjem in Jennifer Aniston res razvilo kaj več kot le prijateljstvo, kot namigujejo nekateri mediji, lahko preverite z ogledom akcijske romantične komedije Lovec na glave, ki bo v Planetih Tuš na sporedu od 1. aprila. Težko pričakovana družinska animirana 3D pustolovščina Kako izuriti svojega zmaja, pa nas popeljala v mistični svet zmajev in vikingov. Od četrtka, 1. aprila, si lahko v Planetih Tuš ogledate razburljivo zgodbo, v kateri mora strahopetni vikinški fant, da bi ga pleme sprejelo medse, dokazati pogum in ujeti ter izuriti svojega zmaja.

Na prvem mestu gledanosti že četrti teden vztraja družinska domišljijska pustolovščina Alica v čudežni deželi 3D. Samo ta vikend si je film, ki je na ogled samo v Planetih Tuš, ogledalo več kot 1.700 gledalcev. Na drugem mestu sledi misteriozni triler Zlovešči otok z več kot 1.300 gledalci, na tretjem mestu pa vojna drama Zelena cona z 691 gledalci. Peterico zaključujeta romantična komedija Prestopno leto in družinska komična pustolovščina Alvin in veverički 2. Skupaj si je filme v Planetih Tuš minuli vikend ogledalo več kot 6.700 gledalcev.