Leto zaključujemo z 20 trgovinskimi objekti v tujini

Z današnjo, že 15. letošnjo otvoritvijo na tujih trgih, smo v Tušu izpolnili visoko zastavljene cilje intenzivne hkratne širitve na kar tri tuje trge …

Leto zaključujemo z 20 trgovinskimi objekti v tujini Z današnjo, že 15. letošnjo otvoritvijo na tujih trgih, smo v Tušu izpolnili visoko zastavljene cilje intenzivne hkratne širitve na kar tri tuje trge, Bosne in Hercegovine, Srbije in Makedonije. Tuš Holding tako leto, kot smo obljubili, zaključuje z 20 trgovskimi objekti v tujini. Projekt internacionalizacije pa bomo nadaljevali tudi v prihodnjih letih.

Naša najnovejša investicija je moderen supermarket s 1000 m2 površine v Bosanskem Brodu, v katerem je zaposlitev dobilo 28 novih sodelavcev. V njegovo izgradnjo pa smo vložili kar 3,1 milijon evrov.

Tuš je na bosansko-hercegovski trg prvič stopil leta 2006, ko smo v Bihaću odprli svoj prvi supermarket. Od takrat smo svojo prisotnost v Bosni in Hercegovini okrepili s supermarketi v Bijeljini, Cazinu, Tuzli, Brčkem v letu 2007 in v letošnjem letu s trgovinami v Mostarju, Sarajevu, Prnjavorju, Ugljeviku, Sanskem mostu in danes v Bosanskem Brodu.

Za širitev prodajne mreže na trge BiH, Srbije in Makedonije smo samo v letošnjem letu v Tušu namenili skupaj več kot 60 milijonov evrov. Poleg realiziranih investicij na BiH trgu pa smo s šestimi trgovinami vstopil na srbski in s tremi na makedonski trg. Letos smo tako na tržiščih BiH, Srbije in Makedonije odprli že petnajst novih supermarketov. Ob intenzivni širitvi v tujini pa smo v letošnjem letu poleg številnih manjših projektov odprli tudi že četrti Planet Tuš, investicijo vredno kar 32 milijonov evrov.

Investicijsko izredno intenzivno leto tako v Tuš Holdingu zaključujemo z več kot 700 zaposlenimi v tujini. V kolektivu Tuš Holdinga pa je danes skupaj zaposlenih že več kot 4.500 Tuševcev in Tuševk.

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.