Ledena doba 4 ljubljenka občinstva

  • 1

V Planete Tuš prihaja ta teden novo nadaljevanje filmskih uspešnic. Vzpon Viteza teme je mogočni zaključek triologije o Batmanu. Poleg tega bodo v Mariboru premierno prikazali še romantično komedijo Histerija. Poletna vročica razvnema plesišča Discov Planet. V Kopru bo v petek kar sedem DJ-ev nastopilo na dogodku All stars house DJs, v Kranju pa vas čaka novo Minglanje po svetu – tokrat v Mehiki.

Filmska platna Planetov Tuš bo ta teden zasedlo še eno nadaljevanje legendarnih filmskih uspešnic – od četrtka bo na ogled novi Batman oziroma akcijska kriminalka z naslovom Vzpon Viteza teme. Novi film v produkciji podjetij Warner Bros. Pictures in Legendary Pictures je mogočen zaključek trilogije Vitez teme Christopherja Nolana. Usodo našega priljubljenega borca za pravico pozna samo en človek, izjemni režiser Christopher Nolan, ki je Batmana tokrat postavil pod veliki psihični in fizični pritisk. Bruce Wayne je starejši in po osmih letih odsotnosti tudi njegova fizična sposobnost ni takšna, kakršne smo vajeni… Kljub temu se Batman (Christian Bale) odloči boriti za svoje mesto, saj so zločinci nevarnejši in bolj brutalni kot kdajkoli prej. Bane (Tom Hardy) in Catwoman (Anne Hathaway) se bosta poigrala z njegovim umom in preizkusila vse njegove meje.

V Planetu Tuš Maribor bodo ta teden premierno prikazali še romantično komedijo Histerija, ki v naslednjih tednih prihaja še v ostale Planete. Histerija je sproščena romantična komedija o presenetljivi resnici o izumu elektromehanskega vibratorja, pogruntavščini zdravnika Mortimerja Granvillea. Viktorijanski izum ni samo ključ do ženskega zadovoljstva temveč tudi do sreče mladega zdravnika.

Minuli vikend so v Planetih Tuš našteli 13.753 gledalcev. Po poti pravih filmskih uspešnic gre animirana družinska komedija Ledena doba 4: Celinski premiki, ki si jo je samo čez vikend ogledalo 8.860 gledalcev in tako nesporno ostaja najbolj gledani film zadnjih treh tednov. Na drugem mestu je pristalo še eno aktualno filmsko nadaljevanje – Neverjetni Spider-Man, tretja pa je, tako kot prejšnji vikend, komedija Mrha. Lestvico prvih petih najbolj gledanih filmov zaključujeta komediji Vroči Mike in Petletna zaroka.

Poletno vroče je tudi v Discih Planet. V Kranju vas vsak petek odpeljejo na drug konec sveta s tematskimi večeri Minglajmo po svetu. Tokrat vas čaka pot v temperamentno Mehiko. V Discu Planet Tuš Koper bo petkov večer zelo vroč, saj bo na All stars house DJs dogodku nastopilo kar sedem DJ-jev. V soboto pa se obeta vroč klubski večer z DJ Cveretom. Še vedno pa v Planete Tuš Celje, Novo mesto in Maribor ob sobotah zjutraj vabijo domače tržnice z mnogimi dobrotami.

< Nazaj

Ostale novice

  • Cenjene stranke obveščamo, o odpoklicu izdelka: SUŠENI DATELJNI S KOŠČICO, 200g uporabno najmanj do: 31.12.2023 LOT:HA310/43 zaradi možne prisotnosti tujka v živilu. Kupci lahko izdelek vrnete, na mesto nakupa in povrnili vam bomo kupnino.

  • 52

    Tudi letos bomo skupaj s partnerji v okviru dobrodelnega projekta Pričarajmo nasmeh 500 otrokom omogočili brezplačno enotedensko letovanje v Zdravilišču RKS Debeli rtič. V 21 letih bomo tako s počitnicami na morju razveselili že nekaj več kot 10.500 otrok. Za njihovo dobro počutje in razvedrilo skrbijo vzgojitelji, ki jih spremljajo … Več

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka PECIVO QUADRONE VARIEGATO (EAN: 8015854142501, uporabno najmanj do 21. 9. 2023, 02. 11. 2023, 23. 11. 2023,) zaradi kemične neskladnosti – prisotnosti nedovoljenega pesticida. Kupci lahko izdelek vrnete na mesto nakupa in povrnili vam bomo kupnino.