Iščemo nove sodelavce za Planet Tuš v Novem Mestu

S septembrom odpiramo v Novem Mestu trgovski center z multikinom Planet Tuš. Ob tem se je pojavila tudi potreba po novih sodelavcih v supermarketu Tuš in v kinematografih.

S septembrom odpiramo v Novem Mestu trgovski center z multikinom Planet Tuš. Ob tem se je pojavila tudi potreba po novih sodelavcih v supermarketu Tuš in v kinematografih. Oglejte si, koga iščemo in če ustrezate pogojem, nam pišite!

Supermarket Tuš:

ZAPOSLIMO: POGOJI:

prodajalce živil končana šola ustrezne smeri
prodajalce na svežem programu 3 leta delovnih izkušenj
mesarje
blagajničarke
osnovno poznavanje živilskega blaga
skladiščnike državljanstvo Republike Slovenije
nekaznovanost

Planet Tuš kinematografi:

ZAPOSLIMO: POGOJI:

upravnika kinematografa ustrezna izobrazba IV. stopnje
operaterja kinematografa 1 leto delovnih izkušenj
blagajnika – prodajalca kino kart izpit za kinooperaterja
reditelja
natakarja
poznavanje računalniških programov

Z vami lahko sklenemo delovno razmerje za nedoločen čas, z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas. Vašo pisno vlogo z dokazili o izpolnjevanju pogojev, vašim naslovom, kratkim življenjepisom in telefonsko številko pošljite v osmih dneh na naslov:

Engrotuš d.o.o, Cesta v Trnovlje 10/a, 3000 Celje, za Ireno But

ali na elektronski naslov: irena.but@engrotus.si , v zadevo pa napišite: Prijava za zaposlitev Planet Tuš Novo Mesto.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.