Justin Bieber: Nikoli ne reci nikoli 3d na prvem mestu lestvice najbolj gledanih filmov

V kinematografe Planeta Tuš prihajata ta teden dve filmski novosti – triler Odklenjen in domišljijski akcijski triler Prikriti udarec – Beg pred resničnostjo. Prvo mesto lestvice najbolj gledanih filmov je minuli vikend osvojil glasbeni dokumentarec o najstniški super zvezdi Justinu Bieberju: Nikoli ne reci nikoli 3D. V kranjskem in mariborskem discu Planeta Tuš bosta ta vikend potekala finalna dogodka izborov novega resident DJ-a. V štajerski prestolnici bo gostovala Neda Ukraden, Kranjski klub študentov pa bo v gorenjski prestolnici žural s skupino Tabu.

V kinematografe Planeta Tuš prihajata ta teden dve filmski novosti – triler Odklenjen in domišljijski akcijski triler Prikriti udarec – Beg pred resničnostjo. Prvo mesto lestvice najbolj gledanih filmov je minuli vikend osvojil glasbeni dokumentarec o najstniški super zvezdi Justinu Bieberju: Nikoli ne reci nikoli 3D. V kranjskem in mariborskem discu Planeta Tuš bosta ta vikend potekala finalna dogodka izborov novega resident DJ-a. V štajerski prestolnici bo gostovala Neda Ukraden, Kranjski klub študentov pa bo v gorenjski prestolnici žural s skupino Tabu. Celjski Planet bo ta vikend gostil Trubači & House večer, v Kopru pa bo četrti rojstni dan praznoval SECRET DISCO. Že naslednji vikend pa se v Planetih Tuš obetajo PLANET TUŠ FESTI, festivali super ugodnosti in zabave, ki bodo v Planetih Tuš tokrat potekali kar tri dni, vse od petka, 1., do nedelje, 3. aprila.

Na filmska platna Planetov Tuš prihajata ta teden dve filmski novosti – triler Odklenjen z Bradleyjem Cooperjem v glavni vlogi in akcijski domišljijski triler Prikriti udarec – Beg pred resničnostjo, ki bo ta teden na ogled v Planetih Tuš Celje, Maribor, Kranj in Koper. Triler Odklenjen je zgodba o ambicioznem piscu Eddiu Morri, ki trpi za kronično pisateljsko blokado. A njegovo življenje se v hipu spremeni, ko mu stari prijatelj predstavi NZT, revolucionaren nov farmacevtski izdelek, ki mu mogoča izrabiti ves svoj potencial. Eddie se lahko spomni vsega, kar je kdaj prebral, videl ali slišal, se v enem dnevu nauči kateregakoli jezika, razume zapletene enačbe in očara vsakogar, ki ga sreča. Vse, dokler jemlje nepreizkušeno zdravilo. Prikriti udarec – beg pred resničnostjo pa je epska akcijska fantazija režiserja vizualnih spektaklov 300 in Varuhi, Zacka Snyderja. Zgodba nas popelje v domišljijski svet mladega dekleta, ki po družinski tragediji pristane v psihiatrični ustanovi. Pred vsakodnevnimi grožnjami in nečloveškimi terapijami se skupaj z drugimi dekleti prepusti fantazijskemu svetu, v katerem ni omejitev kot sta čas in prostor. Skupaj se podajo na avanturo, ki jim lahko prinese odrešitev.

Minuli konec tedna so filmske predstave v Planete Tuš privabile 11.654 gledalcev. Prvo mesto je z 2.265 gledalci osvojil glasbeni dokumentarec Justin Bieber: Nikoli ne reci nikoli 3D, ki je v Sloveniji na ogled le v Planetih Tuš. Na drugo mesto je zdrsnila animirana družinska pustolovščina Rango, ki si jo je ogledalo 1.986 gledalcev. Na tretje mesto pa se je z 1.580 gledalci uvrstila znanstveno fantastična komedija Paul. Peterico zaključujeta grozljivka Obred in romantična komedija Moja neprava žena.

V kranjskem in mariborskem discu Planeta Tuš bosta ta vikend potekala finalna dogodka izborov novega resident DJ-a tekmovanja Disco Planet DJ contest, ki poteka na Facebooku. Petkov večer bo v štajerski prestolnici namenjen vsem romantikom in jugo nostalgikom, na oder Planeta Tuš namreč prihaja legendarna Neda Ukraden. Kranjski klub študentov bo v petek v gorenjski prestolnici zažural s skupino Tabu. V celjskem Planetu bo v soboto za noro zabavo poskrbel spoj trubačev in elektronske glasbe v Trubači & House večeru. V Kopru pa bo četrti rojstni dan praznoval energični in neumorni dvojec SECRET DISCO.

Že naslednji vikend pa se v Planetih Tuš obetajo festivali ugodnosti in zabave – PLANET TUŠ FESTI. Ugodnosti se bodo tokrat vrstile kar tri dni, od petka, 1., pa vse do nedelje, 3. aprila. Za odlično zabavo bo v Kopru in Celju skrbela Danijela, v Kranju skupina Mambo Kings in v Mariboru skupina E.T. Obeta se pestro dogajanje za najmlajše, izjemni popusti v ponudbi celotnih Planetov Tuš ter številna presenečenja.

< Nazaj

Ostale novice