Intenziven Tušev investicijski cikel na Celjskem

Danes, 4. aprila, smo na Celjskem odprli kar tri nove trgovine – Tuš Supermarket na Ljubljanski cesti v Celju, specializirano Tuš Delikateso v pritličju bivše veleblagovnice v centru Celja ter trgovski center Tuš v Laškem.

Danes, 4. aprila, smo na Celjskem odprli kar tri nove trgovine – Tuš Supermarket na Ljubljanski cesti v Celju, specializirano Tuš Delikateso v pritličju bivše veleblagovnice v centru Celja ter trgovski center Tuš v Laškem.

˝V izgradnjo in obnovo modernih trgovsko storitvenih objektov, katerih skupna neto prodajna površina obsega več kot 5000 m², smo v Tušu vložili več kot 8,5 milijonov evrov. S tremi investicijami, ki so po raznolikosti vsakokrat prilagojene okolju, v katerem poslujejo, pa smo v Celju in njegovi okolici odprli kar 84 novih delovnih mest,˝ je o intenzivnem investicijskem ciklu povedal Aleksander Svetelšek, generalni direktor Skupine Tuš.

Delikatesa na Gubčevi ulici v centru Celja je specializirana podajalna, prilagojena mestnemu jedru. V njej so posebej izpostavljeni oddelki delikatese, mesnice, sadja in zelenjave ter zajtrkovalnica z oddelkom kruha z dopeko ter ličnimi mizicami, kjer bo mogoč prijeten klepet ob malici, kavi in brezalkoholnih pijačah.

Na Ljubljanski cesti v Celju je vrata odprl sodoben supermarket s 1.000 m2 neto prodajnih površin. Tudi ta Tušev supermarket se lahko pohvali z najvišjo kvaliteto ponudbe. V njem pa bodo bogato založeni nadstandardni oddelki sadja in zelenjave, delikatesa, mesnice s peko mesa, kruha z lastno dopeko ter bio kotiček.

Trgovski center Tuš v Laškem pa bo kupcem ponujal mnogo več kot le moderen Tušev supermarket, v njem bo namreč tudi 14 različnih drugih trgovskih in storitvenih lokalov – drogerija Lepota in zdravje, cvetličarna, loterija, frizer, gostinski lokal ter številne trgovine z oblačili, obutvijo, modnimi dodatki, igračami in športno opremo. Za udobje kupcev pa smo v Tušu poskrbeli tudi s pokritim parkiriščem v kleti objekta in zunanjim parkiriščem, kjer je skupaj prostora za več kot 180 jeklenih konjičkov.

Delikatesa v centru Celja je svoja vrata odprla danes ob 8. uri, Tuš supermarket na Ljubljanski v Celju ob 11. uri, otvoritev trgovskega centra v Laškem pa bo danes ob 11. uri pospremil tudi celodneven otvoritveni dogodek. Tudi ob tokratnih otvoritvah smo kar 2000 evrov namenili lokalnemu okolju. Donacijski ček smo namenili OŠ Primoža Trubarja Laško za pomoč pri nakupu otroških igral. Otvoritveni dogodek bodo spremljale tudi številne degustacije, animacije in nagradne igre, vrhunec pa bo dosegel ob 17. uri, ko bo nastopila naša turbo folk skupina Atomik Harmonik.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več