Izredno zanimanje za amatersko Zlatorog bowling ligo v Planetu Tuš Celje

V Planetu Tuš Celje bo od 18. marca do 25. maja 2006 ob sobotah ob 10. uri, po dogovoru pa lahko tudi drugače, potekala amaterska Zlatorog bowling liga.

V Planetu Tuš Celje bo od 18. marca do 25. maja 2006 ob sobotah ob 10. uri, po dogovoru pa lahko tudi drugače, potekala amaterska Zlatorog bowling liga, ki jo v celoti organizira Bowling Planeta Tuš Celje. Za sestavo ekipe potrebujete 4 igralce in 2 rezervi, ki pa ne smejo biti registrirani igralci bowlinga. Med štirimi nastopajočimi, ki bodo igrali po posebej ugodnih cenah, pa mora biti vedno tudi vsaj ena dama.

Igralci se bodo potegovali za bogate nagrade. Za ekipno 1. mesto bo vsak tekmovalec prejel kroglo za bowling s torbo v vrednosti 55.000 tolarjev, celotna ekipa pa tudi hrano in pijačo za skupinski piknik za 20 oseb. Vsak tekmovalec drugo uvrščene ekipe bo prejel kroglo za bowling s torbo v vrednosti 35.000 tolarjev. Tekmovalci tretje uvrščene ekipe pa kroglo za bowling s torbo v vrednosti 20.000 tolarjev. Nagrajena bosta tudi igralec in igralka, ki bosta dosegla najboljši rezultat igre. Oba bosta prejela digitalni fotoaparat. Vse nastopajoče pa bo organizator lige razveselil z majico Zlatorog bowling lige.

Pravila lige bodo objavljena na oglasni deski bowlinga Planeta Tuš Celje in predstavljena vsem ekipam pred pričetkom lige na skupnem sestanku. Način tekmovanja je odvisen od števila prijavljenih. Zainteresirani lahko dodatne informacije dobijo na recepciji Bowlinga Planeta Tuš, telefon 03 / 424 17 98, ali pri gospodu Dušanu Robidi, vodji bowlinga, na telefon 041 672 383 ali preko elektronske pošte: dusan.robida@engrotus.si. Vendar pa bo potrebno pohiteti, saj poteka zbiranje prijav le še do 15.3. 2006.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več