Jutri otvoritev prvega supermarketa Tuš v Mislinji

Jutri, v sredo, 5. aprila, ob 11. uri, bomo na naslovu Šolska cesta 55 v Mislinji odprli nov moderen supermarket Tuš z neto prodajno površino kar 900 m2.

Jutri, v sredo, 5. aprila, ob 11. uri, bomo na naslovu Šolska cesta 55 v Mislinji odprli nov moderen supermarket Tuš z neto prodajno površino kar 900 m2. Otvoritev supermarketa, ki je del stanovanjsko poslovnega središča Lopan in v katerem bodo poleg trgovine Tuš še drugi trgovski in gostinski lokali, lekarna, ambulanta ter servisni prostori, bo napovedala Babnikova godba Mislinja. Supermarket bosta s slavnostnim prerezom traku odprla direktor naše družbe, Aleksander Svetelšek in župan občine Mislinja, Viktor Robnik.

Tudi ob tej priložnosti bomo 500 tisoč tolarjev podarili v dobrodelne namene, ček pa bomo predali društvu invalidov Mislinja.

Otvoritev se bo nadaljevala z nastopom harmonikarja Vikija Ašiča, obiskovalci pa se bodo lahko okrepčali z odličnim bogračem, ki je bil nagrajen na več kulinaričnih tekmovanjih. Dogajanje s številnimi degustacijami, animacijami balonarja in čarodeja Davida ter presenečenji in darili za obiskovalce bo ob 16.40 doseglo vrhunec z nastopom Monike Pučelj ter hrvaške glasbene skupine Karma.

Supermarket Tuš bo od ponedeljka do petka odprt od 7.30 do 20. ure, ob sobotah do 17. in ob nedeljah do 12. ure. Za zadovoljstvo in dobro postrežbo bo skrbelo 25 zaposlenih, od tega smo na novo zaposlili kar 22 oseb.

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.