Ledena doba 4 že drugi teden absolutni zmagovalec

  • 1

V Planetih Tuš ostaja že drugi teden zapored najbolj gledani film nadaljevanje priljubljene animirane družinske komedije Ledena doba 4: Celinski premiki. Ta teden prihaja na velika platna razburljiva kulinarična komedija Kuharski mojster, ki nam bo na svojstven način odprla vrata v svet visoke francoske kulinarike. Ob še enem vročem morskem vikendu pa bo živahno v Discu Planet Koper, saj se ta petek obeta vroč koncert s skupino Las Cuerdas na terasi Disca Planet, v soboto pa klubski večer z Dj Cveretom.

V Planetu Tuš Maribor bodo ta teden premierno prikazali komedijo Kuharski mojster, ki v naslednjih tednih prihaja še v ostale Planete. Slavni Jean Reno in preostala kuharska ekipa nas bodo popeljali v najboljše in najdražje restavracije Pariza, kjer vse zgleda popolno, vendar v ozadju ni vse tako bleščeče. Do solz se bomo nasmejali izkušenemu in enemu najbolj znanih kuharjev na svetu, ki ga bo s svojim svežimi idejami želel zasenčiti mlad samouki kuhar. Pripravite se na veliko mera smeha, zabavnih življenjskih situacij in receptov.

Minuli vikend so v Planetih Tuš našteli kar 15.614 gledalcev. Že drugi teden zapored nosi največ zaslug za izjemen obisk animirana družinska komedija Ledena doba 4: Celinski premiki, ki si jo je samo čez vikend ogledalo 11.519 gledalcev. Na drugem mestu je pristala novost preteklega tedna, Neverjetni Spider-Man, tretja pa je komedija Mrha. Lestvico prvih petih najbolj gledanih filmov zaključujeta komediji Vroči Mike in Petletna zaroka.

Poletno vroče je tudi v Discih Planet. V Kranju vas vsak petek odpeljejo na drug konec sveta s tematskimi večeri Minglajmo po svetu. Tokrat vas čaka pot v slovansko nežno in hkrati temperamentno Rusijo. V Kopru se ta petek obeta vroč koncert s skupino Las Cuerdas na terasi Disca Planet, v soboto pa klubski večer z Dj Cveretom. Še vedno pa v Planete Tuš Celje, Novo mesto in Maribor ob sobotah zjutraj vabijo domače tržnice z mnogimi dobrotami.

Podrobnejši program in morebitne spremembe lahko spremljate na www.planet-tus.si.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.