Jutri odpira vrata nov Tušev trgovski center v Slovenski Bistrici

Jutri, v sredo, 24. oktobra, bomo ob 11. uri na Plečnikovi ulici 25 v Slovenski Bistrici odprli nov trgovski center po meri najzahtevnejših kupcev.

Jutri, v sredo, 24. oktobra, bomo ob 11. uri na Plečnikovi ulici 25 v Slovenski Bistrici odprli nov trgovski center po meri najzahtevnejših kupcev. Na 3.800 m2 prodajnih površin bo prve kupce pričakal najsodobnejši Tušev supermarket in še trije trgovski lokali. Vrednost investicije, ki bo nadomestila Tušev supermarket na obstoječi lokaciji v Slovenski Bistrici, znaša kar 3.460.000 evrov, z njo pa smo odprli tudi 4 nova delovna mesta, zaradi katerih bodo kupci poleg pestrejše ponudbe deležni tudi boljše storitve.

V novem trgovskem centru bodo kupci tako našli še trgovino z obutvijo, tekstilom in otroškimi oblačili, v Tuševem supermarketu pa bodo lahko izbirali med več kot 15.000 živilskimi in neživilskimi izdelki. Na nadstandardnih oddelkih sadja in zelenjave, mesnice, ribarnice ter kruha in pekovskega peciva jih čaka vedno sveža in kakovostna ponudba. Kupci ne bodo nikoli ostali brez svežega kruha, zahvaljujoč sistemu lastne dopeke, v deželi zdravja pa jih čakata sadje in zelenjava najvišjih standardov, saj v Tušu nadziramo njihovo kakovost vsako uro.

Tušev supermarket na 1200 m2 poleg živilskega ponuja tudi bogat izbor neživilskih izdelkov. V njem bodo tako kupci našli vse za dom, tehniko, zeleni program in tekstil. Zaradi obsežnejše in bogatejše ponudbe v novem trgovskem centru se obstoječi Tušev supermarket v Slovenski Bistrici danes zapira, skupina zaposlenih, ki bo skrbela za zadovoljstvo kupcev, pa se je povečala za kar 4 ljudi in tako šteje že 31 zaposlenih.

Aleksander Svetelšek je ob otvoritvi povedal: »Meščankam in meščanom Slovenske Bistrice smo hoteli z novo investicijo ponuditi več in jim dokazati, da slogan ‘Vedno boljši’ jemljemo kot resno zavezo k nenehnim izboljšavam, ki jih uvajamo iz enega samega razloga – da povečamo njihovo zadovoljstvo in v naših trgovinah ustvarimo še prijetnejšo nakupovalno izkušnjo. Zato smo v Slovenski Bistrici povečali ponudbo, jo popestrili in dvignili standard naše storitve v skladu z najnovejšimi trendi nakupovanja. Prepričan sem, da bodo kupci zaznali napredek, ki smo ga vgradili v nov trgovski center in z zadovoljstvom v njem opravljali svoje vsakodnevne nakupe.«

V Tušu bomo ob otvoritvi novega centra obiskovalcem pripravili številne degustacije priznanih proizvajalcev, med ostalim bodo lahko poskusili tudi sloviti bograč, za katerega so Tuševi kuharji prejeli že številna kulinarična priznanja. Najmlajše bo zabaval balonar-čarodej Jole Cole, pestro otvoritveno dogajanje pa bosta s svojimi zvoki napolnili še skupini Roberta Goterja in Mambo Kings.

V Skupini Tuš pa se bomo kot družbeno odgovorno podjetje ob tej priložnosti zahvalili tudi skupnosti, ki nas je tako lepo sprejela v svojo sredino. Tako bomo Srednji šoli Slovenski Bistrici podarili 2000 evrov, kjer bodo ta sredstva porabili za nakup strokovne literature za šolsko knjižnico.

Novi Tušev trgovski center v Slovenski Bistrici bo za kupce odprt od ponedeljka do sobote od 8:00 do 20:00, ob nedeljah pa od 8:00 do 12:00. Za njihovo udobje pa smo zagotovili tudi 140 parkirnih mest.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več