Imamo nagrajenca nagradne igre 2 × Dominikanska republika

Zavarovalnica Maribor je od 24. novembra do 31. decembra 2004 v sodelovanju s trgovinami Tuš organizirala akcijo 2x Dominikanska republika.

Zavarovalnica Maribor je od 24. novembra do 31. decembra 2004 v sodelovanju s trgovinami Tuš organizirala akcijo 2x Dominikanska republika. Med vsemi, ki ste na stojnicah Zavarovalnice Maribor v trgovinah Tuš izpolnili anketne vprašalnike, smo 17. januarja v prostorih ZM v prisotnosti notarke izžrebali srečnega nagrajenca, ki bo skupaj s spremljevalcem odpotoval v Dominikansko republiko.

Tokrat se je sreča nasmehnila Štefanu Erbusu iz Nove vasi pri Ptuju. Nagrajencu iskreno čestitamo in mu želimo prijetno bivanje v Dominikanski republiki.

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.