Kaj bo na filmskih platnih Planeta Tuš?

Film Angeli in demoni je na ogled v Planetih Tuš Celje, Maribor, Novo mesto, Kranj.

Film Angeli in demoni je na ogled v Planetih Tuš Celje, Maribor, Novo mesto, Kranj. Oboževalci mistike Dana Browna, tudi avtorja knjižne uspešnice Da Vincijeva šifra, lahko uživajo v novih zapletenih simbolnih ugankah.

Zgodba filma Angeli in demoni je postavljen med zidove Vatikana, življenja kardinalov pa so odvisna od iznajdljivosti profesorja Langdona, ki ga je upodobil Tom Hanks. Skrivne sekte, nevarne katakombe, zapuščene katedrale in izdajstva so tudi tokrat recept za napeto zgodbo, ki gledalca ne izpusti iz svojega primeža vse do zadnjih minut.

Za ljubitelje grozljivk je v Planetih Tuš na ogled prav posebna poslastica. Ena najgrozljivejših horor zgodb bo namreč danes, 21. maja, oživela na do zdaj še neviden 3D način. Film Krvavo valentinovo 3D je namreč nova različica uspešnice iz leta 1981, ki jo je Quentin Tarantino označil za ´najboljši koljaški horor vseh časov´.

Številni kritiki so glavno vlogo, ki jo je Mickey Rourke odigral v filmu Rokoborec, označili za njegovo življenjsko delo. Drama, ki govori o izgubljeni identiteti, bližini in odnosih je zgodba, ki očara. Naslovno pesem za film je napisal Bruce Springsteen, svoj legendarni komad Sweet Child O’Mine pa je filmu odstopil Axl Rose. V Planetu Tuš Celje, Maribor in Kranj bo film na ogled od 28. maja. Od 24. junija pa si ga bodo lahko ogledali tudi obiskovalci Planeta Tuš v Novem mestu.

Genij besede in podobe Luc Besson, poznan po filmih kot so Peti element in Velika modrina je tokrat ustvaril triler v katerem se ritem akcije prepleta z globoko čustveno zgodbo. Film Ugrabljena, z Liamom Neesonom v glavni vlogi si lahko ogledate le v Planetih Tuš. V Celju, Mariboru in Novem mestu od 28. maja, v Kranju pa bo na ogled od 24. junija dalje.

V drugi polovici, natančneje, 18. junija, prihaja v Planete Tuš tudi težko pričakovani film Prerokba z Nicolasom Cageom v glavni vlogi.

Več na www.planet-tus.com.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več