INNA, dobitnica nagrade MTV European Music Award kmalu v Sloveniji

Planet Tuš Koper bo v petek, 19. novembra, še enkrat več dokazal, da je najpomembnejše središče zabave v regiji. V Slovenijo prihaja vzhajajoča MTV zvezda, dobitnica nagrade MTV European Music Award za najboljšo romunsko izvajalko.

Elena Alexandra Apostoleanu z umetniškim imenom INNA je 23-letna romunska pevka, ki je že od malih nog zapisana med zvezde. Svoj prvi single HOT, s katerim se je zapisala v zgodovino dance glasbe v Romuniji, je izdala že v času študija leta 2008. V le nekaj mesecih jo je njen prvenec izstrelil v sam vrh evropskih in svetovnih glasbenih lestvic. Pesem je osvojila prva mesta na lestvicah v Romuniji, na Portugalskem, v Moldaviji, Bolgariji, Libanonu, na Malti, Poljskem, v Srbiji, Španiji, Siriji, Turčiji, Rusiji, na Madžarskem, Slovaškem, v Grčiji in Ukrajini. Nadaljnje ustvarjanje, med drugim hiti LOVE, DÉJÀ VU in AMAZING so njeno mednarodno popularnosti le še utrdili. Leta 2009 ji je uspel preboj na ameriško dance sceno, saj je s singlom Hot zasedla prvo mesto ameriške lestvice Hot Dance Airplay. Je dobitnica nagrade MTV European Music Award za najboljšo romunsko izvajalko in številnih drugih nagrad in priznanj za svoje ustvarjanje. S svojo zapeljivo pojavo pa osvaja tudi odre in rdeče preproge.

Vroča INNA ni le enodnevna zgodba o uspehu, ima potencial in energijo, ki osvaja evropsko in svetovno klubsko sceno. V petek, 19. novembra, bodo od 22. do 4. ure zjutraj v Planetu Tuš Koper poleg INNE za odlično zabavo poskrbeli DJ Eric Navarro, DJ LUKKAS in DJ Sid Templer, vroča plesna animacija in laser show s posebnimi svetlobnimi učinki. Do 5. novembra je cena vstopnice 12, po tem datumu pa 15 evrov, a število vstopnic, ki so od včeraj, 20. oktobra, na voljo na vseh prodajnih mestih Eventima in na recepciji bowlinga, je omejeno.