Klemen Bunderla navdušil otroke na Debelem rtiču

  • 6

Dobrodelni projekt Pričarajmo nasmeh na Debelem rtiču že trinajst let zapored omogoča brezskrbne počitnice otrokom iz socialno šibkih družin. Tudi letos so v podjetju Tuš s partnerji na čudovitem koščku slovenske obale 500 nadobudnežem omogočili teden dni poletnih dogodivščin, užitkov med valovi in obilo razigranih trenutkov.

Za prav posebno presenečenje, tik pred iztekom letovanj, pa je poskrbel Klemen Bunderla. Med prepevanjem znanega napeva pesmi »Jaz sem nor«, pod katero je podpisan Adi Smolar, se je namreč iz zvočnika nenadoma zaslišal še en glas. Otroci so kmalu ugotovili, da jih je presenetil priljubljeni radijski voditelj in zmagovalec šova Znan obraz ima svoj glas, in njihovo navdušenje je bilo popolno.

Energični Klemen Bunderla je povedal, da se je na Debelem rtiču počutil zares »noro«. V množici navihancev, ki so za spomin na nepozaben večer želeli avtograme, je tudi prvič dobil priložnost, da se podpiše na natikač. Iskrice veselja v otroških očeh so ostale v lepem spominu tudi Klemnu in vsem vzgojiteljem, ki s svojo srčnostjo skrbijo, da otroci domov vedno odidejo bogatejši za kopico nepozabnih doživetij.

< Nazaj

Ostale novice

  • 17

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več