Karate Kid dolgo pričakovana novost

Prihaja september in z njim razigrano, raznoliko in pisano dogajanje v Planetih Tuš Celje, Koper, Kranj, Novo mesto in Maribor. Na filmska platna prihajata dve novosti, dolgo pričakovana družinska akcijska športna drama Karate kid in akcijski kriminalni triler Mačeta.

V preteklem vikendu so gledalci najraje zapluli v akcijske vode in uživali ob pogledu na Angelino Jolie v akcijskem trilerju Salt. V prihajajočem vikendu bodo za odlično zabavo v Kopru v petek poskrbeli Mambo Kingsi, v Kranju bo petkov večer potekal ob nostalgičnih ritmih ex jugo scene, v Mariboru in Celju pa bosta za poletno vročino poskrbela FHM party & Bella Donna fashion show. Za najmlajše bo ta vikend še posebej veselo v Novem mestu, saj jih bo ob 7. rojstnem dnevi Planeta Tuš obiskal Ribič Pepe, za zabavo ob 4. rojstnem dnevu Planeta Tuš Maribor pa bo poskrbel risani junak Ben 10. V Planetu Tuš Koper pa še vse do srede, 1. septembra, poteka Otroški festival s številnimi ugodnostmi za najmlajše.

V kinodvorane Planetov Tuš prihajata ta teden dolgo pričakovani filmski novosti. Družinska akcijska športna drama Karate kid je posodobitev klasike, brezčasne zgodbe o odraščanju. 12-letni Dre Parker bi lahko bil najbolj priljubljen najstnik v Detroitu, če se z materjo, zaradi njenih službenih obveznosti ne bi preselil na Kitajsko. Dre se tam zaljubi v sošolko Mei Ying in si s tem nakoplje kup sovražnikov, med drugim tudi razrednega nasilneža Chenga. Na pomoč mu priskoči hišnik, gospod Han (Jackie Chan), ki je v resnici pravi mojster kung fuja in mladega Dreja nauči, da kung fu niso le udarci in napadi, ampak zrelost in mirnost. V Maribor in Koper prihaja ta petek še ena novost, akcijski kriminalni triler Mačeta. Potem ko se je zapletel z razvpitim mehiških mamilaškim kraljem Torrezom, Machete pobegne v Teksas, kjer se želi skriti in pozabiti svojo tragično preteklost. Toda znajde se v mreži korupcije, ki se konča z umorom senatorja in njegovim pregonom. Da bi opral svoje ime in razkril razsežno zaroto, se Machete poda na epsko bitko maščevanja in odrešitve.

V septembru prihajajo na filmska platna Planetov Tuš še druge novosti, med drugim drama Jej, moli, ljubi z Julijo Roberts v glavni vlogi, spisana po knjižni uspešnici Elizabeth Gilbert, plesni romantični film Odpleši svoje sanje 3D, spektakularno nadaljevanje najbolj znanega plesnega serijala tega desetletja, in drama Wall Street 2: Denar nikoli ne spi, z odlično igralsko zasedbo.

Filmske uspešnice so ta vikend v kinematografe Planetov Tuš privabile 13.677 ljubiteljev filma. Prvo mesto je z 2.667 gledalci ohranil akcijski triler Salt z agentko CIE Angelino Jolie v glavni vlogi. Na drugo mesto se je zavihtela družinska komedija Marmaduke z 2.103 gledalci, prvo trojico pa zaključuje 3D družinski animirani film Svet igrač s 1.802 gledalcema. Na četrto in peto mesto lestvice sta se uvrstila akcija Plačanci in novost preteklega tedna družinska animirana komedija Mačke in psi: Maščevanje gospe Muce 3D.

V Planetih Tuš se bo s 1. septembrom začelo intenzivno dogajanje za otroke in šolarje. Za najmlajše bo ta vikend še posebej veselo v Novem mestu, saj jih bo ob 7. rojstnem dnevi Planeta Tuš v soboto ob 10. uri obiskal Ribič Pepe. Obetajo se risarske vragolije, vesela šola zemljepisa, umetnosti in naravoslovja ter torta velikanka. Za zabavo ob 4. rojstnem dnevu Planeta Tuš Maribor bo poskrbel risani junak Ben 10, dogajanje bodo v petek po 17. uri popestrile še ustvarjalne delavnice, nagrade in slastna torta. V Kopru bo ta petek ob 17. uri Umko s svojim prijateljem dr. Nilom izvajal zabavne fizikalne in kemijske poizkuse.

S septembrom se začenjajo Tuškove jesenske ustvarjalne delavnice, ki bodo v Planetih Tuš Kranj, Novo mesto, Celje in Koper ob sobotah od 10. do 12. ure potekale vse do konca oktobra. V Kopru bodo ob sobotah v popoldanskih urah v Oslariji potekale otroške angleške delavnice, v katerih se bodo najmlajši na zabaven in igriv način srečevali z zankami in ugankami angleškega jezika, vsak petek od 18. do 20. ure pa bodo primorski otroci vse do konca oktobra uživali ob najlepših pravljicah in pripovedkah. Septembrske in oktobrske sobote bodo v mariborski Oslariji v znamenju tujih kultur z vsega sveta. Vsaka sobota bo namreč med 11. in 19. uro posvečena drugi deželi ali državi. Otroci bodo spoznali njene značilnosti, kulturo, kulinariko, se naučili nekaj besed v tujem jeziku in se zabavali ob značilni glasbi, plesih in igrah te dežele.

Pestro dogajanje bo v Planetih Tuš namenjeno tudi vsem, željnim zabave. V Celju bo petkov klubski večer utripal v ritmih obeta hip hop-a & r´n´b-ja. V soboto v Celju in v petek v Mariboru bo vroče, saj se obeta seksi dogodek z modno revijo in plesnim spektaklom pri organizaciji katerega so moči združili Planet, FHM in Bella Donna. V Kopru bodo v petek za odlično zabavo poskrbeli Mambo Kingsi. V Kranju bo petkov večer v znamenju nostalgične ex jugo scene z največjimi uspešnicami skupin kot so Parni valjak, E.T., Prljavo kazalište, Bijelo Dugme in Psiho modo pop, sobotni Ritem Planeta pa bo v Kranju potekal ob vroči plesni animacij in komercialnih ritmih popa, r´n´b-ja in housea.

Planeti Tuš že napovedujejo pestro dogajanje tudi za preostanek meseca. V Novem mestu, Kranju, Kopru in Celju se bodo ob četrtkih predstavljali najboljši domači in tuji stand-up komiki. Planeta Tuš Koper in Kranj bosta gostila enega najboljših italijaskih DJ-ev in producentov DJ Rossa, ki se bo nastopil skupaj s pevko Eriko. V Mariboru bo sredi meseca nastopil Gabry Ponte, nekdanji član skupine Eiffel 65. V Celju, in Mariboru se nam bo v septembru s svojo skupino predstavila energična Rebeka Dremelj. V okviru akcije Zapelji me varno za dvig vozniške kulture v Sloveniji pa bodo na parkiriščih pred Planeti Tuš Celje, Kranj, Koper in Novo mesto potekale demonstracije in mini treningi varne vožnje ter prikazi vožnje po spolzkem cestišču, ledu in v drugih težkih voznih razmerah.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več