Jan Plestenjak, Danijela in Dražen Zečić v Planetu Tuš

Celje, Maribor, Kranj, Novo mesto, 15. februar – Zimo bomo v Planetih Tuš preganjali še jutri, na velikem pustnem finalu.

Zimo bomo v Planetih Tuš preganjali še jutri, na velikem pustnem finalu. Na pustni torek bomo v Kranju rajali ob spremljavi skupine Čuki, v Mariboru z Mambo Kingsi, v Novem mestu s FOXY WINX showom in v Celju z Alenko Kolman.
Da bi še dodatno pomagali pregnati zimo, bodo konec tedna, v petek, ozračje ogreli odlični koncerti, v Celju koncert Jana Plestenjaka, v Kranju Dražena Zečića in v Mariboru koncert Danijele. V kinematografe prihajajo v četrtek tri novosti – grozljivka Volkodlak, težko pričakovana romantična komična drama Valentinovo in akcijska vojna dama Bombna misija. Na prvem mestu gledanosti filmov pa med tem že tretji teden vztraja družinska komična pustolovščina Alvin in veverički 2.

Na pustni torek se bo karnevalsko rajanje s petjem, plesom in veliko krofi v Planetih Tuš začelo že ob 17. uri, v Kranju ob spremljavi skupine Čuki, v Mariboru z Mambo Kingsi, v Novem mestu s FOXY WINX showom in v Celju z Alenko Kolman.
Da bi nam preganjanje zime resnično uspelo, bomo romantično februarsko vzdušje konec tena razgreli tudi z odličnimi koncerti. V petek, 19. februarja, bo v celjskem Planetu za romantiko poskrbel nepozabni Jan Plestenjak, v Planetu Tuš Kranj popularni hrvaški pevec Dražen Zečić, v Planetu Tuš Maribor pa vedno romantična Danijela.

V kinematografe prihajajo v četrtek, 18. februarja, tri novosti. V zaspani viktorijanski vasici Blackmoor oživijo bajke o skrivnostnem in zelo nevarnem bitju. Po poti srhljivih spoznanj o lastni preteklosti, na odkrivanje najbolj temačnih delih človeške duše se v grozljivki Volkodlak podajajo Benicio Del Toro, Anthony Hopkins in Emily Blunt v glavnih vlogah. Akcijska vojna dama Bombna misija je film, ki vas bo popeljal v osrčje boja, zgodbe o možeh, ki se prostovoljno spogledujejo s smrtjo. Na platna pa prihaja tudi težko pričakovana romantično-komična drama Valentinovo, z zvezdniško igralsko zasedbo Julie Roberts, Jessice Alba, Ashtona Kutcherja, Anne Hathaway, Jessice Biel in Jennifer Garner.

Alvin in veverički 2 ostajajo med tem že tretji vikend na prvem mestu gledanosti, tokrat si je sinhronizirano družinsko komično pustolovščino ogledalo kar 3.236 gledalcev. Na drugo mesto se je ta vikend s 1.858 gledalci uvrstila romantična komična drama Kje sta Morganova? Na tretjem mestu pa je bila romantično-komična drama Valentinovo, ki si jo je na premieri ogledalo kar 1.548 gledalcev. Peterico zaključujeta domišljijski akcijski spektakel Avatar in komedija Možje, ki strmijo v koze. Skupaj si je filme v Planetih Tuš minuli vikend ogledalo več kot 12.006 obiskovalcev.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.