Jesen v Planetu Tuš Celje

Planet TUŠ v Celju bo v jesenskem času, tako za odrasle kot za otroke, kraj številnih dogodkov, predstav in delavnic.

Jesen v Planetu Tuš Celje Planet Tuš v Celju bo v jesenskem času, tako za odrasle kot za otroke, kraj številnih dogodkov, predstav in delavnic. V času med 15. septembrom in 15.oktobrom se bodo v centru zvrstile številne aktivnost, ki sodijo v sklop dogajanja pod imenom Jesen v Planetu Tuš. Za obiskovalce bomo pripravili pravo ‘jesensko’ tržnico, s predstavitvijo starih običajev, plesa ter pripravo jedi in napitkov, številne otroške delavnice, obdaritev in koncert Damjane Golavšek za vse prvošolčke, teden otroških predstav, številne animacije in akcijo ‘Vaša nova podoba’ v stilu letošnje jesenske mode.

Aktivi kmečkih žena iz Laškega, Vitanja in Šmarja pri Jelšah, Društvo vinogradnikov in kletarjev Trta, prav tako iz Šmarja pri Jelšah ter folklorni skupini iz Šentjurja in Kompolja bodo v času jesenskega dogajanja ob petkih, med 15. in 19. uro, in sobotah, med 10. in 14. uro, predstavili številne stare običaje priprave hrane, izdelave cvetja iz papirja, jesensko luščenje fižola, čiščenje koruze, ribanja zelja, kletarjenje in tradicionalne plese. Obiskovalci bodo lahko ob tem poizkusili tudi različne vrste tradicionalne hrane, sadne in zeliščne napitke, potice, mešano pecivo ter različne vrste kruha.

Jesen v Planetu Tuš Celje Vsak petek, med 16. in 19. uro, in soboto, med 9. in 12. ter 16. in 19. uro, bodo v Planetu Tuš potekale tudi otroške delavnice. Pod pedagoškim vodstvom bodo otroci na temo jesen izdelovali številne izdelke, se učili pesmice, risali, se igrali, itd.

V času Tedna otroka, ki je med 6. in 12. oktobrom 2003, bo kinodvorana številka 7 vsak dan ob 18. uri prizorišče otroških predstav. V tem tednu bodo z animacijskimi nastopi za popestritev dogajanja v poskrbeli tudi balonar Mihec, Lisjak Rex, Kravica Milka in Tuško. Z vsemi maskotami se bodo otroci lahko brezplačno fotografirali.

Jesen v Planetu Tuš Celje V petek, 19. septembra, ob 18. uri, podjetje Tuš za vse, ki so letos prvič vstopili v šolo, organizira koncert Damjane Golavšek. Med drugim jih bo srednjeveški pisar na zabaven način popeljal v svet črk in pisanja ter jih vzpodbudil, da svoje prve črke zapišejo v srednjeveško knjigo z gosjim peresom. Prvošolčki bodo obdarjeni tudi z lepimi darili.

V znamenju jeseni bo potekala tudi mesečna akcija ‘Vaša nova podoba’. V stilu letošnje jesenske mode bodo dva izžrebana kandidata modni strokovnjaki na predstavitvenem prostoru stilsko preobrazili 26. septembra 2003, ob 19. uri.

Dodatne informacije:
Leonida PINTER
tel.: 03 424 11 32
leonida.pinter@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 86

    Danes je vrata odprl popolnoma prenovljen Tuš supermarket Lucija z nakupovalno potjo po meri kupca in ambientom, ki je prilagojen sodobnemu načinu nakupovanja.V prenovljeni poslovalnici je na voljo še več pripravljenih jedi iz toploteke ter širok izbor pripravljene hrane za malico in za na pot, kupce pa presenečamo tudi z … Več

  • 66

    Tuš market Radovljica, ki je doslej deloval kot franšizna trgovina, smo včeraj odprli v osveženi podobi. Celovita prenova vključno z energetskimi izboljšavami je načrtovana v prvi polovici prihodnjega leta, delno prenovljen market v središču Radovljice pa že sedaj prinaša optimizirano nakupovalno pot, ki omogoča hitre in učinkovite nakupe. Kupci lahko- … Več

  • Od 19. 10. 2022 do 17. 1. 2023 z nakupi v Tušu zbirajte točke zvestobe in pridobite do 60 % popusta na izdelke iz linije Dormeo® Charming. Za vsakih 10 € nakupa prejmete eno točko zvestobe kot nalepko za zbiranje na zbirnem kartončku v info letaku in v digitalni obliki, … Več