Kmalu že druga modna preobrazba ‘Vaša nova podoba’

V petek, 27.06.2003 ob 20. uri bo v Planetu Tuš potekala že druga modna preobrazba.

V petek, 27. junija 2003 ob 20. uri, bo v Planetu Tuš potekala že druga modna preobrazba. Ponovno jo bo vodil Franci Podbrežnik. Oblačila, obutev, frizuro in make-up bodo prispevali najemniki Planeta Tuš. V tej modni preobrazbi vas bo oblekla trgovina Metro in obula trgovina In Shoe iz Planeta Tuš. Za frizure bo poskrbel Mitja Hair Team iz Frizerstva Tavčar. Na modni preobrazbi vas bodo zabavali plesni skupini Apolonij in Top Fit Divas, zopet pa bomo pripeljali posebnega glasbenega gosta.

Kako do nove podobe?
Nič lažjega! Izpolnite vprašalnik, ki ga dobite v Planetu Tuš in sestavite kratek življenjepis, v katerem se nam predstavitev in pojasnite, zakaj ste se prijavili. Ne pozabite navesti konfekcijskih številk obleke in obutve. Vsemu priložite tudi svojo novejšo fotografijo! Vse skupaj s podatki in fotografijo oddajte v kuverti v nabiralnik za modno preobrazbo, ki je nameščen v avli Planeta Tuš ali pošljite na naslov Engrotuš d.o.o., Trnoveljska cesta 10A, 3000 Celje!

Med vsemi prijavljenimi bomo tudi ta mesec izžrebali dve osebi, ki bosta sodelovali v akciji Vaša nova podoba. O sodelovanju bomo izžrebance obvestili po pošti.

Pridružite se nam, zabavajte in preobrazite se z nami!

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.