Komedija Prekrokana noč 2 novost na filmskih platnih Planetov Tuš

Na filmska platna Planetov Tuš prihaja ta teden komedija Prekrokana noč 2, ki bo premierno predstavljena v sredo v Kopru in Kranju, v četrtek pa v vseh drugih Planetih. Težko pričakovani novi del Piratov s Karibov medtem že podira rekorde gledanosti, saj si ga je minuli konec tedna ogledalo več kot enajst tisoč gledalcev. V Planetu Tuš Maribor pripravljajo konec tedna dance spektakel z Gigijem D’Agostinom, v Planetu Tuš Kranj pa bo za plesno vročico poskrbela skrivnostna April.

V kinematografe Planetov Tuš prihaja ta teden drugi del komedije Prekrokana noč, ki jo bodo v Planetu Tuš Koper in Kranj na premieri predstavili v sredo, v četrtek pa bodo s predvajanjem začeli tudi v preostalih Tuševih kinematografih. V nadaljevanju priljubljene komedije bodo stari znanci Phil (Bradely Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianakis) in Doug (Justin Bartha) zaradi Stujeve poroke odpotovali na Tajsko. Po fantovščini v Vegasu se tveganjem sicer izogibajo, a v Bangkoku se kljub temu uspejo zaplesti v situacije, ki si jih ni mogoče niti zamisliti. V okviru Filmskega gledališča v Planet Tuš Kranj prihaja japonski erotični triler Poželenje, nevarnost. Film je napeta zgodba o Wong, ki je bila v času druge svetovne vojne kot študentka vpletena v načrtovanje atentata na enega največjih kolaborantov, vendar je zaradi usodnega preobrata, ki je ogrozil akcijo, zbežala, da bi prikrila svojo pravo identiteto.

Minuli konec tedna so filmske predstave v Planete Tuš privabile 15.788 gledalcev. Prvo mesto je z 11.641 gledalci osvojila komedija Pirati s Karibov: Z neznanimi tokovi. Na drugem mestu je komedija Dekliščina, ki so si jo ogledali 1.404 gledalci. Tretje mesto je z 893 gledalci osvojila akcija Hitri in Drzni 5. Peterico najbolj gledanih filmov zaključujeta animirani film Rio in triler Rdeča Kapica.

Zabava se bo ta konec tedna v Discih Planetov Tuš začela že v petek, ko bo gorenjsko prestolnico s koncertom ogrela drugouvrščenka z EME, skrivnostna April, skupaj z gosti Tangels in Katayo. V koprskem Planetu bodo v petek na zabavi Silicone party podelili glavno nagrado v vrednosti 5000 evrov, v Celju pa bodo z zabavo s plaže Zrće obiskovalce pripravili na prihod poletja. V Mariboru bo ves konec tedna namenjen oboževalcem dance glasbe, ki se bodo že v petek ob glasbi 90. lahko ogreli za sobotni dance spektakel z Gigijem D’Agostinom. Sobota bo v Planetu Tuš Koper obarvana v zlate ritme dance glasbe, v Celju bodo uživali hazarderji na Las Vegas Casino večeru, po gorenjski prestolnici pa bodo odzvanjali zvoki iz Planetove zabave v techno ritmih.

Še do konca tega tedna si bodo obiskovalci Planetov Tuš lahko ogledali fotografsko razstavo Očistimo Slovenijo z vtisi z istoimenske lanske vseslovenske čistilne akcije. Najmlajši bodo v soboto dopoldne lahko uživali v predstavah in igricah, ki jih zanje pripravljajo v Planetih Tuš. V Kopru jih bo obiskal medved Čalapinko, v Celju bo potekala predstava Trije prašički, v Kranju bo postavljen napihljivi grad nad oblaki, štajersko prestolnico pa bo obiskala klovnesa Eva Škofič Maurer z likom gospa Sfrčkljana. To soboto v otroških igralnicah še zadnjič potekajo kreativne delavnice na temo majskega veselja.

< Nazaj

Ostale novice