Ledena doba 4 že drugi teden absolutni zmagovalec

  • 1

V Planetih Tuš ostaja že drugi teden zapored najbolj gledani film nadaljevanje priljubljene animirane družinske komedije Ledena doba 4: Celinski premiki. Ta teden prihaja na velika platna razburljiva kulinarična komedija Kuharski mojster, ki nam bo na svojstven način odprla vrata v svet visoke francoske kulinarike. Ob še enem vročem morskem vikendu pa bo živahno v Discu Planet Koper, saj se ta petek obeta vroč koncert s skupino Las Cuerdas na terasi Disca Planet, v soboto pa klubski večer z Dj Cveretom.

V Planetu Tuš Maribor bodo ta teden premierno prikazali komedijo Kuharski mojster, ki v naslednjih tednih prihaja še v ostale Planete. Slavni Jean Reno in preostala kuharska ekipa nas bodo popeljali v najboljše in najdražje restavracije Pariza, kjer vse zgleda popolno, vendar v ozadju ni vse tako bleščeče. Do solz se bomo nasmejali izkušenemu in enemu najbolj znanih kuharjev na svetu, ki ga bo s svojim svežimi idejami želel zasenčiti mlad samouki kuhar. Pripravite se na veliko mera smeha, zabavnih življenjskih situacij in receptov.

Minuli vikend so v Planetih Tuš našteli kar 15.614 gledalcev. Že drugi teden zapored nosi največ zaslug za izjemen obisk animirana družinska komedija Ledena doba 4: Celinski premiki, ki si jo je samo čez vikend ogledalo 11.519 gledalcev. Na drugem mestu je pristala novost preteklega tedna, Neverjetni Spider-Man, tretja pa je komedija Mrha. Lestvico prvih petih najbolj gledanih filmov zaključujeta komediji Vroči Mike in Petletna zaroka.

Poletno vroče je tudi v Discih Planet. V Kranju vas vsak petek odpeljejo na drug konec sveta s tematskimi večeri Minglajmo po svetu. Tokrat vas čaka pot v slovansko nežno in hkrati temperamentno Rusijo. V Kopru se ta petek obeta vroč koncert s skupino Las Cuerdas na terasi Disca Planet, v soboto pa klubski večer z Dj Cveretom. Še vedno pa v Planete Tuš Celje, Novo mesto in Maribor ob sobotah zjutraj vabijo domače tržnice z mnogimi dobrotami.

Podrobnejši program in morebitne spremembe lahko spremljate na www.planet-tus.si.

< Nazaj

Ostale novice

  • V Tušu se zavedamo velike izpostavljenosti zdravstvenih delavcev v času epidemije COVID. V zahvalo za njihov trud, čas in požrtvovalnost v težkih pogojih dela smo darovali pakete z dobrotami Tuš izdelkov.

  • 15

    V Tušu ponosno stopamo v 18. leto dobrodelnega projekta Pričarajmo nasmeh. Letos bomo morske počitnice ob pomoči partnerjev in kupcev omogočili 250 otrokom iz socialno ogroženih družin iz vse Slovenije. Otroci bodo v Mladinskem letovišču in zdravilišču Rdečega križa Slovenije na Debelem rtiču preživeli teden dni, poln brezskrbnih morskih radostih, … Več

  • 11

    V Tušu smo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja v Petrovčah odprli nov market. Prebivalcem v Savinjski dolini je zdaj čisto blizu doma na voljo market za priročne, vsakodnevne nakupe, kjer najdejo vse za dom in gospodinjstvo.