Jutri otvoritev prvega supermarketa Tuš v Mislinji

Jutri, v sredo, 5. aprila, ob 11. uri, bomo na naslovu Šolska cesta 55 v Mislinji odprli nov moderen supermarket Tuš z neto prodajno površino kar 900 m2. Otvoritev supermarketa, ki je del stanovanjsko poslovnega središča Lopan in v katerem bodo poleg trgovine Tuš še drugi trgovski in gostinski lokali, lekarna, ambulanta ter servisni prostori, bo napovedala Babnikova godba Mislinja. Supermarket bosta s slavnostnim prerezom traku odprla direktor naše družbe, Aleksander Svetelšek in župan občine Mislinja, Viktor Robnik.

Tudi ob tej priložnosti bomo 500 tisoč tolarjev podarili v dobrodelne namene, ček pa bomo predali društvu invalidov Mislinja.

Otvoritev se bo nadaljevala z nastopom harmonikarja Vikija Ašiča, obiskovalci pa se bodo lahko okrepčali z odličnim bogračem, ki je bil nagrajen na več kulinaričnih tekmovanjih. Dogajanje s številnimi degustacijami, animacijami balonarja in čarodeja Davida ter presenečenji in darili za obiskovalce bo ob 16.40 doseglo vrhunec z nastopom Monike Pučelj ter hrvaške glasbene skupine Karma.

Supermarket Tuš bo od ponedeljka do petka odprt od 7.30 do 20. ure, ob sobotah do 17. in ob nedeljah do 12. ure. Za zadovoljstvo in dobro postrežbo bo skrbelo 25 zaposlenih, od tega smo na novo zaposlili kar 22 oseb.