Koncerti Danijele, skupine E.T. , Mambo Kings, Nine Pušlar in Rok ‘N’ Banda ter super ugodnosti

V kinematografe Planetov Tuš prihajajo ta teden romantična komedija Gola zabava, drama Cirkus Columbia in akcija Hitro maščevanje. Triler Odklenjen je minuli vikend prevzel vodilno mesto lestvice najbolj gledanih filmov. Že ta vikend, natančneje od petka, 1., do nedelje, 3. aprila, pa se v Planetih Tuš Celje, Kranj, Maribor in Koper obetajo super akcije ugodnosti, popustov in zabave za vse generacije – Planet Tuš Festi.

V kinematografe Planetov Tuš prihajajo ta teden romantična komedija Gola zabava, drama Cirkus Columbia in akcija Hitro maščevanje. Triler Odklenjen je minuli vikend prevzel vodilno mesto lestvice najbolj gledanih filmov. Že ta vikend, natančneje od petka, 1., do nedelje, 3. aprila, pa se v Planetih Tuš Celje, Kranj, Maribor in Koper obetajo super akcije ugodnosti, popustov in zabave za vse generacije – Planet Tuš Festi.

Na filmska platna Planetov Tuš prihajajo ta četrtek tri filmske novosti – romantična komedija Gola zabava, drama Cirkus Columbia in akcija Hitro maščevanje. Emma (Natalie Portman) in Adam (Ashton Kutcher), glavna lika romantične komedije Gola zabava, sta dolgoletna prijatelja, ki skleneta dogovor, da bo njun odnos temeljil zgolj na seksu in brez kakršnihkoli obveznosti. To pomeni, da ni ljubosumja, nobenih pričakovanj, prepirov, rož ali otroških glasov. Delata lahko kar želita, kadar želita. Vendar se v njuno zvezo brez obvez kmalu prikradejo novi občutki, ki zakomplicirajo njuno razmerje. Drama Cirkus Columbia, ki prihaja ta teden v Planet Tuš Celje in Maribor, se odvija v času nekdanje Jugoslavije, ko se Divko Buntić vrne iz Nemčije v Bosno in Hercegovino v rdečem mercedesu, s seksi mladenko Azro, črnim mačkom Bonnyjem, polnimi žepi nemških mark in upanjem na novo boljše življenje, vendar mu načrte prekriža prihajajoča vojna. Akcija Hitro maščevanje, ki bo ta teden na ogled v Planetih Tuš Celje, Maribor in Kranj, pa je zgodba o vozniku (Dwayne Johnson), ki je po desetih letih, preživetih v zaporu, osredotočen samo na eno stvar – maščevati želi bratov umor, ki se je zgodil med ponesrečenim bančnim ropom. Zdaj je svoboden mož s smrtonosnim seznamom nalog in je končno na svoji misiji. A za petami sta mu dva moža – prekaljeni policist (Billy Bob Thornton) in mladi, energični plačanec (Oliver Jackson-Cohen).

Minuli konec tedna so filmske predstave v Planete Tuš privabile 10.063 gledalcev. Prvo mesto je z 2.211 gledalci osvojila novost preteklega tedna, triler Odklenjen. Na drugem mestu se je obdržala animirana družinska pustolovščina Rango, ki si jo je ogledalo 1.400 gledalcev. Kar dve mesti pa je v primerjavi s preteklim vikendom izgubil glasbeni dokumentarec Justin Bieber: Nikoli ne reci nikoli 3D, ki si ga je ogledalo 1.221 gledalcev. Peterico zaključujeta znanstveno fantastična komedija Paul in grozljivka Obred.
Že ta vikend, natančneje od petka, 1., do nedelje, 3. aprila, pa se bo v Planetih Tuš Celje, Kranj, Maribor in Koper odvil Planet Tuš Fest, festival ugodnih nakupov in zabave. Popuste in darila ob nakupu bodo v Planetih Tuš zagotovili v trgovinah, storitvenih in gostinskih lokalih, ki bodo v soboto, 2. aprila odprti kar do polnoči, ter v celotni zabavni ponudbi Planetov Tuš. Natančen seznam ugodnosti, ki jih bodo v posameznem Planetu Tuš ponudile trgovine, pa bo na spletu objavljen nekaj dni pred dogodkom.

Planet Tuš Fest bo tokrat prvič potekal kar tri dni, spremljal pa ga bo zanimiv zabavni program za vse generacije. V Celju bodo tako med drugim nastopili skupina Rok ´n´ Band in hrvaška pevka Danijela, v Kranju bodo za zabavo skrbeli Mambo Kingsi, Nina Pušlar in zvečer A Trubute to Madonna. V štajerski prestolnici bodo za zaključek sobotnega nakupovanja poskrbeli Boštjan Bračič in skupina E.T., na primorskem bo v petek za zabavo skrbela Danijela, v soboto pa bo na vrsti zabava z Elvis the Legend Show.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več