Izredno zanimanje za amatersko Zlatorog bowling ligo v Planetu Tuš Celje

V Planetu Tuš Celje bo od 18. marca do 25. maja 2006 ob sobotah ob 10. uri, po dogovoru pa lahko tudi drugače, potekala amaterska Zlatorog bowling liga.

V Planetu Tuš Celje bo od 18. marca do 25. maja 2006 ob sobotah ob 10. uri, po dogovoru pa lahko tudi drugače, potekala amaterska Zlatorog bowling liga, ki jo v celoti organizira Bowling Planeta Tuš Celje. Za sestavo ekipe potrebujete 4 igralce in 2 rezervi, ki pa ne smejo biti registrirani igralci bowlinga. Med štirimi nastopajočimi, ki bodo igrali po posebej ugodnih cenah, pa mora biti vedno tudi vsaj ena dama.

Igralci se bodo potegovali za bogate nagrade. Za ekipno 1. mesto bo vsak tekmovalec prejel kroglo za bowling s torbo v vrednosti 55.000 tolarjev, celotna ekipa pa tudi hrano in pijačo za skupinski piknik za 20 oseb. Vsak tekmovalec drugo uvrščene ekipe bo prejel kroglo za bowling s torbo v vrednosti 35.000 tolarjev. Tekmovalci tretje uvrščene ekipe pa kroglo za bowling s torbo v vrednosti 20.000 tolarjev. Nagrajena bosta tudi igralec in igralka, ki bosta dosegla najboljši rezultat igre. Oba bosta prejela digitalni fotoaparat. Vse nastopajoče pa bo organizator lige razveselil z majico Zlatorog bowling lige.

Pravila lige bodo objavljena na oglasni deski bowlinga Planeta Tuš Celje in predstavljena vsem ekipam pred pričetkom lige na skupnem sestanku. Način tekmovanja je odvisen od števila prijavljenih. Zainteresirani lahko dodatne informacije dobijo na recepciji Bowlinga Planeta Tuš, telefon 03 / 424 17 98, ali pri gospodu Dušanu Robidi, vodji bowlinga, na telefon 041 672 383 ali preko elektronske pošte: dusan.robida@engrotus.si. Vendar pa bo potrebno pohiteti, saj poteka zbiranje prijav le še do 15.3. 2006.

< Nazaj

Ostale novice

  • 17

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več