Jutri odpira vrata nov Tušev supermarket v Dravogradu

Jutri, v sredo, 7. novembra, ob 11, uri bo na Mariborski cesti 64 v Dravogradu odprl svoja vrata najsodobnejši Tušev supermarket po meri najzahtevnejših kupcev.

Jutri, v sredo, 7. novembra, ob 11, uri bo na Mariborski cesti 64 v Dravogradu odprl svoja vrata najsodobnejši Tušev supermarket po meri najzahtevnejših kupcev. Na več kot 1.000 m2 prodajnih površin bo kupcem ponujal več kot 12.000 živilskih in neživilskih izdelkov, za udobje kupcev pa smo zagotovili skoraj 50 parkirnih mest. Celotna vrednost investicije znaša kar 3,2 mio evrov, z njo pa smo v Tušu odprli 30 novih delovnih mest.

V novem supermarketu bo bogat živilski program razdeljen na nadstandardne oddelke mesnice, delikatese, sadja in zelenjave ter kruha in pekovskega peciva. V bogato založeni mesnici bodo na voljo še tople, ravno pečene mesnine, z nakupom katerih bodo kupci prihranili čas, ki bi ga drugače namenili za kuho. Čez cel dan bo na voljo tudi vedno svež kruh, ki ga v Tušu zagotavljajo z lastnim sistemom dopeke kruha. Prijazno osebje bo z urnim nadzorom kakovosti skrbelo, da bosta v Deželi zdravja sadje in zelenjava vedno sveža in najvišje kakovosti. V Tušu smo pripravili tudi pester bio oddelek, kjer bodo na voljo izdelki, ki so bili pridelani v skladu z najvišjim standardi zdravega prehranjevanja. Pester pa bo tudi neživilski program izdelkov, ki bo obsegal izdelke za dom, tehniko, tekstil in zeleni program z bogato ponudbo cvetja in lončnic.

Aleksander Svetelšek je ob otvoritvi povedal: »Nov Tušev supermarket ustreza najsodobnejšim standardom nakupovanja, saj smo vztrajali na tem, da meščankam in meščanom Dravograda zagotovimo najboljšo in najprijetnejšo nakupovalno izkušnjo. Prepričan sem, da bodo s svojo novo trgovino zadovoljni. Gotovo pa bodo opazili tudi nenehne izboljšave in nadgradnje, ki so sestavni del vseh poslovnih procesov Skupine Tuš, s katerimi bomo ves čas zagotavljali visoko kakovost po najugodnejših cenah in tako tudi v Dravogradu dokazali, da smo v resnici vedno boljši.«

V Tušu se bomo lokalni skupnosti, ki nas je že pred otvoritvijo lepo sprejela v svojo sredino, zahvalili z donacijama, ki sta namenjeni izboljšanju kakovosti življenja otrok in mladine. Tako bodo donacijski ček v rednosti 1000 evrov sprejeli predstavniki Nogometne šole Dravograd, ki bodo sredstva namenili za svoje otroško ekipo, ter predstavniki Mladinskega centra Dravograd, ki jih bodo porabili za izvedbo načrtovanih dejavnosti in prireditev.

Po uradni otovoritvi pa se bodo lahko obiskovalci prepustili pestremu zabavnemu dogajanju; med 11.30 in 13.00 uro bodo naši kuharji ponujali bograč, za katerega so prejeli že številna kulinarična priznanja, dober okus pa bodo podkrepili še zvoki diatonične harmonike izpod prstov svetovnega prvaka Roberta Goterja. Zvrstile se bodo številne degustacije, najmlajše bo zabaval čarodej/balonar Jole Cole, obiskovalce, ki se bodo lahko poskusili še v nagradnih igrah, pa čakajo tudi privlačne nagrade. Vrhunec otvoritvenega dogajanja se bo zgodil ob 17.00 uri z nastopom priljubljene glasbene skupine Karma.

Novi Tušev supermarket v Dravogradu bo za kupce odprt od ponedeljka do petka od 8:00 do 20:00, ob sobotah od 8:00 do 17:00, ob nedeljah pa od 8:00 do 12:00. Za njihovo udobje pa smo zagotovili tudi 50 parkirnih mest.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več