Izdelki Tuševe blagovne znamke s svežim izgledom

Tuš, največji slovenski trgovec, je več kot 1000 izdelkov lastne blagovne znamke preoblekel v novo podobo. Pooseblja jo odlično prepoznavna Tuševa zvezda, rumena in zelena barva ter čiste linije z jasno oznako posameznega živila.

Kar 70 % izdelkov je slovenskega porekla. Izdelki večinoma nastajajo na slovenskih tleh v priznanih mesnicah, mlekarnah, tovarnah testenin in pijač ter drugih obratih. Najvidnejši med proizvajalci so zagotovo Mlinotest, Mlekarna Celeia in Pomurske mlekarne, Celjske mesnine, Dana, Radenska in Panvita. Zaupanja vredni dobavitelji tako poskrbijo za izjemno kakovost, ki jo Tuš preverja v sodelovanju z Biotehniško fakulteto. Odlično kakovost dopolnjuje še ugodna cena izdelkov, ki jo priznavajo tudi kupci, saj je blagovna znamka Tuš ena od najbolj prodajanih v Tuševih trgovinah širom Slovenije.