Jutri odpira vrata trgovski center Tuš v Idriji

Jutri, v sredo, 22. novembra, se ob 11. uri na Likarici v Idriji odpira nov 2750 m² velik trgovski center Tuš, v katerem bosta poleg modernega supermarketa s skoraj 1600 m2 prodajnih površin tudi dva najemniška lokala in kar 90 urejenih parkirnih mest.

Jutri, v sredo, 22. novembra, se ob 11. uri na Likarici v Idriji odpira nov 2750 m² velik trgovski center Tuš, v katerem bosta poleg modernega supermarketa s skoraj 1600 m2 prodajnih površin tudi dva najemniška lokala in kar 90 urejenih parkirnih mest.

Najuspešnejši slovenski trgovec, ki mrežo svojih trgovin intenzivno širi tudi v tujini, prihaja sedaj tudi v Idrijo. Naši poslovni rezultati so po vseh pomembnih kazalcih popolnoma primerljivi z razvitim evropskim trgom. Usmerjeni smo v doseganje dolgoročnega in stabilnega razvoja. Široka maloprodajna mreža, ponudba kakovostnih izdelkov in storitev, dodatne ugodnosti, ki jih ponujamo kupcem, nenehno vlaganje v zadovoljstvo zaposlenih in visok ugled na trgu pa se odražajo v zelo visokih stopnjah rasti prihodkov, dobička, tržnega deleža in zaposlenih.

V družbi Engrotuš smo v supermarket, ki bo s svojo široko ponudbo živilskih in neživilskih izdelkov močno popestril trgovsko ponudbo kraja in omogočil zaposlitev več kot štiridesetim zaposlenim, vložili kar 1,3 milijarde tolarjev.

V novem supermarketu bodo posebej bogati oddelki sadja in zelenjave, oddelek s kruhom, ki bo z lastno dopeko ponujal vedno sveže pekovsko pecivo, mesnica, ribarnica in delikatesa. V svojo ponudbo pa bomo vključili tudi lokalne dobavitelje z izdelki, na katere so kupci navajeni in jih pričakujejo.

Andrej Bošnjak, direktor poslovne uprave družbe Engrotuš, je pred otvoritvijo novega Tuševega trgovskega centra v Idriji povedal: ˝Tudi ob tokratni otvoritvi bomo kar pol milijona tolarjev podarili lokalni skupnosti. In sicer bomo donacijski ček izročili Vrtcu Idrija za nakup didaktičnih pripomočkov.˝

Otvoritev se bo v sredo ob 11. uri pričela z nastopom Godbenega društva Rudarjev. Novi moderen Tušev supermarket bosta nato nekaj minut po 11. uri slovesno otvorila Andrej Bošnjak, direktor poslovne uprave družbe Engrotuš in Damjan Krapš, župan občine Idrija. Dogajanje se bo nadaljevalo z nastopom Veselih Štajerk, programom balonarja in čarodeja Davida ter številnimi nagradnimi igrami. V Tušu nismo pozabili tudi na lačne želodčke vseh obiskovalcev, ki si bodo postregli z odličnim bogračem in številnimi degustacijami. Dogajanje pa bo doseglo vrhunec ob 16. uri s koncertoma naše turbo folk skupine Atomik Harmonik in ob 17. uri skupine Karma.

Tuš supermarket v Idriji bo od ponedeljka do petka odprt od 8.00 do 20. ure, ob sobotah od 8.00 do 20. ure ter ob nedeljah od 8.00 do 12. ure.

< Nazaj

Ostale novice

  • Ne spreglejte izjemne ponudbe ter super akcij in cen iz aktualnega Tuševega kataloga. Prelistajte ga TUKAJ.

  • 86

    Danes je vrata odprl popolnoma prenovljen Tuš supermarket Lucija z nakupovalno potjo po meri kupca in ambientom, ki je prilagojen sodobnemu načinu nakupovanja.V prenovljeni poslovalnici je na voljo še več pripravljenih jedi iz toploteke ter širok izbor pripravljene hrane za malico in za na pot, kupce pa presenečamo tudi z … Več

  • 66

    Tuš market Radovljica, ki je doslej deloval kot franšizna trgovina, smo včeraj odprli v osveženi podobi. Celovita prenova vključno z energetskimi izboljšavami je načrtovana v prvi polovici prihodnjega leta, delno prenovljen market v središču Radovljice pa že sedaj prinaša optimizirano nakupovalno pot, ki omogoča hitre in učinkovite nakupe. Kupci lahko- … Več