Invazija Smrkcev v Planetih Tuš

Kino dvorane Planetov Tuš bodo v tem tednu zasedli mali modri možici. Na velika platna prihaja najbolj pričakovani film tega poletja – animirani film Smrkci, ob njih pa bo ta teden premierno na ogled še znanstveno fantastični akcijski film Kavbojci in vesoljci. Film Zamenjava se je v zavihtel na vrh lestvice gledanosti že v prvem vikendu predvajanja. V Planetih Tuš pa se v petek začenja Otroški festival, ki prinaša posebne dogodke, akcijsko ponudbe in druge radosti za najmlajše obiskovalce.

Kino dvorane Planetov Tuš bodo v tem tednu zasedli mali modri možici. Na velika platna prihaja najbolj pričakovani film tega poletja – animirani film Smrkci, ob njih pa bo ta teden premierno na ogled še znanstveno fantastični akcijski film Kavbojci in vesoljci. Film Zamenjava se je v zavihtel na vrh lestvice gledanosti že v prvem vikendu predvajanja. V Planetih Tuš pa se v petek začenja Otroški festival, ki prinaša posebne dogodke, akcijsko ponudbe in druge radosti za najmlajše obiskovalce.

V Planete Tuš po vsej Sloveniji prihaja ta teden najbolj težko pričakovani film druge polovice letošnjega poletja – Smrkci. Zlobni Gargamel je Smrkce pregnal iz njihove vasi v pravljični deželi in zdaj iščejo varno zatočišče v našem svetu. V Kinematografih Planetov Tuš se lahko malim modrim bitjem pridružite na njihovi pustolovščini po New Yorku in iskanju poti nazaj v domačo vas. V filmu Raja Gosnella, ki je zakrivil že precej družinskih filmov in komedij (Čivava z Beverly Hillsa), nastopa vrsta priljubljenih igralcev, ki so dahnili življenje Smrkcem in upodobili junake, ki jih mala modra bitja srečujejo na svoji pustolovščini po New Yorku. V filmu Smrkci med drugimi nastopajo Hank Azaria (Simpsonovi) kot Gargamel, Neil Patrick Harris (Kako sem spoznal vajino mamo), Sofía Vergara (Sodobna družina) in priljubljena pevka Katy Perry, ki posoja glas Smrketi. V Planetih Tuš si bo od četrtka dalje Smrkce mogoče ogledati tudi v 3D tehniki.

Druga težko pričakovana novost tega tedna – film Kavbojci in vesoljci – vas bo popeljala v leto 1873, ko na Divjem Zahodu pristane vesoljska ladja z misijo zavzeti Zemljo. Na srečo se tam ravno v tistem času potikata James Bond (Daniel Craig) in Indiana Jones (Harrison Ford), ki s pomočjo skrivnostne Elle (Olivia Wilde), združita prebivalce mesteca Absolution in jih popeljeta v upor zoper prišleke iz vesolja. Film Kavbojci in vesoljci je še eden iz serije filmov, ki so nastali po stripovski predlogi in je nastal v režiji Jona Favreauja, ki je po stripovski predlogi zrežiral že obe Marvelovski uspešnici Iron Man.

Minuli konec tedna je največ gledalcev v kino dvorane Planetov Tuš privabila komedija Zamenjava, ki si jo je ogledalo 2.689 gledalcev. Na drugo mesto najbolj gledanih filmov je zdrsnila komedija Kako se znebiti šefa, ki je v kino privabila 1.691 gledalcev, na tretje mesto se je povzpel znanstveno fantastični film Vzpon Planeta opic, ki si ga je ogledalo 1.099 gledalcev. Lestvico petih najbolj gledanih zaključujeta Zelena svetilka, ki si jo je ogledalo 811 gledalcev in triler Super 8, ki je pred velika platna privabil 720 obiskovalcev kinematografov Planetov Tuš, kjer so minuli konec tedna skupno zabeležili 9.362 obiskovalcev.

Med 19. in 21. avgustom bo v Planetih Tuš po vsej Sloveniji potekal Otroški festival. Otroci si bodo lahko ogledali številne otroške prireditve in sodelovali v različnih ustvarjalnih delavnicah, animacijah, degustacijah, nagradnih igrah, izmenjali si bodo lahko karte Disney, obiskale jih bodo tudi mnoge popularne maskote, ki burijo otroško domišljijo. Za starše so v tem času v lokalih in trgovinah Planetov Tuš pripravili številne ugodnosti pri nakupu šolskih in drugih potrebščin potrebnih za novo šolsko leto.

Na svoj račun bodo ta vikend prišli tudi malce starejši obiskovalci, ki bodo v Planetih Tuš po vsej Sloveniji lahko obiskali številne zabavne in druge prireditve, ki bodo popestrile predzadnji avgustovski vikend. V Celju se bo vikend začel s petkovim Yugo pop rock partyem, ki se v soboto seli v Planet Tuš Maribor. V soboto vas bodo v celjskem Disco planetu s hladnim mojitom in ritmi kubanske glasbe popeljali na karibsko otočje. V Kranju se bo v petek Disco planet na terasi zavrtel v divji ples brazilske Copacabane, v soboto pa boste odsurfali na valovih morja, sonca in brezskrbne ležernosti avstralskega Sydneya. V Mariboru lahko v petek zvečer obiščete Ritem planeta z DJ Lexy, ki vas bo v sobotno noč popeljal z uspešnicami z Billboardove lestvice top klubskih skladb. Na Primorskem pa se bo vikend začel že v četrtek z večerom pristnega mehiškega okusa in zvokov v Planetu Tuš Koper, kjer lahko v petek obiščete koncert popularne hrvaške skupine E.T., v soboto pa se boste v Disco Planetu Koper zabavali ob popularni disco glasbi. V Kranj se v ponedeljek 22. avgusta seli razstava Katrca, ki ponuja na ogled oblikovne rešitve priljubljenega avtomobila, ki so jih pripravili študenti Akademije likovne umetnosti in oblikovanja.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več