Le še teden dni do otvoritve mozirskega Tuša

Prvi trgovinski center v Mozirju je zgradil Tuš

Slab teden nas loči od 25. avgusta, ko bomo odprli prvi trgovski center v Mozirju. Razprostira se na več kot 2500 m2, celotna investicija, ki je v manj kot pol leta zrasla na naslovu Na trgu 33, pa nas je stala 1.2 milijarde tolarjev.

V novo odprtem trgovskem centru bo zaposlitev dobilo kar 56 oseb. Poleg Tuševega supermarketa, ki meri več kot tisoč kvadratnih metrov prodajne površine, bo center obiskovalcem ponujal tudi obilico dodatnih storitvenih dejavnosti. V njem bodo tako trgovina s tekstilom In moda, drogerija TUŠ, trgovina z obutvijo In shoe, banka, zavarovalnica, frizerski salon, Loto trafika, fotografski studio in bistro.

Aleksander Svetelšek, naš direktor, nam je ob tej priložnosti povedal: ˝Veseli smo, da smo v obljubljenem roku uspeli zaključiti tako pomemben in zahteven projekt, kot je izgradnja in otvoritev novega nakupovalnega centra. Celotna investicija v vrednosti 1.2 milijarde tolarjev bo vsekakor popestrila trgovsko in storitveno ponudbo v Mozirju. Z odprtjem trgovskega centra bomo v Engrotušu na novo zaposlil kar 38 oseb, poslovni partnerji pa bodo na novo odprli še dodatnih 18 delovnih mest.˝

Trgovski center bo obiskovalcem svoja vrata odprl vsak dan, tudi ob sobotah, nedeljah in praznikih, ob osmi uri zjutraj. Prijazni zaposleni bodo za obiskovalce skrbeli med delavniki do 20:00 ure, ob sobotah do 17:00 ure, ob nedeljah pa do 12:00 ure.

Od uradne otvoritve prvega trgovskega centra v Mozirju nas torej loči še teden dni. Slavnostna otvoritev novega Tuševega centra se bo dogodila 25. avgusta ob 11. uri. V Tušu smo se v čast otvoritve odločili za dvodnevni dogodek, ki ga bodo spremljale številne otvoritvene ugodnosti, nagrade in bogat zabavni program.

Dodatne informacije:
Leonida Pevec, odnosi z javnostmi podjetja Engrotuš
Tel. 03 424 11 32
fax. 03 424 12 80
e-mail: leonida.pevec@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Na letošnji podelitvi priznanj 100 najboljšim kuharskih mojstrom na svetu The Best Chef Awards, ki je potekala v Amsterdamu, je slaščičarska mojstrica Maša Salopek iz Hiše Franko v svoji kategoriji osvojila prvo mesto in tako postala najboljša slaščičarka na svetu.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.