Jutri otvoritev Tuševega marketa v Sevnici

Jutri ob 11. uri se odpira prvi Tušev market v Sevnici.

Jutri ob 11. uri se odpira prvi Tušev market v Sevnici. Naša družba, ki je v objekt, velikosti 1.431 m2, vložila kar 450 milijonov tolarjev in s tem omogočila zaposlitev 26 osebam, je ob tej priložnosti pripravila slovesno otvoritev, ki jo bo spremljal pester zabavni program, na katerem bodo med drugimi nastopili tudi Rebeka Dremelj in Atomik Harmonik.

Uradni dogodek, na katerem bosta novi market Tuš otvorila direktor podjetja gospod Aleksander Svetelšek in župan občine Sevnica gospod Kristijan Janc, bo malo pred 11. uro najavila Sevniška godba na pihala.

V družbi bomo tudi ob tokratni otvoritvi v dobrodelne namene podarili ček v vrednosti 500 tisoč tolarjev, ki ga bo prejel sevniški Vrtec Ciciban, v katerem bodo donacijo porabili za nakup kakovostnih otroških igral, ki bodo otrokom omogočala varno in aktivno igro.

Aleksander Svetelšek je o donaciji, ki jo bodo jutri predali Vrtcu Ciciban, povedal: ˝ V okolje, v katerega prihajamo, želimo vstopiti ne le z našo primarno dejavnostjo – trgovino, ampak tudi kot gradbeni element celotne skupnosti. Odgovornost do družbenega okolja je namreč ena od temeljnih dobrin, ki jih lahko v zameno za zaupanje naših kupcev ponudimo družbi, v kateri delujemo, in ljudem, ki nas obkrožajo in zaradi katerih obstajamo.˝

Po uradnem delu prireditve, ki se bo zaključil s slavnostno otvoritvijo trgovine, se bo program nadaljeval z nastopom harmonikarja Vikija Ašiča, obiskovalci pa se bodo lahko okrepčali z, na kulinaričnih tekmovanjih večkrat nagrajenim, bogračem. Dogajanje s številnimi degustacijami, animacijami balonarja in čarodeja, presenečenji za obiskovalce pa bo ob 17. uri doseglo svoj vrhunec s koncertoma Rebeke Dremelj in skupine Atomik Harmonik.

Dodatne informacije:
Leonida Pevec
odnosi z javnostmi podjetja Engrotuš
tel. 03 424 11 32
fax. 03 424 12 80
e-mail: leonida.pevec@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.