Izžrebali nagrajence nagradne igre ‘ODPOTUJ V HOLLYWOOD’

V petek, 17. oktobra ob 17:00 uri je bilo V avli kinodvoran Planeta Tuš Novo Mesto žrebanje nagradne igre ‘Odpotuj v Hollywood’.

V petek, 17. oktobra ob 17:00 uri je bilo v avli kinodvoran Planeta Tuš Novo Mesto žrebanje nagradne igre ‘Odpotuj v Hollywood’. Gostja prireditve je bila tudi Pika Božič, ki jo je pričakala gruča otrok in njihovih staršev. Prireditev je voditeljica Andreja pričela s pozdravom otrok, eden izmed njih pa ji je celo pomagal sodelovati pri žrebanju.

Skupaj z malo pomočnico je voditeljica izžrebala 15 majic Planeta Tuš ter dve letni karti za ogled kinopredstav v Planetu Tuš. Prvemu delu žrebanja je sledil nastop Pike Božič, ki je očarala občinstvo s svojim nastopom. Sledil je najbolj vroči del žrebanja, saj je bilo potrebno izbrati še srečneža, ki bo prejel potovanje za dve osebi v Hollywood. Izžrebanka je postala gospa Stanija Zagrljača iz Novega mesta.

Nagrajenci nagradne igre ‘ODPOTUJ V HOLLYWOOD!’ so:

1. NAGRADA: Potovanje v Hollywood za dve osebi:

Stanija Zagrljača, 8000 Novo Mesto

2. NAGRADA: 2 X letna vstopnica za ogled kino predstav:

Mojca Jerman, 8000 Novo Mesto
Jure Badovinac, 8330 Metlika

3. NAGRADA: 15 x majica Planeta TUŠ:

Zoran Juran, 8000 Novo Mesto
Lidija Železnik, 8000 Novo Mesto
Karol Žurga, 8000 Novo Mesto
Boštjan Florjančič, 8231 Trebelno
Marjana Dežman, 8220 Šmarješke Toplice
Zmago Tudija, 8000 Novo Mesto
Marija Bozovičar, 8000 Novo Mesto
Aleš Šimc, 8000 Novo Mesto
David Udovč, 8322 Stopiče
Stanka Vukšinič, 8000 Novo Mesto
Vilma Udovč, 8322 Stopiče
Nada Bedek, 8321 Brusnice
Matjaž Šinkovec, 8000 Novo Mesto
Sandra Udovč, 8322 Stopiče
Petra Avsec, 8000 Novo Mesto

Vsem nagrajencem čestitamo, ostale pa vabimo, da še kdaj poskusite srečo v naših nagradnih igrah!

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.