Kot noč in dan daleč najbolj gledan film minulega tedna

Komedija Kot noč in dan se je v Planetih Tuš s tretjinsko prednostjo povzpela na vrh lestvice gledanosti. Filmske novosti tega tedna so komedija Superžur, domišljijska akcijska pustolovščina Zadnji gospodar vetra in v Planetu Tuš Maribor tudi znanstveno-fantastični triler Hibrid.

mesecu avgustu pa se na filmskih platnih Planetov Tuš obetajo še druge težko pričakovane filmske novosti, med njimi animirana družinska pustolovščina Svet igrač in akcijski triler Salt. Vikend večeri v Planetih Tuš bodo tudi v avgustu utripali v ritmih R&B-ja, hip hopa, popa, danca in housa. 13. avgusta prihaja v koprski Planet Alex Gaudino, eden izmed najbolj popularnih house DJ-jev v Evropi. Številne aktivnosti bodo v avgustu v Planetih Tuš potekale tudi za najmlajše.

Filmske novosti tega tedna v Planetih Tuš so komedija Superžur, domišljijska akcijska pustolovščina Zadnji gospodar vetra in v Planetu Tuš Maribor tudi znanstveno-fantastični triler Hibrid. Superžur se začne z dokaj preprosto nalogo; ambiciozni 24-letnik Aaron Green mora britansko rock legendo Aldousa Snowa pospremiti od Londona do Los Angeles. Sliši se preprosto, a njuna pot je vse prej kot to. Zrak, voda, zemlja in ogenj so štiri dežele, v katerih živijo ljudje, ki so sposobni upravljati s pripadajočimi elementi. Ko se dežela ognja odloči podjarmiti vse ostale, jo lahko ustavi le poslednji avatar – fant s sposobnostjo upravljanja vseh elementov. Razplet si bodo gledalci od srede lahko ogledali v filmu Zadnji gospodar vetra. Znanstveno-fantastični triler Hibrid je zgodba o poizkusu, ki se spreobrne v nočno moro. Clive in Elsa sta razvpita znanstvenika, ki se ukvarjata s križanjem različnih živali v neverjetne hibride. V enem od poizkusov pa gredo njune ambicije predaleč.

V kinematografih Tuš napovedujejo v mesecu avgustu še številne druge filmske novosti. V četrtek, 12. avgusta, prihaja na filmska platna težko pričakovani tretji del animirane 3D družinske pustolovščine Svet igrač. Zopet se vračajo kavboj Jelko, astronavt Ken Kozmoblisk in ostala druščina. Njihov lastnik Andy odhaja na študij, zato jih skrbi, če se bo sploh še kdaj kdo igral z njimi. Ko jih oddajo v vrtec, se sprva zdi, da bo vse lepo in prav, a na žalost ni tako. Akcijska komedija A ekipa z Liamom Neesnom v glavni vlogi bo na ogled od 12. avgusta. Akcijske legende, kot so Sylvester Stallone, Mickey Rourke in Bruce Willis, so združili moči v akciji Plačanci, ki prihaja v kinematografe Tuš 19. avgusta. Na isti dan bo platna zasedel tudi akcijski triler Salt z Angelino Jolie v glavni vlogi in sinhronizirana družinska komedija Marmaduke. 26. avgusta prihaja v kinematografe Tuš še ena družinska animirana komedija – Mačke in psi: Maščevanje gospe Muce v 3D tehnologiji, istega dne pa še drama Mati in hči.

Filmske uspešnice so ta vikend v kinematografe Planetov Tuš privabile 12.666 ljubiteljev filma. Na prvem mestu gledanosti se je znašla akcijska komedija Kot noč in dan, ki je v kinodvorane privabila 3.079 gledalcev. Drugo mesto je zasedela prvo uvrščena komedija preteklega tedna Odrasli, ki si jo je ogledalo 2.274 gledalcev. Tretje mesto je zasedla novost preteklega tedna, misteriozni znanstveno-fantastični triler Izvor, ki si ga je ogledalo 2.224 gledalcev. Na četrto mesto se je v predpremiernem tednu uvrstila domišljijska akcijska pustolovščina Zadnji gospodar vetra. Peterico pa zaključuje prvi 3D plesni film Ulični ples, ki je na ogled le v kinematografih Tuš in ki si ga je minuli vikend ogledalo 1.307 gledalcev.

Pravo središče vročih zabav ob Jadranu je to poletje zagotovo Planet Tuš Koper, ki privablja mnoge, zabave željne obiskovalce, ki si poletne dni krajšajo ob jadranski obali. V četrtek, 5. avgusta, se bo na terasi bowlinga v Planetu Tuš Koper odvil City After Work party, ki se bo v večernih ura preselil na notranje plesišče in se ovil v vroče kubansko vzdušje s kubanskimi ritmi, kubanskimi plesalkami in kubanskimi mešanicami pijač. V petek, 6. avgusta, bodo za odlično dance zabavo poskrbeli DJ Sid Templer, Nik in Martini. V četrtek, 12. avgusta, se v Kopru obeta koncert hrvaške skupine Karma, prihodnji petek, 13. avgusta, pa v Kopru napovedujejo pravo poslastico, saj prihaja na oder Planeta Tuš Alex Gaudino, eden najbolj popularnih house DJ-jev v Evropi in avtor hitov, kot sta Destination Calabria in Watch Out. Ob vročih poletnih vikend večerih pa bodo tudi preostali bowlingi Planetov Tuš v avgustu kar kipeli od dogajanja. V ritmih R&B-ja, hip hopa, popa in housa bosta Planeta Tuš Kranj in Mariboru utripala vsak petek in soboto, Planet Celje pa ob sobotah.

V Kranju čaka najmlajše tudi v avgustu pravi peskovnik z veliko igračami, v katerem lahko zidajo gradove in izdelujejo potičke, za malo starejše je na ogled ogromna skulptura, za katero je umetnik porabil kar 8 ton peska. V koprskem Planetu Tuš bodo ob sobotah v Oslariji otroci lahko ustvarjali lutke, risali in se igrali v ustvarjalnih delavnicah. Ob srede, 25., do nedelje, 28. Avgusta, pa bo v primorskem Planetu Tuš potekal Otroški festival, na katerem bodo otroci zadnji počitniški teden izkoristili za ustvarjanje, zabavo in igro.

< Nazaj

Ostale novice