Izžrebali nagrajence nagradne igre ‘ODPOTUJ V HOLLYWOOD’

V petek, 17. oktobra ob 17:00 uri je bilo V avli kinodvoran Planeta Tuš Novo Mesto žrebanje nagradne igre ‘Odpotuj v Hollywood’.

V petek, 17. oktobra ob 17:00 uri je bilo v avli kinodvoran Planeta Tuš Novo Mesto žrebanje nagradne igre ‘Odpotuj v Hollywood’. Gostja prireditve je bila tudi Pika Božič, ki jo je pričakala gruča otrok in njihovih staršev. Prireditev je voditeljica Andreja pričela s pozdravom otrok, eden izmed njih pa ji je celo pomagal sodelovati pri žrebanju.

Izžrebali nagrajence nagradne igre 'ODPOTUJ V HOLLYWOOD' Izžrebali nagrajence nagradne igre 'ODPOTUJ V HOLLYWOOD'

Skupaj z malo pomočnico je voditeljica izžrebala 15 majic Planeta Tuš ter dve letni karti za ogled kinopredstav v Planetu Tuš. Prvemu delu žrebanja je sledil nastop Pike Božič, ki je očarala občinstvo s svojim nastopom. Sledil je najbolj vroči del žrebanja, saj je bilo potrebno izbrati še srečneža, ki bo prejel potovanje za dve osebi v Hollywood. Izžrebanka je postala gospa Stanija Zagrljača iz Novega mesta.

Nagrajenci nagradne igre ‘ODPOTUJ V HOLLYWOOD!’ so:

1. NAGRADA: Potovanje v Hollywood za dve osebi:

Stanija Zagrljača, 8000 Novo Mesto

2. NAGRADA: 2 X letna vstopnica za ogled kino predstav:

Mojca Jerman, 8000 Novo Mesto
Jure Badovinac, 8330 Metlika

3. NAGRADA: 15 x majica Planeta TUŠ:

Zoran Juran, 8000 Novo Mesto
Lidija Železnik, 8000 Novo Mesto
Karol Žurga, 8000 Novo Mesto
Boštjan Florjančič, 8231 Trebelno
Marjana Dežman, 8220 Šmarješke Toplice
Zmago Tudija, 8000 Novo Mesto
Marija Bozovičar, 8000 Novo Mesto
Aleš Šimc, 8000 Novo Mesto
David Udovč, 8322 Stopiče
Stanka Vukšinič, 8000 Novo Mesto
Vilma Udovč, 8322 Stopiče
Nada Bedek, 8321 Brusnice
Matjaž Šinkovec, 8000 Novo Mesto
Sandra Udovč, 8322 Stopiče
Petra Avsec, 8000 Novo Mesto

Vsem nagrajencem čestitamo, ostale pa vabimo, da še kdaj poskusite srečo v naših nagradnih igrah!