Klemen Bunderla navdušil otroke na Debelem rtiču

  • 6

Dobrodelni projekt Pričarajmo nasmeh na Debelem rtiču že trinajst let zapored omogoča brezskrbne počitnice otrokom iz socialno šibkih družin. Tudi letos so v podjetju Tuš s partnerji na čudovitem koščku slovenske obale 500 nadobudnežem omogočili teden dni poletnih dogodivščin, užitkov med valovi in obilo razigranih trenutkov.

Za prav posebno presenečenje, tik pred iztekom letovanj, pa je poskrbel Klemen Bunderla. Med prepevanjem znanega napeva pesmi »Jaz sem nor«, pod katero je podpisan Adi Smolar, se je namreč iz zvočnika nenadoma zaslišal še en glas. Otroci so kmalu ugotovili, da jih je presenetil priljubljeni radijski voditelj in zmagovalec šova Znan obraz ima svoj glas, in njihovo navdušenje je bilo popolno.

Energični Klemen Bunderla je povedal, da se je na Debelem rtiču počutil zares »noro«. V množici navihancev, ki so za spomin na nepozaben večer želeli avtograme, je tudi prvič dobil priložnost, da se podpiše na natikač. Iskrice veselja v otroških očeh so ostale v lepem spominu tudi Klemnu in vsem vzgojiteljem, ki s svojo srčnostjo skrbijo, da otroci domov vedno odidejo bogatejši za kopico nepozabnih doživetij.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.