Intenziven Tušev investicijski cikel na Celjskem

Danes, 4. aprila, smo na Celjskem odprli kar tri nove trgovine – Tuš Supermarket na Ljubljanski cesti v Celju, specializirano Tuš Delikateso v pritličju bivše veleblagovnice v centru Celja ter trgovski center Tuš v Laškem.

Danes, 4. aprila, smo na Celjskem odprli kar tri nove trgovine – Tuš Supermarket na Ljubljanski cesti v Celju, specializirano Tuš Delikateso v pritličju bivše veleblagovnice v centru Celja ter trgovski center Tuš v Laškem.

˝V izgradnjo in obnovo modernih trgovsko storitvenih objektov, katerih skupna neto prodajna površina obsega več kot 5000 m², smo v Tušu vložili več kot 8,5 milijonov evrov. S tremi investicijami, ki so po raznolikosti vsakokrat prilagojene okolju, v katerem poslujejo, pa smo v Celju in njegovi okolici odprli kar 84 novih delovnih mest,˝ je o intenzivnem investicijskem ciklu povedal Aleksander Svetelšek, generalni direktor Skupine Tuš.

Delikatesa na Gubčevi ulici v centru Celja je specializirana podajalna, prilagojena mestnemu jedru. V njej so posebej izpostavljeni oddelki delikatese, mesnice, sadja in zelenjave ter zajtrkovalnica z oddelkom kruha z dopeko ter ličnimi mizicami, kjer bo mogoč prijeten klepet ob malici, kavi in brezalkoholnih pijačah.

Na Ljubljanski cesti v Celju je vrata odprl sodoben supermarket s 1.000 m2 neto prodajnih površin. Tudi ta Tušev supermarket se lahko pohvali z najvišjo kvaliteto ponudbe. V njem pa bodo bogato založeni nadstandardni oddelki sadja in zelenjave, delikatesa, mesnice s peko mesa, kruha z lastno dopeko ter bio kotiček.

Trgovski center Tuš v Laškem pa bo kupcem ponujal mnogo več kot le moderen Tušev supermarket, v njem bo namreč tudi 14 različnih drugih trgovskih in storitvenih lokalov – drogerija Lepota in zdravje, cvetličarna, loterija, frizer, gostinski lokal ter številne trgovine z oblačili, obutvijo, modnimi dodatki, igračami in športno opremo. Za udobje kupcev pa smo v Tušu poskrbeli tudi s pokritim parkiriščem v kleti objekta in zunanjim parkiriščem, kjer je skupaj prostora za več kot 180 jeklenih konjičkov.

Delikatesa v centru Celja je svoja vrata odprla danes ob 8. uri, Tuš supermarket na Ljubljanski v Celju ob 11. uri, otvoritev trgovskega centra v Laškem pa bo danes ob 11. uri pospremil tudi celodneven otvoritveni dogodek. Tudi ob tokratnih otvoritvah smo kar 2000 evrov namenili lokalnemu okolju. Donacijski ček smo namenili OŠ Primoža Trubarja Laško za pomoč pri nakupu otroških igral. Otvoritveni dogodek bodo spremljale tudi številne degustacije, animacije in nagradne igre, vrhunec pa bo dosegel ob 17. uri, ko bo nastopila naša turbo folk skupina Atomik Harmonik.

< Nazaj

Ostale novice