Iz asortimana umikamo jajca baterijske reje

V Tušu podpiramo iniciativo Društva za zaščito živali, kjer bomo v asortimanu jajc trgovske znamke, izključili jajca baterijske reje. Na naše police želimo uvrščati kar najbolj kakovostne izdelke, med katere sodijo tudi jajca.

V Tušu podpiramo iniciativo Društva za zaščito živali, kjer smo se zavezali, da do konca leta 2020 v asortimanu jajc trgovske znamke izključili jajca baterijske reje, saj želimo na naše police uvrščati kar najbolj kakovostne izdelke, med katere sodijo tudi jajca.

Kot podjetje smo zavezani k podpori trajnostne pridelave izdelkov, hkrati pa skozi vsa leta našega delovanja dodatno podpiramo slovenske proizvajalce, predelovalce in dobavitelje in skupaj soustvarjamo Tuševo slovensko zgodbo.