Klemen Bunderla navdušil otroke na Debelem rtiču

  • 6

Dobrodelni projekt Pričarajmo nasmeh na Debelem rtiču že trinajst let zapored omogoča brezskrbne počitnice otrokom iz socialno šibkih družin. Tudi letos so v podjetju Tuš s partnerji na čudovitem koščku slovenske obale 500 nadobudnežem omogočili teden dni poletnih dogodivščin, užitkov med valovi in obilo razigranih trenutkov.

Za prav posebno presenečenje, tik pred iztekom letovanj, pa je poskrbel Klemen Bunderla. Med prepevanjem znanega napeva pesmi »Jaz sem nor«, pod katero je podpisan Adi Smolar, se je namreč iz zvočnika nenadoma zaslišal še en glas. Otroci so kmalu ugotovili, da jih je presenetil priljubljeni radijski voditelj in zmagovalec šova Znan obraz ima svoj glas, in njihovo navdušenje je bilo popolno.

Energični Klemen Bunderla je povedal, da se je na Debelem rtiču počutil zares »noro«. V množici navihancev, ki so za spomin na nepozaben večer želeli avtograme, je tudi prvič dobil priložnost, da se podpiše na natikač. Iskrice veselja v otroških očeh so ostale v lepem spominu tudi Klemnu in vsem vzgojiteljem, ki s svojo srčnostjo skrbijo, da otroci domov vedno odidejo bogatejši za kopico nepozabnih doživetij.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več