Klemen Bunderla navdušil otroke na Debelem rtiču

  • 6

Dobrodelni projekt Pričarajmo nasmeh na Debelem rtiču že trinajst let zapored omogoča brezskrbne počitnice otrokom iz socialno šibkih družin. Tudi letos so v podjetju Tuš s partnerji na čudovitem koščku slovenske obale 500 nadobudnežem omogočili teden dni poletnih dogodivščin, užitkov med valovi in obilo razigranih trenutkov.

Za prav posebno presenečenje, tik pred iztekom letovanj, pa je poskrbel Klemen Bunderla. Med prepevanjem znanega napeva pesmi »Jaz sem nor«, pod katero je podpisan Adi Smolar, se je namreč iz zvočnika nenadoma zaslišal še en glas. Otroci so kmalu ugotovili, da jih je presenetil priljubljeni radijski voditelj in zmagovalec šova Znan obraz ima svoj glas, in njihovo navdušenje je bilo popolno.

Energični Klemen Bunderla je povedal, da se je na Debelem rtiču počutil zares »noro«. V množici navihancev, ki so za spomin na nepozaben večer želeli avtograme, je tudi prvič dobil priložnost, da se podpiše na natikač. Iskrice veselja v otroških očeh so ostale v lepem spominu tudi Klemnu in vsem vzgojiteljem, ki s svojo srčnostjo skrbijo, da otroci domov vedno odidejo bogatejši za kopico nepozabnih doživetij.

< Nazaj

Ostale novice