Izjemno zanimanje – rezervacije za bowling se že vrstijo

V Planetu Tuš v Celju bomo obiskovalcem v mesecu aprilu ponudili nov športno rekreacijski objekt v velikosti 2000 m², ki bo ponujal kar 14 najmodernejših elektronsko opremljenih bowling stez, na katerih se bo lahko naenkrat rekreiralo več kot 80 oseb.

V Planetu Tuš v Celju bomo obiskovalcem v mesecu aprilu ponudili nov športno rekreacijski objekt v velikosti 2000 m², ki bo gostom ponujal kar 14 najmodernejših elektronsko opremljenih bowling stez, na katerih se bo lahko naenkrat rekreiralo več kot 80 oseb. V celotnem objektu pa se bo lahko zabavalo več kot 500 ljudi hkrati.

Aleksander Svetelšek je ob gradnji novega bowlinga povedal: ˝Izgradnja najmodernejšega bowling centra v Sloveniji in prvega v celjski regiji poteka po načrtih. Od 10. januarja do danes je izvajalec Gradis Celje že postavili železno konstrukcijo, v tem tednu pa so pričeli z zapiranjem objekta. Z načrtovanim tempom dela pričakujemo otvoritev novega bowlinga konec aprila. Veseli smo, da lahko našo že tako razvejano ponudbo zabave, sprostitve in druženja za celo družino nenehno dopolnjujemo ter da lahko našim gostom v Planetu Tuš sedaj ponudimo novo, zabavno in sproščujočo igro za zdravo preživljanje prostega časa.˝

V Planetu Tuš Celje bo torej v rekordnem času, v dobrih treh mesecih, zrasel nov objekt, namenjen zabavi in rekreaciji. Bowling je igra za sprostitev ali resen šport, ki te prevzame. Ob njem se lahko družiš s prijatelji, klepetaš in hkrati tudi rekreiraš. Obenem pa bowling pritegne tudi aktivne športnike, od katerih zahteva natančnost, koncentracijo in moč. Za igro vlada v Celju in okolici izjemno zanimanje, saj že prejemamo rezervacije terminov po otvoritvi objekta, ki je načrtovana za začetek aprila. Aktivni igralci bowlinga na celjskem pa so že pričeli z organizacijo prve, prave bowling lige.

In kaj je bowling? Bowling je igra, podobna kegljanju. Kroglo je potrebno zakotaliti po progi, ki je dolga približno 20 m in široka 108 cm in z njo podreti čim več kegljev. Kegljev je 10 in so postavljeni v trikotnik. Visoki so 38 cm in tehtajo približno 1800 gramov. Krogle pa imajo premer približno 220 mm in so težke od 3,8 do 7,5 kg. Navadno so različnih barv, ki označujejo njihovo težo. Za dobro igro pa je najpomembneje, da si izberete primerno težko kroglo, v katero zlahka vtaknete palec, sredinec in prstanec.

Eno igro sestavlja 10 okvirov. Cilj igre pa je v vsakem okviru s prvim metom podreti vse keglje, kar se imenuje strike. Če vam to ne uspe, poskušate podreti preostale keglje z drugim metom, ki se imenuje spare. V vsakem okviru torej vržete največ dvakrat. Seštevanje rezultatov posameznih okvirov ni preprosto, a bo gostom pri tem pomagala najmodernejša računalniška oprema, ki bo računanje opravilia namesto vas.

Dodatne informacije:
Leonida Pevec
odnosi z javnostmi podjetja Engrotuš
Tel. 03 424 11 32
Fax. 03 424 12 80
e-mail: leonida.pevec@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.