Komedija Prekrokana noč 2 novost na filmskih platnih Planetov Tuš

Na filmska platna Planetov Tuš prihaja ta teden komedija Prekrokana noč 2, ki bo premierno predstavljena v sredo v Kopru in Kranju, v četrtek pa v vseh drugih Planetih. Težko pričakovani novi del Piratov s Karibov medtem že podira rekorde gledanosti, saj si ga je minuli konec tedna ogledalo več kot enajst tisoč gledalcev. V Planetu Tuš Maribor pripravljajo konec tedna dance spektakel z Gigijem D’Agostinom, v Planetu Tuš Kranj pa bo za plesno vročico poskrbela skrivnostna April.

V kinematografe Planetov Tuš prihaja ta teden drugi del komedije Prekrokana noč, ki jo bodo v Planetu Tuš Koper in Kranj na premieri predstavili v sredo, v četrtek pa bodo s predvajanjem začeli tudi v preostalih Tuševih kinematografih. V nadaljevanju priljubljene komedije bodo stari znanci Phil (Bradely Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianakis) in Doug (Justin Bartha) zaradi Stujeve poroke odpotovali na Tajsko. Po fantovščini v Vegasu se tveganjem sicer izogibajo, a v Bangkoku se kljub temu uspejo zaplesti v situacije, ki si jih ni mogoče niti zamisliti. V okviru Filmskega gledališča v Planet Tuš Kranj prihaja japonski erotični triler Poželenje, nevarnost. Film je napeta zgodba o Wong, ki je bila v času druge svetovne vojne kot študentka vpletena v načrtovanje atentata na enega največjih kolaborantov, vendar je zaradi usodnega preobrata, ki je ogrozil akcijo, zbežala, da bi prikrila svojo pravo identiteto.

Minuli konec tedna so filmske predstave v Planete Tuš privabile 15.788 gledalcev. Prvo mesto je z 11.641 gledalci osvojila komedija Pirati s Karibov: Z neznanimi tokovi. Na drugem mestu je komedija Dekliščina, ki so si jo ogledali 1.404 gledalci. Tretje mesto je z 893 gledalci osvojila akcija Hitri in Drzni 5. Peterico najbolj gledanih filmov zaključujeta animirani film Rio in triler Rdeča Kapica.

Zabava se bo ta konec tedna v Discih Planetov Tuš začela že v petek, ko bo gorenjsko prestolnico s koncertom ogrela drugouvrščenka z EME, skrivnostna April, skupaj z gosti Tangels in Katayo. V koprskem Planetu bodo v petek na zabavi Silicone party podelili glavno nagrado v vrednosti 5000 evrov, v Celju pa bodo z zabavo s plaže Zrće obiskovalce pripravili na prihod poletja. V Mariboru bo ves konec tedna namenjen oboževalcem dance glasbe, ki se bodo že v petek ob glasbi 90. lahko ogreli za sobotni dance spektakel z Gigijem D’Agostinom. Sobota bo v Planetu Tuš Koper obarvana v zlate ritme dance glasbe, v Celju bodo uživali hazarderji na Las Vegas Casino večeru, po gorenjski prestolnici pa bodo odzvanjali zvoki iz Planetove zabave v techno ritmih.

Še do konca tega tedna si bodo obiskovalci Planetov Tuš lahko ogledali fotografsko razstavo Očistimo Slovenijo z vtisi z istoimenske lanske vseslovenske čistilne akcije. Najmlajši bodo v soboto dopoldne lahko uživali v predstavah in igricah, ki jih zanje pripravljajo v Planetih Tuš. V Kopru jih bo obiskal medved Čalapinko, v Celju bo potekala predstava Trije prašički, v Kranju bo postavljen napihljivi grad nad oblaki, štajersko prestolnico pa bo obiskala klovnesa Eva Škofič Maurer z likom gospa Sfrčkljana. To soboto v otroških igralnicah še zadnjič potekajo kreativne delavnice na temo majskega veselja.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več