Le še teden dni do otvoritve mozirskega Tuša

Prvi trgovinski center v Mozirju je zgradil Tuš

Slab teden nas loči od 25. avgusta, ko bomo odprli prvi trgovski center v Mozirju. Razprostira se na več kot 2500 m2, celotna investicija, ki je v manj kot pol leta zrasla na naslovu Na trgu 33, pa nas je stala 1.2 milijarde tolarjev.

V novo odprtem trgovskem centru bo zaposlitev dobilo kar 56 oseb. Poleg Tuševega supermarketa, ki meri več kot tisoč kvadratnih metrov prodajne površine, bo center obiskovalcem ponujal tudi obilico dodatnih storitvenih dejavnosti. V njem bodo tako trgovina s tekstilom In moda, drogerija TUŠ, trgovina z obutvijo In shoe, banka, zavarovalnica, frizerski salon, Loto trafika, fotografski studio in bistro.

Aleksander Svetelšek, naš direktor, nam je ob tej priložnosti povedal: ˝Veseli smo, da smo v obljubljenem roku uspeli zaključiti tako pomemben in zahteven projekt, kot je izgradnja in otvoritev novega nakupovalnega centra. Celotna investicija v vrednosti 1.2 milijarde tolarjev bo vsekakor popestrila trgovsko in storitveno ponudbo v Mozirju. Z odprtjem trgovskega centra bomo v Engrotušu na novo zaposlil kar 38 oseb, poslovni partnerji pa bodo na novo odprli še dodatnih 18 delovnih mest.˝

Trgovski center bo obiskovalcem svoja vrata odprl vsak dan, tudi ob sobotah, nedeljah in praznikih, ob osmi uri zjutraj. Prijazni zaposleni bodo za obiskovalce skrbeli med delavniki do 20:00 ure, ob sobotah do 17:00 ure, ob nedeljah pa do 12:00 ure.

Od uradne otvoritve prvega trgovskega centra v Mozirju nas torej loči še teden dni. Slavnostna otvoritev novega Tuševega centra se bo dogodila 25. avgusta ob 11. uri. V Tušu smo se v čast otvoritve odločili za dvodnevni dogodek, ki ga bodo spremljale številne otvoritvene ugodnosti, nagrade in bogat zabavni program.

Dodatne informacije:
Leonida Pevec, odnosi z javnostmi podjetja Engrotuš
Tel. 03 424 11 32
fax. 03 424 12 80
e-mail: leonida.pevec@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.