Ledena doba 4 že drugi teden absolutni zmagovalec

  • 1

V Planetih Tuš ostaja že drugi teden zapored najbolj gledani film nadaljevanje priljubljene animirane družinske komedije Ledena doba 4: Celinski premiki. Ta teden prihaja na velika platna razburljiva kulinarična komedija Kuharski mojster, ki nam bo na svojstven način odprla vrata v svet visoke francoske kulinarike. Ob še enem vročem morskem vikendu pa bo živahno v Discu Planet Koper, saj se ta petek obeta vroč koncert s skupino Las Cuerdas na terasi Disca Planet, v soboto pa klubski večer z Dj Cveretom.

V Planetu Tuš Maribor bodo ta teden premierno prikazali komedijo Kuharski mojster, ki v naslednjih tednih prihaja še v ostale Planete. Slavni Jean Reno in preostala kuharska ekipa nas bodo popeljali v najboljše in najdražje restavracije Pariza, kjer vse zgleda popolno, vendar v ozadju ni vse tako bleščeče. Do solz se bomo nasmejali izkušenemu in enemu najbolj znanih kuharjev na svetu, ki ga bo s svojim svežimi idejami želel zasenčiti mlad samouki kuhar. Pripravite se na veliko mera smeha, zabavnih življenjskih situacij in receptov.

Minuli vikend so v Planetih Tuš našteli kar 15.614 gledalcev. Že drugi teden zapored nosi največ zaslug za izjemen obisk animirana družinska komedija Ledena doba 4: Celinski premiki, ki si jo je samo čez vikend ogledalo 11.519 gledalcev. Na drugem mestu je pristala novost preteklega tedna, Neverjetni Spider-Man, tretja pa je komedija Mrha. Lestvico prvih petih najbolj gledanih filmov zaključujeta komediji Vroči Mike in Petletna zaroka.

Poletno vroče je tudi v Discih Planet. V Kranju vas vsak petek odpeljejo na drug konec sveta s tematskimi večeri Minglajmo po svetu. Tokrat vas čaka pot v slovansko nežno in hkrati temperamentno Rusijo. V Kopru se ta petek obeta vroč koncert s skupino Las Cuerdas na terasi Disca Planet, v soboto pa klubski večer z Dj Cveretom. Še vedno pa v Planete Tuš Celje, Novo mesto in Maribor ob sobotah zjutraj vabijo domače tržnice z mnogimi dobrotami.

Podrobnejši program in morebitne spremembe lahko spremljate na www.planet-tus.si.

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.