Legendarna Neda Ukraden v soboto v Planetu Tuš Kranj

V Planet Tuš Kranj ta vikend prihaja legenda Jugo glasbe Neda Ukraden, v Celju se vikend začne že s četrtkom, z večerom stand-up komedije in nadaljuje s koncertom skupine Karma. V mariborskem Planetu se v petek obeta vroč in zapeljiv kabaretni večer.

V Planet Tuš Kranj ta vikend prihaja legenda Jugo glasbe Neda Ukraden, v Celju se vikend začne že s četrtkom, z večerom stand-up komedije in nadaljuje s koncertom skupine Karma. V mariborskem Planetu se v petek obeta vroč in zapeljiv kabaretni večer. V Kopru pa bodo za zabavo v petek poskrbeli Mambo Kings. Prvo mesto lestvice najbolj gledanih filmov v Planetih Tuš je ta vikend še enkrat uspelo ohraniti slovenski mladinski komediji Gremo mi po svoje. V Planete Tuš prihajajo ta teden kar štiri filmske novosti: komedija Draga, počakaj, sem na poti, animirana družinska komedija Megaum tudi v 3D tehnologiji, glasbeni dokumentarec Tist´ dan v tednu in predpremierno domišljijska pustolovščina Zgodbe iz Narnije: Potovanje Potepuške zarje 3D.

V Kranju bo v soboto za vse Jugo nostalgike poskrbela glasbena diva, legendarna Neda Ukraden, ki bo predstavila svoj novi album »Na pola puta« in samostojni koncert začinila z največjimi uspešnicami svoje izjemno uspešne 40-letne kariere. V Celju se vikend ta teden začne že v četrtek, z večerom stand-up komedije z Lucijo Ćirović. Prvi decembrski petek se bo začel zelo energično, saj bo za dvigovanje zimskih temperatur poskrbela hrvaška skupina KARMA. V nedeljo pa bosta za Ritem planeta skrbela DJ Andi in Martini. Petkov večer v Mariboru bo vroč in zapeljiv, saj bodo show plesalke poskrbele za pravi spektakel akrobacij na drogu in barskih vragolij, ki vam bodo vzele sapo. V Planetu Tuš Koper bodo v petek za nepozabno zabavo poskrbeli pravi, nenadkriljivi žurerji, skupina Mambo Kings, v soboto pa bo Malibu party, kljub snežnim zametom, pričaral vonj pravega vročega poletja.

Miklavž bo ta teden obdaroval najmlajše obiskovalce Planetov Tuš. S svojim spremstvom bo otroke v Mariboru obiskal v četrtek, ob 17. uri, v Kopru v petek, ob 17. uri, v Kranju v soboto, ob 11. uri, v Celju in Novem mestu pa v soboto, ob 17. uri. Za najmlajše in vse ostale ljubitelje lego kock pripravljajo v Planetu Tuš Maribor ta petek razstavo velikanskih lego modelov, ki bo navdušila in obudila spomine na otroštvo.

V Planete Tuš prihajajo ta teden kar štiri filmske novosti – komedija Draga, počakaj, sem na poti, animirana družinska komedija Megaum tudi v 3D tehnologiji in glasbeni dokumentarec Tist´ dan v tednu, ki se bo od 2. do 8. decembra predvajal le v kinematografih Tuš. Predpremierno pa si lahko od 3. do 5. decembra samo v Planetih Tuš ogledate tudi domišljijsko pustolovščino Zgodbe iz Narnije: Potovanje Potepuške zarje 3D, ki v kinematografe prihaja šele čez teden dni, v četrtek, 9. decembra.

V komediji Draga, počakaj, sem na poti sta glavni vlogi odigrala Robert Downey Jr. in Zach Galifianakis. Downey igra Petra Highmana, katerega žena v petih dneh pričakuje njunega prvega otroka. Mudi se mu na letalo, ki ga bo poneslo domov v Atlanto, a se mu vsi nameni sfižijo, ko naleti na nadobudnega igralca Ethana Tremblaya (Galifianakis). Animirana družinska komedija Megaum, ki si jo lahko ogledate tudi v 3D tehnologiji, se zaplete, ko super lopov Megaum ubije svojega nasprotnika Metro Mana. Takrat mu postane dolgčas, saj nima nikogar, s katerim bi se lahko spopadel. Zato si ustvari novega nasprotnika, Titana, ki namesto, da bi uporabil svojo moč v dobre namene, sklene uničiti svet. To Megauma prisili, da prvič v življenju poskusi rešiti svet. Tist’ dan v tednu brezkompromisno podaja odgovore na vsa vprašanja o 20-letnem delovanju glasbene skupine Big Foot Mama. Film je nastal pod taktirko članov neodvisne videoprodukcijske skupine Benjamin produkcija, benda in managementa skupine. Gledalcu ponudi vpogled v pripetljaje na koncertiranju po Sloveniji, dogajanje v zaodrju 5 minut pred koncertom. Tehta zamisli o tem kako napisati komad, s katerim presežeš samega sebe in nam pokaže, kako mainstream rock’n’roll bend deluje danes. Zgodbe iz Narnije: potovanje Potepuške zarje je film, posnet po tretji od sedmih Lewisovih knjig Zgodbe iz Narnije, ki že dolgo veljajo za eno najbolj domišljenih in priljubljenih fantazijskih literarnih del. Edmunda in Lucy Pevensie skupaj z njunim bratrancem Eustacom pogoltne slika in jih odnese nazaj v Narnijo, na veličastno ladjo Potepuška zarja. Tam se pridružijo kralju Kaspijanu in bojevniški miški po imenu Repicvil, na poti, od katere je odvisna usoda Narnije same.

Filmske uspešnice so ta vikend v kinematografe Planetov Tuš privabile 12.123 gledalcev. Prvo mesto je ponovno, že četrti teden zapored, osvojila slovenska mladinska komedija Gremo mi po svoje z Jurijem Zrnecem v glavni vlogi, ki si jo je ogledal 4.901 gledalec. Na drugem mestu lestvice je film Harry Potter in Svetinje smrti – 1. del, ki si ga je ogledalo 3.794 gledalcev. Na tretjem mestu pa je novost preteklega tedna: francoska romantična komedija Lomilec src, ki si jo je ogledalo 1.001 gledalec. Peterico zaključujeta romantična komedija Lahka punca in animirana družinska pustolovščina Jaz, baraba.

< Nazaj

Ostale novice

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Na letošnji podelitvi priznanj 100 najboljšim kuharskih mojstrom na svetu The Best Chef Awards, ki je potekala v Amsterdamu, je slaščičarska mojstrica Maša Salopek iz Hiše Franko v svoji kategoriji osvojila prvo mesto in tako postala najboljša slaščičarka na svetu.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.