Komedija Kako se znebiti šefa ostaja na vrhu lestvice najbolj gledanih filmov

Film Kako se znebiti šefa ostaja na prvem mestu lestvice najbolj gledanih filmov. Ljubitelji filmov si bodo ta teden na filmskih platnih Planetov Tuš lahko ogledali dve novosti na programu, komedijo Zamenjava in znanstveno fantastični film Zelena svetilka 3D, iz studiev Disney pa to soboto prihaja animirana pustolovščina Avtomobili 2. Ta teden v Planetih Tuš po vsej Sloveniji vabijo tudi nove fotografske razstave.

Kako se znebiti šefa ostaja na prvem mestu lestvice najbolj gledanih filmov. Ljubitelji filmov si bodo ta teden na filmskih platnih Planetov Tuš lahko ogledali dve novosti na programu, komedijo Zamenjava in znanstveno fantastični film Zelena svetilka 3D, iz studiev Disney pa to soboto prihaja animirana pustolovščina Avtomobili 2. Ta teden v Planetih Tuš po vsej Sloveniji vabijo tudi nove fotografske razstave.

Največ gledalcev je v kino drugi teden zapored privabila komedija Kako se znebiti šefa, ki si jo je v kinematografih Planetov Tuš ogledalo 2.047 gledalcev. Na drugo mesto najbolj gledanih filmov se je minuli teden povzpela novost Super 8, ki je v svojem prvem vikendu predvajanja v kino privabila 1.388 gledalcev in na tretje mesto izrinila najbolj pričakovani film tega poletja – Harry Potter in Svetinje smrti 2, ki je v minuli konec tedna privabil 1.191 gledalcev. Lestvico petih najbolj gledanih filmov zaključujeta animirana pustolovščina Avtomobili 2 z 1.048 obiski in znanstveno fantastični film Vzpon Planeta opic, ki si ga je ogledalo 906 obiskovalcev kinematografov Planetov Tuš, kjer so minuli konec tedna skupno zabeležili 8.122 obiskovalcev.

Na filmska platna Planetov Tuš ta četrtek prihajata dve novosti – komedija Zamenjava in akcijska znanstvena fantastika Zelena svetilka v 3D tehniki. Zamenjava je zabavna zgodba o nerazdružljivih prijateljih Mitchu (Ryan Reynolds) in Daveu (Jason Bateman), ki živita popolnoma različni življenji. Dave je uspešen odvetnik s čudovito ženo in oče treh otrok, Mitch pa je samski moški, ki se še nikoli ni spoprijel z odgovornostjo, kljub temu pa vsak od njiju vidi življenje drugega kot uresničitev sanj. A po prekrokani noči se zbudita v življenji drug drugega in kmalu sprevidita, da je njuna percepcija povsem napačna. Zelena svetilka je film o varuhih miru in pravičnosti v velikem in skrivnostnem vesolju, ki se bojujejo proti novemu sovražniku Parallaxu in njegovi grožnji, da bo spremenil razmerje moči v vesolju. Usoda Zemlje in vesolja je tako v rokah Hala Jordana, ki se Parallaxu lahko upre z močjo, ki je ostali bojevniki nimajo – človečnostjo.

To soboto iz studiev Disney v Planete Tuš Celje, Koper, Kranj, Maribor in Novo mesto prihaja animirana pustolovščina Avtomobili 2, ki bo na ogled ob 10. uri. Animacija je zgodba o novih dogodivščinah vročekrvnega dirkalnika Strele McQueen, ki se bo tokrat ob Dajzovi pomoči podal v mednarodne vode. Po številnih dogodivščinah dirkalnik kljub želji po ponovnem uspehu ugotovi, da v življenju ni pomembna le ciljna črta, temveč pot do nje.

Od tega tedna pa vse do konca avgusta bodo v avlah Planetov Tuš na ogled nove razstave. V sredo bodo v Planetu Tuš Koper odprli kar dve novi fotografski razstavi, in sicer fotografije Aljoše Benka, ki skozi svoje oči predstavlja romantične utrinke iz Sečoveljskih solin, ter fotografije z nostalgičnega popotovanja z Muzejskim vlakom skozi fotografski objektiv Luke Dakskoblerja. V Planetu Tuš Kranj in Celje bo prav tako od srede naprej na ogled fotografska razstava Mateje Jordovič Potočnik, ki v sliki predstavlja slovenska kulinarična potepanja, v štajerski prestolnici pa si bodo obiskovalci od danes naprej lahko ogledali razstavo oblikovnih predlogov, ki so jo z namenom obuditve nepozabnega karakterje Renaulta 4 oz. »Katrce« pripravili študentje Akademije likovne umetnosti in oblikovanja.

Ta konec tedna v Disco Planeta Tuš Koper vabita petkova zabava v utripu Malibuja, v soboto pa bodo na klubskem večeru plesišče ogreli plesni klubski hiti. V soboto v Planet Tuš Maribor vabi Planica Party, kjer se bodo obiskovalci med 9. in 18. uro lahko posladkali s kepico najbolj priljubljenega sladoleda. Med 19. in 21. avgustom bo v Planetih Tuš po vsej Sloveniji potekal Otroški festival, ki bo pred začetkom šole najmlajše razveselil z različnimi prireditvami, animacijami, ustvarjalnimi delavnicami, nagradnimi igrami, degustacijami, predstavitvami in obiski maskot. Starši bodo lahko ob tej priložnosti v Planetih Tuš ugodno nakupovali šolske in druge potrebščine.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.