Julijska preobrazba privabila veliko število ljudi

V petek, 25. julija, je bila v avli Planeta Tuš modna preobrazba. Vodil jo je Franci Podbrežnik, srečnici, ki sta bili tokrat izžrebani, pa sta bili mati in hči.

V petek, 25. julija, je bila v avli Planeta Tuš modna preobrazba. Vodil jo je Franci Podbrežnik, srečnici, ki sta bili tokrat izžrebani, pa sta bili mati in hči: Marija Vasle (55 let) in Tanja Vasle (27 let) iz Šempetra v Savinjski dolini. Modno preobrazbo je popestril Sebastjan s svojima plesalkama.

12Stilistka je poskrbela, da sta obe, tako mati kot hči, bili zelo zadovoljni s svojim novim izgledom. Poleg obleke iz trgovin Sisley, Andraž, KRIM, obutve Mass in MM Style ter nove modne frizure, sta prejeli tudi darilni bon Solarija Solisun, darilno vrečko Parfumerije Beauty World s preparati za varno sončenje v teh vročih poletnih dneh, pokrivala in torbo za na plažo iz Boutique Alenka ter za konec še šopka iz sončnic iz Cvetličarne Šopek, ki jima ga je podaril kar Sebastjan.

13Kandidatki sta bili deležni poletne modne preobrazbe s počitniškim pridihom. Prireditev si je ogledalo okoli 500 ljudi. Naslednja preobrazba bo 29. avgusta v Planetu Tuš ob 20:00 uri. Toplo vabljeni!

< Nazaj

Ostale novice