Jesensko vzdušje v Planetu Tuš Celje

V petek, 19. septembra, je bilo v Planetu Tuš pravo jesensko vzdušje.

V petek, 19. septembra, je bilo v Planetu Tuš Celje pravo jesensko vzdušje. Obiskovalci so si lahko ogledali Jesensko tržnico in prave domače plese folklornih skupin iz Kompolj in Šentjurja.

Otroci so prišli na svoj račun ob 18:00 zvečer, ko jih je razveselila Damjana Golavšek s svojim nastopom in srednjeveški pisar s srednjeveško tiskarno. Vse obiskovalce je zabaval tudi Tuško, prikupna rumena zvezdica.

Prireditve za prvošolčkove se je udeležilo približno 70 novopečenih šolarjev, ki so bili tudi nagrajeni!

Jesenske prireditve se bodo v Planetu Tuš nadaljevale vse tja do 15. oktobra.