Le še teden dni do otvoritve mozirskega Tuša

Prvi trgovinski center v Mozirju je zgradil Tuš

Slab teden nas loči od 25. avgusta, ko bomo odprli prvi trgovski center v Mozirju. Razprostira se na več kot 2500 m2, celotna investicija, ki je v manj kot pol leta zrasla na naslovu Na trgu 33, pa nas je stala 1.2 milijarde tolarjev.

V novo odprtem trgovskem centru bo zaposlitev dobilo kar 56 oseb. Poleg Tuševega supermarketa, ki meri več kot tisoč kvadratnih metrov prodajne površine, bo center obiskovalcem ponujal tudi obilico dodatnih storitvenih dejavnosti. V njem bodo tako trgovina s tekstilom In moda, drogerija TUŠ, trgovina z obutvijo In shoe, banka, zavarovalnica, frizerski salon, Loto trafika, fotografski studio in bistro.

Aleksander Svetelšek, naš direktor, nam je ob tej priložnosti povedal: ˝Veseli smo, da smo v obljubljenem roku uspeli zaključiti tako pomemben in zahteven projekt, kot je izgradnja in otvoritev novega nakupovalnega centra. Celotna investicija v vrednosti 1.2 milijarde tolarjev bo vsekakor popestrila trgovsko in storitveno ponudbo v Mozirju. Z odprtjem trgovskega centra bomo v Engrotušu na novo zaposlil kar 38 oseb, poslovni partnerji pa bodo na novo odprli še dodatnih 18 delovnih mest.˝

Trgovski center bo obiskovalcem svoja vrata odprl vsak dan, tudi ob sobotah, nedeljah in praznikih, ob osmi uri zjutraj. Prijazni zaposleni bodo za obiskovalce skrbeli med delavniki do 20:00 ure, ob sobotah do 17:00 ure, ob nedeljah pa do 12:00 ure.

Od uradne otvoritve prvega trgovskega centra v Mozirju nas torej loči še teden dni. Slavnostna otvoritev novega Tuševega centra se bo dogodila 25. avgusta ob 11. uri. V Tušu smo se v čast otvoritve odločili za dvodnevni dogodek, ki ga bodo spremljale številne otvoritvene ugodnosti, nagrade in bogat zabavni program.

Dodatne informacije:
Leonida Pevec, odnosi z javnostmi podjetja Engrotuš
Tel. 03 424 11 32
fax. 03 424 12 80
e-mail: leonida.pevec@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več