Kampanja Kupujem slovensko sedaj tudi v trgovinah Tuš

Slovenska živilska in kmetijska podjetja nadaljujejo z aktivno komunikacijsko kampanjo Kupujem slovensko. Cilj akcije je izpostavljati varnost, kakovost, okus in tradicijo slovenske živilske industrije. Promocijske stojnice, SLOVENSKE VASI, pa so se že vselile v hipermarkete Planetov Tuš.

Slovenska živilska in kmetijska podjetja nadaljujejo z aktivno komunikacijsko kampanjo Kupujem slovensko. Cilj akcije je izpostavljati varnost, kakovost, okus in tradicijo slovenske živilske industrije. Promocijske stojnice, SLOVENSKE VASI, pa so se že vselile v hipermarkete Planetov Tuš.

Podpornik in partner kampanje Kupujem slovensko je v mesecu oktobru postalo tudi podjetje Tuš. Vse do 15. novembra bodo kupci v Planetih Tuš v Celju, Kranju, Mariboru, Novem mestu in Kopru na promocijskih stojnicah, imenovanih Slovenske vasi, spoznavali in preizkušali izdelke različnih slovenskih blagovnih znamk. Za podporo projekta so se v Tušu odločili, saj je dobro partnersko sodelovanje z domačimi podjetji temelj, na katerem sloni njihova trgovska ponudba. Anja Marjetič, vodja odnosov z javnostmi pri Tušu, poudarja: »V Tušu se zavedamo, da kupci na naših policah želijo in pričakujejo kar najbolj pester in raznolik izbor kvalitetnih izdelkov. Slovenski proizvodi so pri tem temelj, saj jih kupci poznajo, so nanje navajeni ter jih prepoznajo kot kvalitetne in vredne zaupanja.«

Promocija izdelkov slovenskih proizvajalcev KUPUJEM SLOVENSKO traja že vse od leta 2008. Dr. Tatjana Zagorc, direktorica Zbornice kmetijskih in živilskih podjetij, poudarja: »Cilj projekta KUPUJEM SLOVENSKO je krepitev prepoznavnosti slovenskih blagovnih znamk, večanje njihove tržne moči in spodbujanje njihove prodaje.« Slovenskim živilskim in kmetijskim podjetjem je Slovenija še vedno primarni trg, zato želijo podjetja s takšnimi aktivnostmi domačim potrošnikom še bolj približati svojo ponudbo izdelkov in dvigniti ugled ter prepoznavnost svojih blagovnih znamk. Ob tem želijo izpostaviti svojo visoko kakovostno ponudbo, saj je slovenski nadzor nad živilskimi izdelki med najbolj striktnimi v Evropi. »Spodbujanje slovenske živilsko predelovalne panoge se začne pri kupcu, saj je njegova odločitev osnova vsakega nakupa. Promocija izdelkov je zato temelj naše kampanje, s katero izpostavljamo varnost, kakovost, okus in tradicijo slovenske živilske industrije in s tem neposredno vplivamo na ohranjanje delovnih mest v tej panogi,« še dodaja dr. Tatjana Zagorc.

Podjetje Tuš in kampanja KUPUJEM SLOVENSKO sta pripravila skupno oglasno kampanjo. Na promocijskih mestih se bodo kupci lahko potegovali tudi za praktična darila in sodelovali v nagradni igri.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več