Jutri otvoritev Tuševega marketa v Sevnici

Jutri ob 11. uri se odpira prvi Tušev market v Sevnici.

Jutri ob 11. uri se odpira prvi Tušev market v Sevnici. Naša družba, ki je v objekt, velikosti 1.431 m2, vložila kar 450 milijonov tolarjev in s tem omogočila zaposlitev 26 osebam, je ob tej priložnosti pripravila slovesno otvoritev, ki jo bo spremljal pester zabavni program, na katerem bodo med drugimi nastopili tudi Rebeka Dremelj in Atomik Harmonik.

Uradni dogodek, na katerem bosta novi market Tuš otvorila direktor podjetja gospod Aleksander Svetelšek in župan občine Sevnica gospod Kristijan Janc, bo malo pred 11. uro najavila Sevniška godba na pihala.

V družbi bomo tudi ob tokratni otvoritvi v dobrodelne namene podarili ček v vrednosti 500 tisoč tolarjev, ki ga bo prejel sevniški Vrtec Ciciban, v katerem bodo donacijo porabili za nakup kakovostnih otroških igral, ki bodo otrokom omogočala varno in aktivno igro.

Aleksander Svetelšek je o donaciji, ki jo bodo jutri predali Vrtcu Ciciban, povedal: ˝ V okolje, v katerega prihajamo, želimo vstopiti ne le z našo primarno dejavnostjo – trgovino, ampak tudi kot gradbeni element celotne skupnosti. Odgovornost do družbenega okolja je namreč ena od temeljnih dobrin, ki jih lahko v zameno za zaupanje naših kupcev ponudimo družbi, v kateri delujemo, in ljudem, ki nas obkrožajo in zaradi katerih obstajamo.˝

Po uradnem delu prireditve, ki se bo zaključil s slavnostno otvoritvijo trgovine, se bo program nadaljeval z nastopom harmonikarja Vikija Ašiča, obiskovalci pa se bodo lahko okrepčali z, na kulinaričnih tekmovanjih večkrat nagrajenim, bogračem. Dogajanje s številnimi degustacijami, animacijami balonarja in čarodeja, presenečenji za obiskovalce pa bo ob 17. uri doseglo svoj vrhunec s koncertoma Rebeke Dremelj in skupine Atomik Harmonik.

Dodatne informacije:
Leonida Pevec
odnosi z javnostmi podjetja Engrotuš
tel. 03 424 11 32
fax. 03 424 12 80
e-mail: leonida.pevec@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.